Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Πάτρα: Πέταξαν από το μπαλκόνι 60.000 για να σώσουν τα παιδιά τους – Απίστευτη κομπίνα σε ηλικιωμένους

 Πάτρα: Νέες εξαπατήσεις ηλικιωμένων με λ... 

Δύο απανωτά περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με το pelop οι επιτήδειοι απέσπασαν περίπου 60.000 ευρώ με θύματα δυο γυνάικες 84 και 67 ετών αντίστοιχα,που διαμένουν στο κέντρο της Πάτρας. Στην πρώτη περίπτωση επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν κοντά στα 35.000 ευρώ και στην άλλη 25.000 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις οι

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2: Το ήθελε περισσότερο και το πήρε

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2: Το ήθελε περισσότερο και το πήρε 

Λίγες ημέρες πριν τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το "Γ. Καραϊσκάκης" επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού. Έτσι τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε μία φορά τον "αιώνιο" αντίπαλο τους, ενώ το γκολ του Τικίνιο είναι το μοναδικό που πέτυχαν. Ο Παλάσιος στο 10' και τον Σέκενφελντ στο 54' εξέθεσαν Αβραάμ και Σωκράτη και πέτυχαν τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" που νίκησαν δύο φορές τον Ολυμπιακό στα playoffs πάτησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Καμαρωτός στην Τούμπα!

 ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Καμαρωτός στην Τούμπα!

Ύστερα από δύο σερί ήττες (από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα στο εκτός έδρας ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο ματς της κανονικής περιόδου στην Τούμπα.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη στα πλέι οφς κι ισόβαθμη με τον Άρη η «Ένωση»!

 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη στα πλέι οφς κι ισόβαθμη με τον Άρη η «Ένωση»! (hls)

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στα πλέι οφς της Super League και πρώτη στο ΟΑΚΑ, μ' αντίπαλο τον, αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 3-0 κι έπιασε τον Άρη πριν πάει στο «Βικελίδης» για τον ...τελικό της Ευρώπης!

Μετά τον παρθενικό εντός έδρας βαθμό, στα πλέι οφς της Super League, την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0) η ΑΕΚ πήρε και το πρώτο τρίποντο της στο ΟΑΚΑ επικρατώντας του, αδιάφορου, ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0.

Πάλι έχασε ο Τενεάτης

Και νέα ήττα γνώρισε σήμερα Τετάρτης (11/5) ο Τενεάτης Αθικίων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ, που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.. Ο πρωταθλητής Κορινθίας  έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον Απόλλωνα Ευπαλίου στο γήπεδο Μαλαμάτων Δωρίδας.

Ο Τενεάτης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, έκανε μέτρια εμφάνιση,  σκόραρε με κεφαλιά του Κατσίκα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ, ενώ στο 40΄, ο ίδιος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πετσίνη.  Η ομάδα της Δωρίδας προηγήθηκε  στο σκορ με φάουλ του Φλέγγα στο 32΄ και διπλασίασε τα τέρματά της στο 46΄ με τον Παπανδρέου . Ο Τενεάτης μείωσε στο τελικό 2 – 1 στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 94΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κατσικά , που κέρδισε ο Λέκκας με ανατροπή.

Ο Τενεάτης μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και πλέον θέλει μόνο τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή (15/5) στο Καρπενήσι κόντρα στον Αίολο, για να μείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: Πετσίνης, Αποστολόπουλος (89’ Ζαρνομήτρος), Ζέρβας Κ., Θωμόπουλος, Θεοχάρης, Ζέρβας Γ., Καραγιάννης (10’ λ.τρ. Ζέκα), Θανασιός, Παπανδρέου, Φλέγγας, Ανδρεόπουλος (84’ Κατσίκας)

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Παπαχρήστου (70’ Κιούσης), Μαρινός, Παππάς, Τζαναβάρας Γ. (70’ Τζαναβάρας Ν.), Κριαράς, Λέκκας, Αντωνίου (55’ Ποτήρης Ρ.), Τσουμάνης (55’ Μαζιώτης), Βενετσάνος (55’ Οικονόμου Π.), Κατσίκας

Στους άλλους αγώνες του ομίλου η ΑΕ Μοσχάτου επικράτησε 4-0 του Αίολου Καρπενησίου, ενώ Χαλκίδα και Κυπάρισσος Αντίκυρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Η 2η αγωνιστική:

ΑΟ Χαλκίς – Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-1
ΑΕ Μοσχάτου – Αίολος Καρπενησίου 4-0
Απόλλων Ευπαλίου – Τενεάτης Αθικίων 2-1
Ρεπό: Παναργειακός

Η βαθμολογία

1

ΑΕ Μοσχάτου

2

7-1

6

2

ΑΟ Χαλκίς

2

5-1

4

3

Απόλλων Ευπαλίου

1

2-1

3

4

Κυπάρισσος Αντίκυρας

2

2-2

2

5

 Παναργειακός

1

1-1

1

6

Τενεάτης Αθικίων

2

2-5

0

7

Αίολος Καρπενησίου

2

0-8

0

Μητσοτάκης στη Πολιτική Επιτροπή: Αναδείξτε το έργο της κυβέρνησης για να πετύχουμε και πάλι αυτοδυναμία

 


Στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με τη νέα της σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά το 14ο Τακτικό Συνέδριο, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάλεσμα για κομματική εγρήγορση και ανάδειξη του κυβερνητικού έργου ενόψει των εκλογών, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής που αναδείχθηκε από το συνέδριο του έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

EUROVISION 2022: Τα αποτελέσματα του Πρώτου Ημιτελικού – Στον τελικό η Ελλάδα!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/05/Amanda_Greece_1st_semi.jpg 

EBU/SARAH LOUISE BENNETT


Ολοκληρώθηκε  ο Πρώτος Ημιτελικός της Eurovision 2022. Με κεντρικούς παρουσιαστές τους Mika, Laura Pausini και Alessandro Cattelan, το πανέμορφο Τορίνο και συγκεκριμένα το Pala Alpitour υποδέχθηκε κοινό και τηλεθεατές απ’ όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία και την Αμερική. Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα απόψε στη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού στον οποίον διαγωνίστηκαν συνολικά δεκαεπτά συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα μας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αιώνιο ντέρμπι στο Φάληρο, Τελικός για την Ένωση στο ΟΑΚΑ με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ - Άρης Κρίσιμο ντέρμπι στην Τούμπα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αιώνιο ντέρμπι στο Φάληρο 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports, newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα πλέι οφ της Superleague.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ντέρμπι “αιωνίων” στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό να θέλει βαθμό ή βαθμούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο του στην Ευρώπη.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 479 νέα κρούσματα ( 80 στην Κορινθία, 73 στην Μεσσηνία, 119 στην Αχαΐα.)


 

Μεγάλη μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (- 204) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 479 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Κορινθία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (272) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (207).  

  Συγκεκριμένα: