Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Πόσο κοστίζει η αγορά και ενοικίαση κατοικιών στην Πελοπόννησο

 Πόσο κοστίζει η αγορά και ενοικίαση κατοικιών στην Πελοπόννησο 

Στα ύψη είναι οι τιμές τόσο για αγορά όσο και για ενοικίαση κατοικιών στην Πελοπόννησο, ειδικότερα στις δημοφιλείς παραθεριστικές περιοχές. Η μέση τιμή για κατοικίες προς πώληση τον Μάιο 2024, ήταν στα 1.537 ευρώ ανά τ.μ., με μια αύξηση του 9,63% σε σύγκριση με τον Μάιο 2023 που ήταν στα 1.402 ευρώ ανά τ.μ.

Σε υψηλά επίπεδα κινούνται και τα ενοίκια κατοικιών όπου η μέση τιμή ζήτησης διαμορφώνεται στα 7,5 ευρώ ανά τ.μ. έναντι 6,73 ευρώ ανά τ.μ. που ήταν ακριβώς πριν ένα χρόνο. Σύμφωνα με επαγγελματίες της αγοράς η μέση τιμή για ενοικίαση και αγορά κατοικίας τον Μάιο ήταν η υψηλότερη τα δύο τελευταία χρόνια. 

Ισθμός: Γκρεμίζουν τη γέφυρα μετά τις εκρήξεις από ανατροπή βυτιοφόρου

 Gefyra 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό κάτω από την οποία χθες το βράδυ ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες το βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα με αποτέλεσμα οδηγοί και Πυροσβέστες στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου να ζήσουν μια κόλαση φωτιάς για περισσότερες από δύο ώρες.

Με το πρώτο φως της ημέρας γερανοί γκρεμίζουν το τούνελ στο οποίο σημειώθηκε το ατύχημα και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατεδάφιση θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Γερμανία - Eλλάδα 2-1: Φιλική ...ανατροπή τα «πάντσερ» με την (ανταγωνιστική) γαλανόλευκη!

 Γερμανία - Eλλάδα 2-1: Φιλική ...ανατροπή τα «πάντσερ» με την (ανταγωνιστική) γαλανόλευκη! 

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό της Γερμανίας πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Euro 2024, νικώντας την Εθνική μας στο Μένχενγκλαντμπαχ με 2-1

Αποτέλεσμα που ήρθε μ' ανατροπή για τα πάντσερ του Νάγκελσμαν που δεν έθελξαν κι απλά έφτασαν στη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με υπηρεσιακό τεχνικό λόγω ανώτερων εφεδρειών.

Η Εθνική είχε ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Νόιερ να πραγματοποιεί διπλή σπουδαία