Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τα Μαύρα Λιθάρια αποκτούν Ιερέα - Αύριο η χειροτονία του σε Διάκονο στη Νεμέα από τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσιο

 














Το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Νεμέας, κατά την διάρκεια της οποίας θα Χειροτονήσει σε Διάκονο τον κ. Αλέξανδρο Κόκοτο - Σισμάνη.
Τον νέο Διάκονο θα προχειρίσει σύντομα σε Πρεσβύτερο ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και θα τον τοποθετήσει στον Ι. Ενοριακό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μαύρων Λιθαρίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ευρωστίνης, μιας εκ των Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεώς μας όπου υφίστανται τα περισσότερα Εφημεριακά κενά εκ των 40 και πλέον που υπάρχουν στην Ι. Μητρόπολη, αλλά και λόγω εντοπιότητος, αφού ο υποψήφιος Κληρικός κατάγεται από τα Πιτσά Κορινθίας.
Καλούνται οι πιστοί να ενισχύσουν και με την παρουσία τους κυρίως όμως με την προσευχή τους τον κ. Αλέξανδρο Κόκοτο - Σισμάνη στη νέα διακονία που αναλαμβάνει με την Χειροτονία του στον Α’ βαθμό της Ιερωσύνης.

Εισόδια της Θεοτόκου: μια από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας

 
 Τα "Εισόδια της Θεοτόκου" είναι μία από τις κυριότερες εορτές της Παναγίας. Η Εκκλησία μας την τιμά στις 21 Νοεμβρίου και η σημασία της είναι μεγάλη και ιερή, διότι αποτελεί τη βάση και την αρχή για όλη την μετέπειτα ζωή της Θεοτόκου.

Η Παναγία, γεννήθηκε από γονείς γηραιούς, τον Ιωακείμ και την Άννα, που είχαν παρακαλέσει με πολύ πόνο τον Θεό να τους δώσει ένα παιδί και να το αφιερώσουν στο Ναό Του. Και αυτό έκαναν. Μόλις η Παναγία συμλήρωσε το τρίτο έτος της ηλικίας της την πήγαν στο ναό και την παρέδωσαν στα χέρια του ιερέα Ζαχαρία, μετέπειτα πατέρα του Προδρόμου. Αυτός την αγκάλιασε, την ευλόγησε και είπε: «Εμεγάλυνε ο Κύριος το ονομά σου σε όλες τις γενεές. Με σένα θα ευλογηθούν τα έθνη και ο Κύριος θα λυτρώση τους υιούς του Ισραήλ». Και ανέβασε τη Μαρία στο εσωτερικό του θυσιαστηρίου, όπου ο Θεός την χαρίτωσε.

Η σχέση μίσους μεταξύ γάτας και... αγγουριού Τρελό γέλιο: Δείτε πως αντιδρούν οι γάτες στην θέα των... αγγουριών (βίντεο)


Τρελό γέλιο: Δείτε πως αντιδρούν οι γάτες στην θέα των... αγγουριών (βίντεο) Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι γάτες φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα από την παρουσία των αγγουριών, κάτι που οδηγεί το συμπαθές τετράποδο σε απίστευτες και αναπάντεχες αντιδράσεις στην θέα του


Η αποτυχία του Τζιτζικώστα να εκφράσει το “νέο και άφθαρτο”…

Η αποτυχία του  Τζιτζικώστα να εκφράσει το “νέο και άφθαρτο”…
Όταν ξεκινούσε η μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, και ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωνε αιφνιδιαστικά, βράδυ Σαββάτου, σε ώρες… Γιώργου Παπανδρέου, την υποψηφιότητά του, αρκετοί θεώρησαν ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μπορούσε να… καθαρίσει το ματσάκι.
Ποντάροντας στη διάθεση της ελληνικής κοινωνίας να αναζητήσει το νέο και άφθαρτο, κατ’ αντιστοιχία με τη θυελλώδη διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα προς την πρωθυπουργία και την πολιτική ηγεμονία την οποία απολαμβάνει σήμερα.

Βόμβα από τον Νίκο Χατζηνικολάου για «χουλιγκανική» αλλοίωση των εκλογών της ΝΔ

xouligan
Στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νέου Προέδρου της ΝΔ πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως κάποιος εγγράφεται μέλος στο κόμμα της ΝΔ ή επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είναι ήδη μέλος και ύστερα ψηφίζει!

Γράμμα ενός Νεοδημοκράτη στον Απόστολο

athlio-video-tzitzikosta
Αγαπητό μου παιδί Απόστολε Τζιτζικώστα,

Πριν από δύο μήνες όταν κατέθεσες υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι είχα ένσταση όχι για το νεαρό της ηλικίας σου αλλά για την απόλυτη απειρία σου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καθώς και για το γεγονός ότι, στη δύσκολη αυτή συγκυρία για την πατρίδα μας η μάχη πρέπει να δίνεται στη Βουλή από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όχι μέσω ενός παρένθετου προσώπου, πάρα ταύτα είδα με ενδιαφέρον την υποψηφιότητα σου.

Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά το #ParisAttacks

Sweden PM wants biometric passport controls at Schengen borders
Sweden PM wants biometric passport controls at Schengen borders
Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip.
Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » 

Greek Hellenic News Feed

Τους Rothschild από την πίσω πόρτα βάζεις κύριε Τσακαλώτο;

Παιχνιδάκια με την ευρωπαϊκή διαπλοκή ή προσωπική ατζέντα από τον κύριο Ευκλείδη;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, ο κύριος Τσακαλώτος ετοιμάζεται να θέσει την Rothschild Bank ως σύμβουλο διαχείρισης του Ελληνικού χρέους! Η απόφαση μάλιστα είναι καθαρά προσωπική και με επιχειρηματολογία του τύπου «μα με πιέζει ο Ολάντ, που τόσο μας έχει βοηθήσει!»
Κοιτάξτε λοιπόν πως στήνονται τα ωραία παιχνίδια δισεκατομμυρίων στην Ευρωπαϊκή διαπλοκή:
Μιλά ο Τσακαλώτος απ’ ευθείας με τον Ολάντ; Οχι φυσικά. Μιλά με τον ομόλογο του, τον Emmanuel Macron, εκλεκτό μεν του

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »  

Greek Hellenic News Feed

Tablet στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μοιράζει η Ρένα Δούρου

Ψηφιακές ταμπλέτες διανεμήθηκαν στο σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου  ...

RE:THINK@ 12ο πανόραμα Οικολογικών Ταινιών από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού


Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, ολοκληρώνουμε με μια θετική ανακοίνωση.

Από την Τετάρτη 18.11.2015  έχει ξεκινήσει το 12ο Πανόραμα Οικολογικών ταινιών  με τίτλο “Παράθυρα στον Πλανήτη” μια σημαντική πρωτοβουλία από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Επιλογή προϊσταμένων: Τα κριτήρια, οι «δικαιούχοι» των θέσεων ευθύνης & οι προθεσμίες

Τέσσερα θα είναι τα κριτήρια που, βάσει του νέου πλαισίου που θα φέρει προσεχώς προς δημόσια διαβούλευση το υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή προϊσταμένων.
Οι τέσσερις αυτές ομάδες μοριοδότησης είναι:

Σγουρίδης: Βάλαμε το εισιτήριο στο 1,40 γιατί αν ήταν στο 1,30 δεν βόλευε το μισό

«Θέλαμε η αύξηση στα εισιτήρια να είναι στο 1,30 αλλά το... μισό δεν γινόταν να είναι 0,65 και το πήγαμε 1,40», δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Παναγιώτης Σγουρίδης ...

Έδιωξαν τον Τζιτζικώστα από το στούντιο της Hellasnet

Για το βράδυ της Πέμπτης (21.15) ήταν προγραμματισμένη σε ζωντανή μετάδοση, συνέντευξη του υποψηφίου για την αρχηγία της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο στούντιο της HellasNet, που θα μεταδίδονταν ταυτόχρονα σε 11  περιφερικά κανάλια, από τον πύργο Αθηνών.
Ο Τζιτζικώστας όμως «κρέμασε» το κανάλι και την προγραματισμένη εκπομπή στον αέρα, και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο στούντιο.  

#Meimarakis Μύθος η κοινωνική ευαισθησία του Σύριζα. Νεοφιλελεύθερη ανάλγητη αριστερά.


 
Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου "Επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων"

Υπερψηφίστηκαν οι τροπολογίες για το μεταναστευτικό ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στην Έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ



Εγκρίθηκαν οι τροπολογίες του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη, επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και εισηγητή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το Μεταναστευτικό, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συζητήθηκε η Έκθεση για το μεταναστευτικό πρόβλημα. Στην Έκθεση αυτή εγκρίθηκαν οι σημαντικές για την Ελλάδα τροπολογίες που κατέθεσε ο εισηγητής του ΕΛΚ, Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης. Με βάση τις τροπολογίες αυτές: 

Η Google προσφέρει αμοιβές για τη συγγραφή κριτικών στο Google Maps

 
 
 
 
Η Google προσφέρει αμοιβές για τη συγγραφή κριτικών στο Google Maps
Η Google επιθυμεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των χαρτών Google, ενσωματώνοντας τοπικά καταστήματα και κριτικές, προκειμένου να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Zagat και το Yelp.
Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται τη συνεισφορά των χρηστών και, προκειμένου να τους παρακινήσει, υιοθετεί ένα σύστημα αμοιβών. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν ως «τοπικοί ξεναγοί» και να ξεκινήσουν να κερδίζουν πόντους. Η Google απονέμει 1 πόντο σε κάθε χρήστη για καθεμία από τις παρακάτω ενέργειες:

Τι συμβαίνει αν προσπαθήσετε να μπλοκάρετε τον Ζούκερμπεργκ στο Facebook

Τι συμβαίνει αν προσπαθήσετε να μπλοκάρετε τον Ζούκερμπεργκ στο Facebook
Όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορείτε να μπλοκάρετε από το Facebook τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους αστείο από τους τεχνικούς της ιστοσελίδας προκειμένου να τονώσουν την ματαιοδοξία του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας ή δε σημαίνει ότι ο

Γιώργος Στασινός: «Σήμερα και η αδράνεια είναι ευθύνη» - Απολογισμός του πρώτου εξαμήνου στην Προεδρία του ΤΕΕ


Τον απολογισμό του για το πρώτο εξάμηνο στη θέση του Προέδρου του ΤΕΕ, με τίτλο «Έργα & 189 ημέρες» παρουσίασε σήμερα σε συνάντηση με δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τόνισε ότι στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που ζούμε πρέπει όλοι μας να εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και να προχωρούμε γρήγορα σε πράξεις και όχι σε λόγια. «Σήμερα και η αδράνεια είναι ευθύνη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στασινός. Για αυτόν τον λόγο ανέφερε όσα πραγματικά πέτυχε και υλοποίησε το ΤΕΕ το τελευταίο εξάμηνο, χωρίς να αναφερθεί αναλυτικά σε όσα ακόμη τρέχουν ή βρίσκονται υπό συζήτηση. Ειδικότερα για το κομμάτι του έργου του ανέφερε:

Νέες υπηρεσίες και διευκολύνσεις για τους μηχανικούς
·         «nomopedia…Μηχανικού Εγχειρίδιο», ένα νέο ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας για μηχανικούς
Πρόκειται για

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ TΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016



Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την κατάθεση, από το Υπουργείο Οικονομικών, του Κρατικού Προϋπολογισμού 2016, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο 1ος Κρατικός Προϋπολογισμός από Κυβέρνηση της Αριστεράς είναι γεγονός.
Τα μεγέθη του:
§  Επιβεβαιώνουν την επιστροφή της χώρας στην ύφεση, στα πρωτογενή δημοσιονομικά ελλείμματα και στην αύξηση του δημοσίου χρέους, σε περιβάλλον έντονης αβεβαιότητας και συνεχών περικοπών στα διαθέσιμα εισοδήματα των πολιτών, αλλά αναδεικνύουν και την αγωνιώδη προσπάθεια της Κυβέρνησης να ωραιοποιήσει την κατάσταση.
§  Αποκαλύπτουν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, με την επιβολή κυρίως νέων ή πρόσθετων φόρων, τα οποία στραγγαλίζουν την πραγματική οικονομία.
§  Δείχνουν ότι το κόστος της διακυβέρνησης υπό τον κ. Τσίπρα είναι μεγάλο για την Ελληνική οικονομία και οδυνηρό για τους πολίτες, ακόμη περισσότερο το 2016 σε σχέση με το 2015.
Πρόκειται, συνεπώς, για έναν αντιαναπτυξιακό, οικονομικά αναποτελεσματικό και κοινωνικά άδικο Προϋπολογισμό, “πασπαλισμένο»” με νότες μη ρεαλιστικής “αριστερής” αισιοδοξίας».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ για το ζήτημα των διακοπών ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.



 http://korinthiannews.gr/korinthian/wp-content/uploads/2015/10/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82-300x104.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:



Μπροστά στη διογκούμενη ανασφάλεια των πολιτών του Νομού μας για διακοπή του ρεύματος στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κκ. Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Γιώργος Τσόγκας, καθώς και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ. Αντώνης Πρεντάκης συναντήθηκαν χθες Δευτέρα στο Κατάστημα ΔΕΗ Κορινθίας με τον Δ/ντή, κ. Αθανασόπουλο και τον Δ/ντή του ΔΕΔΔΗΕ Π. Κορίνθου, κ. Δεληγιάννη.

"Όνειρα Θερινής νυχτός" κάνει η Χ. Α.


Έτοιμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού εμφανίσθηκε ο Γενι­κός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νί­κος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο CRASH, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία με άλλα κόμματα -ακόμα και τη Νέα Δημοκρατία-, αρκεί οι ηγεσίες τους να καταγγείλουν τα μνημόνια...
Διαβάστε περισσότερα: xryshaygh.com

Διαδηλώνουμε για το Παρίσι και για όσα αγαπάμε ✌ ✌



Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύτηκε η συμμετοχή του Παρισιού στην τεράστια Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα στις 29 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν τη μεγαλύτερη διάσκεψη της δεκαετίας για την κλιματική αλλαγή Το Παρίσι δεν μπορεί να διαδηλώσει – μπορούμε, όμως, εμείς. Ας ενώσουμε, λοιπόν, τις φωνές μας για το Παρίσι και για όλα όσα αγαπάμε. Κάνε κλικ για να συμμετέχεις στη μεγαλύτερη κινητοποίηση στην Iστορία ενάντια στην κλιματική αλλαγή:  

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!
 Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Η γαλλική κυβέρνηση μόλις ανακοίνωσε ότι πρέπει να ακυρώσουμε την τεράστια διαδήλωση για το κλίμα που ετοιμάζαμε στο Παρίσι στις 29 Νοεμβρίου, για λόγους ασφαλείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης αριστεράς αυτοδιαψεύδεται, για μια ακόμη φορά.
Αυξάνει πάνω από 16% τις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες.
Χτυπά τα λαϊκά, τα οικονομικά αδύναμα και μεσαία στρώματα της κοινωνίας.
Από το “δεν πληρώνω” που φώναζε ως αντιπολίτευση, κατέληξε στο “πληρώστε πιο πολλά”.
Αυτό δεν είναι κοινωνική ευαισθησία. Είναι κοινωνική αναλγησία».

Κατάθεση στη Βουλή του Προϋπολογισμού του Κράτους 2016

http://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2015/09/047654c22b8499ed8edcd0fda6780a9d.jpgΤον Προϋπολογισμό του Κράτους για το 2016 κατέθεσε το μεσημέρι στη Βουλή  ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, παραδίδοντας την μεταφερόμενη κάρτα μνήμης (στικάκι) στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαο Βούτση.
Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών μαζί με τον Κρατικό Προϋπολογισμό, κατέθεσε την Εισηγητική Έκθεση του οικονομικού έτους 2016, τον τόμο για τις φορολογικές δαπάνες του 2016 καθώς και τις Εκθέσεις των Γενικών Διευθυντών: Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Φορολογικής Διοίκησης, Τελωνείων, Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών του Υπουργείου Οικονομικών.
Παραλαμβάνοντας τον Προϋπολογισμό, ο Πρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε την Ολομέλεια, πως θα  εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Η συζήτηση – ψήφιση του Προϋπολογισμού θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου.

Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου”



http://anagnostis.org/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/prolipsi.jpg?itok=UihO39yK
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και Πάτρας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Εξετάζομαι – Ενημερώνομαι – Βάζω την πρόληψη στη ζωή μου” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα του αμφιθεάτρου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ



Η Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, κα Νίκη Κ. Κεραμέως, σχετικά με τις υποσχέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Βερναρδάκη, στους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με Σιόβα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός - Εκτός αποστολής ο Τσόρι Ντομίνγκες

Με Σιόβα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκε.
Ο Δημήτρης Σιόβας υπολογίζεται κανονικά, ενώ από την πλευρά του ο Ντομίνγκες δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του προπονητή του. O Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Ο Μποτία από την πλευρά του έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Πουλίδο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Μπουχαλάκης από την άλλη, προπονήθηκε συντηριτικά.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε δίτερμα και δουλειά πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, επίσης, έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις
 Αναλυτικά η αποστολή:

Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ομηρεία σε ξενοδοχείο στο Μάλι: Έφοδος των ειδικών δυνάμεων - Απελευθερώθηκαν 80 όμηροι από τους 170 ομήρους - Τρεις νεκροί μέχρι στιγμής

Ομηρεία σε ξενοδοχείο στο Μάλι: Έφοδος των ειδικών δυνάμεων - Απελευθερώθηκαν 80 όμηροι
Οι ειδικές δυνάμεις του Μάλι εξαπέλυσαν επίθεση στο ξενοδοχείο Radisson Blu του Μπαμακό, όπου δεκάδες άνθρωποι συνελήφθησαν όμηροι στη διάρκεια μιας επιχείρησης κατά την οποία τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, απελευθερώνοντας σχεδόν τους μισούς ομήρους από τους περίπου 170 ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί όταν εκδηλώθηκε η επίθεση των ενόπλων, ανάμεσά τους και πολλοί ξένοι

Νέα Δημοκρατία-Η επόμενη μέρα

'Αρθρο του Γιάννη Χατζή

'Αρθρο του Γιάννη Χατζή:Νέα Δημοκρατία-Η επόμενη μέραΤην επομένη, της εκλογής νέου Προέδρου, χρειαζόμαστε… τέσσερις επί τέσσερα! Χρειαζόμαστε και τους τρεις άλλους διεκδικητές της ηγεσίας, συν τον συμπράξαντα, ενωμένους και συγχρονισμένους με τη βάση, την κοινωνία, το ιδεολογικό στίγμα, τον αγώνα.
Όλα αυτά πρέπει να αποτελέσουν συνείδηση, έμπρακτα επαληθευόμενη αφενός -και αφετέρου, μία διαρκή μάχη στη συνέχεια, για την επίτευξή τους.
Και αυτό, διότι, σήμερα όλοι βιώνουμε μια κατάσταση πολέμου «όλων, εναντίον του ενός», όπου ο καθένας από τους τρεις (3) προσπαθεί να διεκδικήσει όσα θεωρεί δικαιωματικά δικά του.
Μάχονται, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, εναντίον του ενός.  Εκείνου που κράτησε όρθια τη Νέα Δημοκρατία και αποτελεί διαχρονικά τη «συνείδηση της παράταξης».

Nτέρμπι σε Ζευγολατιό ( ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ) και Ξυλόκαστρο ( ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ)


http://i.imgbox.com/BfTlqxxM.jpg

Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το μεσημέρι, στις 3 το μεσημέρι, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα στον εκ των πρωτοπόρων Α.Ο. Ζευγολατιού και τον Πέλοπα Κιάτου που υπολείπεται  της κορυφής -3 βαθμούς, την ίδια στιγμή που η ετέρα πρωτοπόρος  Κόρινθος ΄06 δοκιμάζεται  στα Αθίκια κόντρα στον Τενεάτη.   
Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας που γίνεται στο Ξυλόκαστρο ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Κόρινθο. 
Στον Άσσο ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Ελλάδα Βέλου, ενώ ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. 
Στα ματς της ουράς ο Κύψελος  Κορίνθου  αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου και η Δάφνη Εξαμιλίων τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

H 9η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟς '06 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