Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΔΕΡΒΕΝΙ ( Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου): Θετικές οι εντυπώσεις και αυτή τη χρονιά στο αναπτυξιακό τουρνουά του Ξυλοκάστρου

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΔΕΡΒΕΝΙ: Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και σε τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, στοιχεία που αυτομάτως δημιουργούν ευχάριστη διάθεση, οι μικροί σε ηλικία αθλητές απόλαυσαν την ένταση των παιχνιδιών στο 2ο αναπτυξιακό όπεν του Ξυλοκάστρου. Τρία χρόνια μετά το πρώτο ανάλογο τουρνουά στην κορινθιακή περιοχή οι διοργανωτές έκαναν και φέτος πολύ καλή προσπάθεια για να παρουσιάσουν μία γενικά θετική εικόνα και τα κατάφεραν. Το κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου έγινε τόπος δράσης σ’ ένα μεστό διήμερο, στις 2 και 3 Απριλίου και 114 παιδιά πρόσφεραν σπουδαία ματς με το επιπλέον κίνητρο των επερχόμενων Πανελληνίων πρωταθλημάτων σε έφηβους και παίδες. Ήταν το 5ο και προτελευταίο τουρνουά της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Με απόλυτη συνέπεια και στα υγειονομικά μέτρα το διοργάνωσε επιτυχώς η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Το χρυσό μετάλλιο πήραν ο Στάθης Μανωλόπουλος στους εφήβους, η Δέσποινα Άμπα στις νεάνιδες, ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος στους παίδες, η Στέλλα Μαυροματάκη στις κορασίδες και ο Γιάννης Κιοσελόγλου στους παμπαίδες. 

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος