Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0 - 0: Μοιράστηκαν βαθμούς, αλλά όχι… συναισθήματα, Η ματσάρα του πρώτου ημιχρόνου δεν απέφερε καρπούς σε κανέναν! !

 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Η ματσάρα του πρώτου ημιχρόνου δεν απέφερε καρπούς σε κανέναν!

Η Τούμπα δεν ανέδειξε νικήτρια ομάδα για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στο 0 - 0 με τον Ολυμπιακό και αμφότερες παρέμειναν… συγκάτοικοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας από 43 βαθμούς.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Όλα στο… μηδέν στο Αγρίνιο

 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Άβολη ισοπαλία στο Αγρίνιο 

Το “Γήπεδο Παναιτωλικού” μπορεί να μην… ντύθηκε στα λευκά λόγω της “Barbara”, όμως είχε “λευκή” ισοπαλία (0:0) μεταξύ των Αγρινιωτών και του Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική της Super League. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας.

Τα πρώτα 10 λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να έχει την

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Κορινθίας στο Castello Hall Pietris

 


 


Κλίμα συσπείρωσης ,αισιοδοξίας με προεκλογικό "άρωμα" και μηνύματα , στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.στο Castello Hall Pietris.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και την τίμησαν με την παρουσία τους:
Η Υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ο Γραμματέας Οργανωτικού - Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης  ,  η Ειδική Σύμβουλος Πρωθυπουργού & Πολιτευτής Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη ,τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Θεόδωρος Σεργεντάνης, Μάριος Κωνσταντόπουλος ,  Γιώργος Ρούκης, Βασίλης Σμπόνια.

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

 Γενικό Λύκειο Δερβενίου - Αρχική σελίδα | Facebook

Αύριο Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά. 

Επίσης λόγω των καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του στους Δήμους Σικυωνίων , Βελου - Βόχας και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.  

Αντίθετα κανονικά  θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κορινθίων, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Παναθηναϊκός- Λαμία 2-0: Ξανά στις νίκες με… καρδιοχτύπια!

Παναθηναϊκός- Λαμία 2-0: Ξανά στις νίκες με… καρδιοχτύπια! 

Από τις 15 Ιανουαρίου είχε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα 0-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να πάρει τη νίκη απόψε (5/2) απέναντι στη Λαμία με 2-0 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς, αλλά δεν «τελείωσαν» το ματς με συνέπεια να… λαχταρήσουν από τις ευκαιρίες των φιλοξενουμένων για να βάλει τις… καρδιές όλων στη Λεωφόρο ο Σπόραρ με το 2-0 στις καθυστερήσεις. Τυπικά επέστρεψαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αν και θα κριθεί αργότερα η τύχη του αγώνα Ατρόμητος- ΑΕΚ.

Super League 1, Ατρόμητος - ΑΕΚ: Οριστική αναβολή στο Περιστέρι λόγω του ύψους των δοκαριών.

 Ατρόμητος - ΑΕΚ: Δεν γίνεται το ματς στο Περιστέρι! 

Δίχως αντίκρισμα ήταν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ατρόμητου «ταπεινώνοντας» τον αγωνιστικό χώρο στο ύψος της γραμμής του τέρματος ώστε να αποκτήσει το προβλεπόμενο ύψος (2.44 μ.)...

Ο διαιτητής όπως προβλέπει ο κανονισμός μετά την αρχική τους μέτρηση - η οποία προέκυψε από ένσταση της ΑΕΚ (για αντικανονικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, που αφορούσε το ύψος και των ΔΥΟ εστιών) - επέστρεψε μισή ώρα αργότερα αλλά αυτό που είδε δεν τον ικανοποίησε κι επέστρεψε στα αποδυτήρια για να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Η τύχη του ματς θα κριθεί στα γραφεία του Aθλητικού Δικαστή της Super League με τον Ατρόμητο να έχει καταθέσει κι εκείνος ένσταση...

Εκλογές στην Κύπρο: Πρωτιά στον Χριστοδουλίδη δίνουν τα exit polls

hristodoulidis 

Τη πρώτη θέση στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου κερδίζει σύμφωνα με όλα τα exit polls ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, και ακολουθεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με τρίτο τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με τα exit polls, o Nίκος Χριστοδουλίδης κινείται σε ποσοστό από 30 ως 35%. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης από 26 ως 30% και ο Αβέρωφ Νεοφύτου 24,5 ως 29%. 

Δείτε τα exit polls:

Α΄ κατηγορία Κορινθίας:"Λευκή ισοπαλία" στο ντέρμπι κορυφής Κύψελος - ΠΑΣ Κόρινθος. Έχασαν βαθμούς Πέλοπας Κιάτου και ΑΟ Λουτράκι.

 Διπλό τίτλου για τον Τενεάτη στο Κιάτο – αναβολή λόγω κορονοϊού στο Βέλο –  Κόρινθος – korinthia.net.gr

Με την ενδιφέρουσα 18η αγωνιστική συνεχίστηκε , Κυριακή 5/2/2023, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Μία αγωνιστική αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς περιελάμβάανε ντέρμπι κορυφής σε Λέχαιο και Αγίους Θεοδώρους αλλά και γειτονικά ντέρμπι σε Κιάτο και Άσσο.

Χωρίς νικητή με λευκή ισοπαλία έληξε , στο γήπεδο Λεχαίου, το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον Κύψελο  Κορίνθου με τον πρωτοπόρο συμπολίτη του ΠΑΣ Κόρινθος. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Κύψελος να ισοβαθμίσει στην δευτερη θέση της βαθμολογίας τον ΑΟ Λουτράκι που έχασε με 1 – 0 στο τοπικό ντέρμπι στους Αγίους Θεοδώρους από τους «Αγίους». Χωρίς νικητή αλλά με σκορ 1- 1 τελείωσε το γειτονικό ντερμπι στο Κιάτο η αναμέτρηση του Πέλοπα με την Ελλάδα Βέλου.

Στα Αθίκια ο Τενεάτης επικράτησε με 4 – 2 του Πανσολυγειακού σε γειτονικό ντέρμπι όπως επίσης επικράτησε στον Άσσο με 3 – 1και ο  Ολυμπιακός επί του γειτονικού του Ηρακλή Λεχαίου

Επιστροφή στις νίκες με το μίνιμουμ σκορ σημείωσε , εκτός έδρας, στο « ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, επι του Ισθμιακού, ενώ την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακόςς έχασε με 1 - 2 στο Ξυλόκαστρο μεαπό τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Τέλος στο γήπεδο Πετρίου η Θύελλα Πετρίου επικράτησε με 3 - 1 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού. 

 

18η άγωνιστικη  

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών η εκδήλωση για τα 70 χρόνια της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ

 

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00, επετειακή εκδήλωση «70 χρόνια της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ – Νέες γεωπολιτικές προκλήσεις για την Ελλάδα και τη Βορειοατλαντική Συμμαχία» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τι να κάνετε για την υποθερμία; Μύθοι και αλήθειες για το κρύο;

 

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D., medlabnews.gr

Ο ανθρώπινος μηχανισμός προσαρμογής στο κρύο είναι αυτόματος. Γίνεται με μια συγχρονισμένη ενέργεια του νευρικού και του ενδοκρινικού συστήματος. Αυτό -φυσικά- δεν αποτελεί πανάκεια, αφού οι αντιδράσεις δεν είναι οι ίδιες σε όλους τους ανθρώπους.

Όμως, με μια συστηματική εξάσκηση και σταδιακή αύξηση του κρύου, ο άνθρωπος μπορεί να το αντέξει χωρίς να ενοχλείται ιδιαίτερα από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αν και αρχικά μπορεί η προσαρμογή να χαρακτηριστεί βάρβαρη και επώδυνη, με το πέρασμα του χρόνου γίνεται αντιμετωπίσιμη, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι χειμερινοί κολυμβητές δεν σταματούν την κολύμβηση, ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Αρχικά, ο κολυμβητής που θα αποφασίσει να μπει σε παγωμένο νερό νιώθει έντονα το κρύο, στη συνέχεια ένα μούδιασμα και λίγο αργότερα ένα κάψιμο σ' όλο το σώμα του. Είναι η στιγμή που το σώμα δεν καταλαβαίνει το κρύο. Όχι όμως για πολύ, καθώς η απώλεια της θερμότητας οδηγεί στην υποθερμία, μέσα σε λίγα λεπτά. ..................

