Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Με αυτογκολ του Ρεσβάνη ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-1Μπορεί να τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Πανιώνιο των πολλών ελλείψεων ο ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη και να κάνει σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.
Για να φτάσει πάντως στο τρίποντο ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την τύχη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Ρισβάνης με προβολή

Ο Βασίλης Νανόπουλος "παίρνει μεταγραφή" από το Επιμελητήριο Κορινθίας για το Επιμελητήριο Πελοποννήσου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. Κορίνθου ,ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας ,θα είναι όμως υποψήφιος για το Επιμελητήριο Πελοποννήσου, καθώς ετοιμάζεται ο νέος  νόμος για τα Περιφερειακά Επιμελητήρια ,ο οποίος και αλλάζει πλήρως την λειτουργία, την δράση, την διάρθρωση και την σκοπιμότητα λειτουργίας των επιμελητηρίων.

protinews.blogspot.gr/ Korinthostv. gr

Επίσκεψη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης

 _PAP0005.jpg
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου, τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Είχα την πολύ μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα την Αμφίπολη και με πολύ μεγάλη συγκίνηση, είδα ένα πολύ σπάνιο, ένα μοναδικό μνημείο, παγκόσμιας πολιτιστικής σημασίας.

Άγρια επεισόδια με ξύλο και στην Αθήνα - Κουκουλοφοροι επιτεθηκαν σε φοιτητες

 foititikes-epeisodia1-1300 Ξύλο και επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις φοιτητικές εκλογές
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου. Ομάδα κουκουλοφόρων, από τα Εξάρχεια κατευθύνθηκαν με αγριες διαθέσεις με φωτοβολίδες και τσεκούρια προς το Χημείο και επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές 
 Αρχικά πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες προς φοιτητές. Στο σημείο εμφανίστηκαν άνδρες των ΜΑΤ και οι κουκουλοφόροι έριξαν και τις γνωστές φωτοβολιδες. Με την εμφάνιση των αστυνομικών οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν φοιτητές της ΔΑΠ μέσα στο Αριστοτέλειο

 http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/DAP2.jpg
Ένταση στη Θεσσαλονίκη όταν στο στόχαστρο κουκουλοφόρων βρέθηκαν φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκε με δολοφονική μανία εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης
Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακρο- αριστερές παρατάξεις και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Δημήτρης Βίτσας


Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Δημήτρης ΒίτσαςΣτο Ναυτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αναπληρωτής υπουργό Aμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βίτσας υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε μέσω Twitter «θερμά περαστικά» στον κύριο Βίτσα. 

tanea.gr

Σε βαρύ κλίμα... Αγιαξ VS Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο του Europa (21:45)

http://www.newsit.gr/files/Image/2017/05/23/resized/UNITED_AJAX_621_355.jpg
 Δύο από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται απόψε στις 21:45 (EΡΤ1/COSMOTESPORTS1) στον τελικό του Europa League, σε βαρύ πάντως κλίμα ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.
Ο Αγιαξ των οκτώ ευρωπαϊκών τίτλων αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των πέντε ευρωπαϊκών τίτλων στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης. Πριν από την αναμέτρηση θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των «θυμάτων» της επίθεσης στη βρετανική πόλη.

Νέες «μάχες» σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ

Νέες «μάχες» σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ
Το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης ημέρας των play offs της Super League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο (1-0) θέλει μόνο τη νίκη, για ν' ανέβει στη βαθμολογία. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη σ' ένα παιχνίδι, χωρίς ασφαλή προγνωστικά.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης ημέρας των play offs της Super League έχει ως εξής:

Γ. Αναστασόπουλος: Να μην μας κρατάει πίσω το χθες



Γράφει ο Γιάννης Αναστασόπουλος
Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Στις φετινές εκλογές, η επιλογή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να εγκλωβίσουν το πανεπιστήμιο στο παρελθόν και στη πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ανάμεσα σε παλαιολιθικές ιδεοληψίες και στη διεκδίκηση του μέλλοντός μας.
Είμαστε και φέτος εδώ για να αγωνιστούμε για ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό Πανεπιστήμιο. Για ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας. Για ένα περήφανο Πανεπιστήμιο, που

Ελεεινά ψέματα και για τα ελληνικά ομόλογα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
«Αλλά αν θέλουν να δουν την πραγματική εικόνα της αγοράς και αν δεν πιστεύουν όλους αυτούς που έρχονται και επισκέπτονται τη χώρα μας ως υποψήφιοι επενδυτές, ας ανοίξουν το τηλέφωνό τους και ας μπουν στην ιστοσελίδα του Bloomberg να δουν πού έφτασε σήμερα και πριν από λίγο το επιτόκιο των δεκαετών ελληνικών ομολόγων. Το επιτόκιο λοιπόν των δεκαετών ομολόγων - και μάλιστα ζήτησα και από τον Υπουργό Οικονομικών να μου το επιβεβαιώσει για να μην κάνω κανένα λάθος - αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο 5,673, που σημαίνει ότι είναι ακριβώς στο 2009»:

