Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο τρόμος βασιλεύει στο Παρίσι: "Λάθος" συναγερμός κοντά στον πύργο του Άιφελ

 
Μετά την πολύνεκρη, συγχρονισμένη και καλά οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής, η Γαλλία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μέσα σε 23 λεπτά, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αιματοκύλησαν το Παρίσι και έπιασαν στον ύπνο τις γαλλικές αρχές. Που ήταν σε "συναγερμό" αλλά απέτυχαν παταγωδώς να προστατεύσουν τους πολίτες.
 Οι νεκροί έχουν ανέλθει συνολικά σε 129, και από τους 352 τραυματίες οι 99 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το βράδυ του Σαββάτου. Από τους νεκρούς, οι 89 σκοτώθηκαν μόνο στο θέατρο Μπατακλάν. Οι δράστες έδρασαν σε τρεις ομάδες, σύμφωνα με τη γαλλική εισαγγελία.

H ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Παρίσι δεν έχει τυχαία το όνομα "Πόλη του Φωτός"! Οι ανθρωπιστικές ιδέες, οι πολιτικές ελευθερίες, οι τέχνες και τα γραμματα εκεί βρήκαν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν τη νεώτερη εποχή και να δώσουν τα φώτα τους στο σύγχρονο πολιτισμό και στη κοινωνική ζωή που ζούμε σήμερα!
Ο θρησκευτικός σκοταδισμός όμως έριξε πάλι την απάνθρωπη σκιά του, όχι μόνο πάνω απ´ το Παρίσι, αλλά πάνω απ´ όλο το πολιτισμένο κόσμο, που θρηνεί σήμερα τα εκατοντάδες θύματα που δολοφονήθηκαν απάνθρωπα από υπανθρώπους, εκπαιδευμένα για το σκοπό αυτό κτήνη!
Δεν πρέπει να ολιγωρήσουμε! Θα πρέπει όλοι μας να συνεργαστούμε ενεργά και με αποφασιστικότητα για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί, και να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτο το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού μας.
Γιατι δεν αρκεί να θρηνούμε σήμερα για τα θύματα στο Παρίσι, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί πουθενά αλλού έαν πραγματικά σεβόμαστε τη μνήμη όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας!

Realnews: «Η Ευρώπη σε κατάσταση πολιορκίας»

Δελτίο Τύπου για το Λιμενικό Ταμείο - 14.11.2015 - Ντοκουμέντα - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Συμμαχία Πολιτών - Β.Νανόπουλος

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου.

Δυο φορές το τελευταίο διάστημα πολλοί Κορίνθιοι είδαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορινθίων να κάνει επίδειξη καθαρίζοντας με εθελοντές το αλιευτικό καταφύγιο στην Κόρινθο, με φωτογραφίες του κ Πνευματικού και του κ Φαρμάκη, δηλώσεις μεγαλόστομες αυτοπροβολής και τα λοιπά.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. NICOLAS SARKOZY



http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMjIvMjM5MzQ1My5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=CenterΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ηγέτη της κεντροδεξιάς και πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Nicolas Sarkozy.
Εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του για το αποτρόπαιο έγκλημα της διεθνούς τρομοκρατίας στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.
Διαβεβαίωσε, ταυτόχρονα, για την αλληλεγγύη όλων των Ελλήνων στο φίλο Γαλλικό Λαό και υπογράμμισε την ανάγκη κοινής ευρωπαϊκής στάσης απέναντι στα ζητήματα που εγείρονται.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ



http://www.avgi.gr/documents/10179/0/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%9A%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82/1fbc8381-252c-4808-926c-1f18872aed01?t=1447505355805Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του Γιάννη Κακουλίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του φίλου Γιάννη Κακουλίδη.
Υπήρξε άνθρωπος των γραμμάτων, με καθολικά αναγνωρισμένη προσφορά στο δημόσιο βίο.  
Άφησε παράδειγμα ήθους και ευπρέπειας.
Στους οικείους του, απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια». 

ΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΑΘΗΝΑ;

Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία συνέτριψε τους αμυντικούς μηχανισμούς της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκτελεστές του ISIS παρέκαμψαν κάθε εμπόδιο κρατικής ασφαλείας και χτύπησαν στην καρδιά της Γαλλίας, την πρωτεύουσά της το Παρίσι, σκορπώντας σφαίρες και θάνατο αδιακρίτως, σε νέους, γέρους, άνδρες και γυναίκες.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. FRANCOIS HOLLANDE



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή στο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Francois Hollande για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις   στο Παρίσι. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και την συμπαράστασή του στο φίλο Γαλλικό λαό. Τονίζει ότι η Ελλάδα θα είναι αλληλέγγυα στον κοινό αγώνα  κατά την βαρβαρότητας και της τρομοκρατίας για να προστατευτούν οι δημοκρατικές αρχές και αξίες της Ενωμένης Ευρώπης. 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για τις πολύνεκρες  τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Οι φρικιαστικές εικόνες από το Παρίσι, προκαλούν θλίψη και οργή. Η μαύρη σελίδα της 13ης Νοέμβρη μας πληγώνει και παγώνει ολόκληρη την Ευρώπη.
Όχι μόνον τη  Γαλλία.
Είναι χτύπημα που έχει στόχο  τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις, τις αρχές και τις αξίες μας.
Χτύπημα που στόχο έχει τη Δημοκρατία, την ελευθερία, τον πολιτισμό μας, την Ενωμένη Ευρώπη.
Γι’ αυτό τους στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Η Ενωμένη Ευρώπη δεν φοβάται».