read more

Με αλυσίδες η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο οδικό δικτυο της Πελοποννήσου

 Η πρωινή εικόνα των δρόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Οι αστυνομικές διευθύνσεις της Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας, γνωστοποιούν, ότι, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους, στο σύνολο του οδικού δικτύου του δρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (85,2 χλμ. έως το 242,8 χλμ. και στον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, έως το 45,53 χλμ.

Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν τα αυτοκίνητα, κατά την κυκλοφορία τους, στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αρκαδίας. Ανοιχτή είναι η σήραγγα του Αρτεμισίου στην εθνική οδό Τριπόλεως – Κορίνθου.

Κορινθία

Χιονίζει στη Δυτική Κορινθία από τα 300 μετρα και πανω 

Απαιτούνται αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, στο δρόμο Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, απ’ το 17,9 χλμ. έως το 35ο χλμ. καθώς και σε όλη την ορεινή Κορινθία.

Λακωνία

Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου ( στην Κινέτα) με 4 τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFNfPNCwu0g9O8OQrfQNJjHfW103nI_sBjzg&usqp=CAU

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Αθηνών, στο ύψος της Κινέτας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οδηγός ΙΧ για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί.

Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5 στελέχη όπου απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες οι οποίοι όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου.


 

Πέθανε ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον - Πρωταγωνιστούσε στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

    

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Τζορτζ Ρόμπερτσον, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την ταινία «Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» (Police Academy).

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Τζορτζ Ρ. Ρόμπερτσον πέθανε στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook στο Τορόντο του Καναδά. Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού ενημέρωσε το Hollywood Reporter, για τον θάνατό του σε νοσοκομείο του Τορόντο, όπου και νοσηλευόταν, από την περασμένη Κυριακή.

Ο Αετός Κρυονερίου "πάγωσε" τον Πανευρωστινιακό . Σταμάτισε στο 9 - 9

 http://matsani.gr/wp-content/uploads/2020/12/130930651_719440658950019_1927270607497776808_n.jpg

Δεν κατόρθωσε να πετύχει ο Πανευρωστινιακός το 10-10 καθώς στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κορινθίας, έχασε , στο  γήπεδο της Ανατολικής Τραγάνας Κιάτου, με 3 – 2 στο ντέρμπι κορυφής απο τον Αετό Κρυονερίου. Η ομάδα του Κρυονερίου με την νίκη της αυτή πλησίασε στους -3 βαθμούς την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανευρωστινιακό.

Στον Άσσο η Προοδευτική Περιγιαλίου συνέτριψε με 5 - 0 την Δάφνη Πουλίτσας, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο, ο Άγιος Γεώργιος επικράτησε με 2 - 0 του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

Χωρίς νικητή και σκορ ( 0 – 0) έληξε η ενδιαφέρουσα μονομαχία στο γήπεδο Πετρίου ανάμεσα στον Οφέλτη Αρχαίας Νεμέας και τον Βελλερεφόντη Αρχαίας Κορίνθου, ενώ τέλος ρεπό έχει ο ΑΟ Περαχώρας.

11η Αγωνιστική

Super League: Ντέρμπι στην Τούμπα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ευκαιρία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τα «φώτα» στην Τούμπα 

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους (20:30) στο μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League1.

Τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν μονάχα στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, καθώς αμφότεροι έχουν από 42 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την πρώτη ΑΕΚ που πέρασε στην κορυφή, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ελευσίνα: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

 elefsis-m 

Στον ρυθμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2023 βρίσκεται πλέον η πόλη της Ελευσίνας.