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΝΟΥ ΕΕΔΥΕ - 22 MAH 2017



http://postlarissa.gr/sites/default/files/styles/teaser/public/field/image/epitropi_eirinis.jpg?itok=Dh_L9KiX
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Δευτέρα, 22 Μαϊου 2017 η κλήρωση του λαχνού της ΕΕΔΥΕ για το 2017 που κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα από τους αγωνιστές και αγωνίστριες των Επιτροπών Ειρήνης.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:  

Ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για ίδρυση Τμήματος Αποφοίτων Σχολών Ανωτάτης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο

http://www.creteplus.gr/assets/pages/7d9ba-imagehandler.jpg

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, προχωρά σε ίδρυση Τμήματος Αποφοίτων Σχολών Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο ΤΕΕ, το οποίο θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας για τα Επιστημονικά ή/και Επαγγελματικά Τμήματα του ΤΕΕ.

EETAA-παιδικοί σταθμοί: Στη δημοσιότητα η πρόσκληση -Διαδικασία, δικαιολογητικά, δικαιούχοι

 
Στη δημοσιότητα δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδους 2017-2018, στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων.
Όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, φέτος αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: Ο Τσίπρας πουλάει την χώρα στους ολιγάρχες του εγκλήματος

 
O κ. Πήτερ Κένιγκ είναι οικονομολόγος, τέως στέλεχος της Διεθνούς Τραπέζης, συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής συχνά προσκεκλημένος για διαλέξεις σε αμερικανικά, ευρωπαϊκά και νοτιοαμερικανικά πανεπιστήμια και είναι επίσης από τους ξένους που αγαπούν και πονούν την Ελλάδα.
Γράφει σε πολλά και πολυδιάβαστα μέσα της κοινωνικής ενημέρωσης της

Διανομή παιδικών παπουτσιών TOM’S από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί»



Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων ΘεοδώρωνΛουτράκι, 23 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Ένωση Κοινωφελών Σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ”Μαζί για το Παιδί”, προσφέρει 353 καινούρια ζευγάρια παπούτσια TOM’S, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και πραγματικής προσφοράς.
Η διανομή των παπουτσιών θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 σε προκαθορισμένα σημεία διανομής στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.

Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/mitsotakis-thessaloniki-1300.jpg
«Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια ομιλίας του για το Μητρώο Στελεχών του κόμματος που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Οπαδός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη [βίντεο]

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/opados-paok-1300.jpg

Ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ σε έξαλλη κατάσταση να του επιτίθεται λεκτικά. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει το «παρών» σε κομματική εκδήλωση και ανάμεσα στα στελέχη βρισκόταν και ο οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη φώναξε:

Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε φάρμακα μέσω ίντερνετ



Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε φάρμακα μέσω ίντερνετ

farmakainternet.jpg
Επικίνδυνη για τη ζωή μπορεί να αποβεί η αγορά φαρμακευτικών σκευασμάτων από ιστοσελίδες του εξωτερικού αφενός γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πλαστά, απαγορευμένα ή να μην είναι αποτελεσματικά και αφετέρου γιατί η λήψη φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή μπορεί να έχει

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Διευρυμένη σύσκεψη - συμβούλιο, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, με τοπικούς φορείς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου



 Εμφάνιση DSC_9391.JPG
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             Ξυλόκαστρο, 23/05/2017

Με χρήσιμα συμπεράσματα και ορθολογικές προτάσεις, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη τοπικών φορέων και οργανισμών στο διευρυμένο συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του τοπικού Εμπορικού & Προμηθευτικού  Συλλόγου, στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαϊου 2017.
Τα κύρια  θέματα και οι σχετικές προτάσεις, που αφορούν την περιοχή μας, είναι οι ακόλουθες:

XΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ / ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdWEHB_peK29xIWrPHK8FwvzH2VAAsF36cuctQW-JfdkWfKRJdUH1XvW9I03vmiqcsx7dWxsDnWUVPYHfoG_soqlssNfgQDuUpwVJK03DUTp_WqJFs1Q4F3odRcKCj8YDuaApt4azp6rQq/s1600/derveni+1+kor+orizontes+-+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.png
 
  Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος

   Έχει  κάνει σύγκριση κόστους - οφέλους και έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν συμφέρει. Για τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ο λόγος, που όταν ανέλαβε, παρέλαβε επτά γαλάζιες σημαίες και σε τρία χρόνια τις μηδένισε. Βγήκε και στο ραδιόφωνο για να το δικαιολογήσει. Εν συντομία, είπε: οι γαλάζιες σημαίες δεν επηρεάζουν την προσέλευση επισκεπτών, …έχει κόστος, … δεν βρίσκαμε ναυαγοσώστες, … έχουμε λίγα λεφτά, … ενώ πριν σκορπίζαν λεφτά, … το κόστος δυσβάσταχτο, και στη δημοσιογράφο που έφερε το θέμα