Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Πήγε για το «Χ» και το πήρε

 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Πήγε για το «Χ» και το πήρε 

Τρίτη απόπειρα του Άρη, τρίτη αποτυχία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατήσει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά οι Ηπειρώτες δεν νίκησαν όπως στα δύο ματς της κανονικής περιόδου, ωστόσο έμειναν σαφώς ικανοποιημένοι από το τελικό 0-0.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος του «Άγιαξ της Ηπείρου» το απόγευμα της Κυριακής. Οι

φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στο Χαριλάου με ξεκάθαρο πλάνο να παίξουν για το «Χ» και πήραν άριστα, καθώς με εξαίρεση δύο στιγμές στο β' ημίχρονο (δοκάρι Γκάνεα στο 51', κεφαλιά λίγο άουτ Καμαρά στο 74') δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους Θεσσαλονικείς. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία περίπου 150 φίλων του ΠΑΣ στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που θα συμβεί και αντίστροφα στο επόμενο ματς των δυο ομάδων στους «Ζωσιμάδες».

Το αυτό και για την ονοματοδοσία στη θύρα των επισήμων, η οποία πλέον θα λέγεται κι επίσημα «Άλκης Καμπανός», στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη. Η τελετή έλαβε χώρα πριν από τη σέντρα, παρουσία μελών της οικογένειας του Άλκη.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Μπεναλουάν (56’ Μπερτόλιο) Μπράμπετς Φαμπιάνο – Εμπακατά (80’ Σούντγκρεν) Ματίγια Σάσα (46’ Ντουκουρέ) Εντιαγέ (46’ Μαντσίνι) Γκάνεα – Ιτούρμπε (46’ Ματέο Γκαρσία) Καμαρά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας Κάργας Εραμούσπε Ποζνάνσκι – Στάνκο Καραχάλιος – Σνάιντερ (84’ Λιάσος) Ντομίνγκεθ (73’ Παντελάκης) Γκαρντάφσκι – Περέα (90’+3’ Μορέιρα).