Τα δύο «πρόσωπά» της, εκείνο των αρχαίων χρόνων με το έντονο πολιτιστικό στοιχείο και τους αρχαιολογικούς χώρους και αυτό της σύγχρονης εποχής, με τις βιομηχανίες και το εργατικό δυναμικό που έφτανε εδώ από όλα τα σημεία της χώρας, ενώνονται μέσα από μια σειρά καλλιτεχνικών δρώμενων στην Τελετή Έναρξης, η οποία αντλεί έμπνευση από την ιστορία και τη μυθολογία της ίδιας της πόλης.

Τέλος εποχής! Ανοιχτό μόνο για μία εβδομάδα το κέντρο τύπου της Eurovision!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/01/Liverpool-Arena.jpg

Νέα δεδομένα για τις διαπιστεύσεις αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας του press center ανακοίνωσε σήμερα η EBU. Ποιο συγκεκριμένα, το κέντρο τύπου στο Λίβερπουλ θα ανοίξει τις πόρτες του επίσημα τη Δευτέρα 8 Μαίου (πρώτη dress rehearsal πρώτου ημιτελικού) και θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή 14 Μαίου. Αυτό σημαίνει ότι οι

Iνοαδένωμα ο συχνότερος όγκος του μαστού; Μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο;

 fibroadenoma

του Γιώργου Μονεμβασίτη, M.D., medlabnews.gr

Το ινοαδένωμα (fibroadenoma) πρόκειται για το συχνότερο καλοήθη όγκο του μαστού. Δεν είναι νεοπλασία. Ανευρίσκεται συνηθέστερα σε νεαρές γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Μπορεί να είναι ένας όμως όχι σπάνια πολλαπλά ογκίδια, μπορεί να υπάρχουν στον ένα ή και τους δύο μαστούς.

Κατά κανόνα πρόκειται για ογκίδιο σφαιρικό, σχετικά σκληρό, με ομαλή, λεία επιφάνεια, που δε συμφύεται με τους γύρω ιστούς, αλλά μετακινείται εύκολα, χαρακτήρες διαφορετικοί από αυτούς που χαρακτηρίζουν ογκίδια κακοήθους φύσεως.

Ένα ινοαδένωμα αποτελείται από στοιχεία ινώδη, προερχόμενα από ιστό που προορίζεται για την υποστήριξη του μαστικού αδένα και αδενικά, προερχόμενα από υπερπλασία λοβίων αυτού του ίδιου του αδένα. Πώς γίνεται η διάγνωση στο ινοαδένωμα; ..................

read more

Εκλογές στην Κύπρο: Μπροστά ο Χριστουδουλίδης στις δημοσκοπήσεις - Ακολουθούν Νεοφύτου, Μαυρογιάννης

cuprus-kalpi-m 

  Υποψήφιοι δεκατέσσερις, εκ των οποίων τρεις, ο εξής ένας! Κάπως έτσι θα μπορούσε να παρουσιαστεί η εικόνα των σημερινών προεδρικών εκλογών στη Κύπρο, για την επιλογή του διαδόχου του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό πολιτική μετά από δύο προεδρικές θητείες.

Οι τρεις βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπήρξαν στενοί συνεργάτες του Νίκου Αναστασιάδη. Πρόκειται για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ), τον Νίκο Χριστοδουλίδη, για μια δεκαετία κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού εξωτερικών στη κυβέρνηση Αναστασιάδη και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες για το κυπριακό κατά τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Live η πορεία της και η κατάσταση στους δρόμους / Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε Αττική Οδό και Αθηνών-Λαμίας.

 Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Live η πορεία της και η κατάσταση στους δρόμους 

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «δείχνει ήδη τα δόντια της», καθώς έχει ήδη πέσει χιόνι σε περιοχές της Μακεδονίας και κατευθύνεται προς το λεκανοπέδιο, καθώς το πρωί της Κυριακής χιόνια θα πέσουν στην Αττική, αλλά και στο νότιο τμήμα της χώρας.

Σημειώνεται πως το Σάββατο μηνύματα του 112 εστάλησαν τόσο στους κατοίκους της Αττικής, όσο και στα κινητά των κατοίκων της Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας και Σποράδων προειδοποιώντας για το χιόνι που φέρνει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα. Το μήνυμα έκανε λόγο για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στις παραπάνω περιοχές, ενώ ζητά από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.