Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες! Την Τετάρτη πιθανόν χιόνι και στο κέντρο της Αθηνας

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες! Πότε θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας
Τι λέει στο NewsIt.gr ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και τους πολύ ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη. Αιτία για αυτή την αλλαγή είναι ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο μετατοπίζεται ανατολικότερα από την περιοχή της Ιταλίας, περιοχή η οποία επλήγη ιδιαίτερα τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα από αυτό το σύστημα κακοκαιρίας.

Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Απόλυτο νικών για τον Αγροτικό Αστέρα - «Διπλό» η Σπάρτη στη Καρδίτσα

Απόλυτο νικών για τον Αγροτικό Αστέρα - «Διπλά» για Σπάρτη, Τρίκαλα, ΛαμίαO Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 5-3 την Καλλιθέα και έκανε το 3χ3 στο πρωτάθλημα της Football League. Στον Εύοσμο, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Νεντίδη ήταν καταιγιστικοί και γρήγορα προήγηθηκαν με 3-1. Η Καλλιθέα μείωσε με τον Μουχτάρη στο 79', αλλά οι γηπεδούχοι με τα γκολ του Δεινόπαπα και του Ταϊανάν ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2. Το γκολ του Γουόρτνετ στις καθυστέρησεις απλώς έγραψε το τελικό 5-3. 

Έσπασε το αήττητο της Σύρου ο Παμβοχαϊκός . Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός 2-3

Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός 2-3
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, την τέταρτη συνολικά και την τρίτη σε ισάριθμους αγώνες στο τάι μπρέικ πέτυχε ο Παμβοχαϊκός στη Σύρο σπάζοντας παράλληλα το αήττητο της έδρας του Φοίνικα.
Με τους ΤζελάτιΜπατατζίμ και Πελεκούδα να είναι μπροστάρηδες σε επίθεση και σερβίς και τον Τσαδήμα να αντέχει την πίεση στην   υποδοχή  ο  Παμβοχαϊκός  κατάφερε να πάρει τη νίκημετά από δραματικό φινάλε στο 5ο σετ που κρίθηκε με 18-16. Ο Φοίνικας προηγήθηκε 1-0 σετ αλλά η υποδοχή του πιέστηκε από το σερβίς των Κορίνθιων και μετά κυνηγούσε στο σκορ.
Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το 5ο σετ όπου ο Φοίνικας είχε προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το 12-10 αλλά στο τέλος ο Παμβοχαϊκός πήρε τη νίκη.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «Ξέσπασε» στην ΑΕΚ 78 - 67 και έμεινε μόνος πρώτος

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 78-67
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής της Stoiximan.gr Basket League ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και δίχως να επιτρέψει στην ΑΕΚ να πλησιάσει σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε στο τελικό 78-67, κάνοντας το 8Χ8 στο πρωτάθλημα.
Πέραν της ήττας η Ένωση «έχασε» και τον Κώστα Βασιλειάδη, που έφυγε τραυματίας από το παρκέ.
Ο Ολυμποπιακός έφερε στα μέτρα του το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. 

Η Λάρισα, αν και με 10 παίκτες, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Αστέρα στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κύζα και να εκδίδουν και ανακοίνωση εν μέσω της αναμέτρησης.
Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Δημούτσο και τον Τσουκαλά, ο οποίος ήταν σε τρομερή φόρμα. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ

Στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Αγχωτικό... 3-0 της ΑΕΚ, εύκολα ο ΠΑΣ, «Χ» στην Τρίπολη

Αγχωτικό... 3-0 της ΑΕΚ, εύκολα ο ΠΑΣ, «Χ» στην ΤρίποληΜετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, τα δύο εντός έδρας, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες. Με τα γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 77΄, 90΄ και του Χρήστου Αραβίδη στο 87΄ η Ένωση επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η αγωνιστική ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί εύκολα της Βέροιας με 3-0. Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα (1-1).

Την Κυριακή εύκολη αποστολή θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Κέρκυρα και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. 

Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει και ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον αξιόμαχο Πανιώνιο. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. 


Τέλος η «αυλαία» πέφτει τη Δευτέρα στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1
ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ολυμπιακός-Κέρκυρα Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"
17:15 Λεβαδειακός-Ηρακλής Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς
17:15 Παναιτωλικός-Ξάνθη Γηπ. Παναιτωλικού
19:30 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Γηπ. Πανιωνίου

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Γηπ. Τούμπας

Εύσημα του Κώστα Κουσουλού στον Αστέρα Δερβενίου για την απόδοση των παικτών του στο σημερινό αγώνα με τον Πέλοπα

Μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα Δερβενίου με τον Πέλοπα Κιάτου , ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και μέλος της διοίκησης του Αστέρα κ. Κώστας Κουσουλός δήλωσε τα ακόλουθα:

Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας,( ο Αστέρας) έπαιζε με τον Ιστορικό Πέλοπα. Με πολλές απουσίες στο ροστερ βασικών παικτών του. Και με αυτούς που απέμειναν (Με Αντωνόπουλο και Βασιλάρη  να σφίγγουν τα δόντια και να παίζουν αν και τραυματίες) και μαζί με τα νεαρά μας παιδιά απέδωσαν πολύ κάλο ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω σε όλους πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο παιχταραδες  και πάλι και εμείς συνεχίζουμε!! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας!! Μπράβο στο μέλλον του Αστέρα μας!!
Έχουμε τόσα χρόνια αποδείξει ότι θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε και θα συνεχίσουμε!! 
Και κάτι τελευταίο δεν χρειάζεται κύριοι ο Πέλοπας καμία βοήθεια μην εκθετετε κάποιοι αυτόν τον Ιστορικό σύλλογο.Να βοηθήσετε εσείς οι παράγοντες είπατε κύριοι της ΚΕΔ ώστε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να είστε συνεργάσιμοι. Εμείς είμαστε και αιμορραγούμε Κύριοι. Εσείς; 
Κάντε την αυτοκριτική σας και αξιολογήστε σωστά. Για να μας έχετε δίπλα σας!! 

Το Σπαθοβούνι 5 - 1 πέρασε από την Αρχαία Κόρινθο


Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται ο  ΑΟ Σπαθοβουνίου, μετά το νικηφόρο πέρασμά του, από την Αρχαία Κόρινθο με το ευρύ 1 - 5  επί του  Άρη Αρχαίας Κορίνθου, κατά την σημερινά αυλαία  της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Κορινθίας. Με την νίκη της αυτή η ομάδα έπιασε ( προσωρινά) στην 3η θέση με 19 βαθμούς την Θύελλα Κ. Διμηνιού που αγωνίζεται, αύριο Κυριακή, στον Συνοικισμό με τον ουραγό Κύψελο

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με το ντέρμπι κορυφής στα Εξαμίλια ανάμεσα στον ΑΟ Ρομά και τον πρωτοπόρο Άγιο Γεώργιο. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα φθάσουν στο πόντο την ομάδα του Αγίου Γεωργίου που αν νικήσει , τότε θα ξεφύγει στο +7.  
Την ίδια ώρα  οι Άγιοι Θεόδωροι μάχονται με τη Δάφνη Εξαμιλίων, σε ένα ακόμη ντέρμπι, όπως ντέρμπι είναι και ο αγώνας του Άρη Βοχαϊκού με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, στο Ζευγολατιό. 
Στην έδρα του ο ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται τον ΠΑΟ Κουταλά, ενώ ο Φωκάς αγωνίζεται με την Περαχώρα. Τέλος ρεπό έχει ο Σαρωνικός Γαλατκίου.

Η 10η Αγωνιστική
26/11/16,  
Άρης Αρχ. Κορίνθου - ΑΟ Σπαθοβουνίου 1 - 5
27/11/16, 15:00 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΑΟ Περαχώρας
ΠΑΣ Κύψελος - Θύελλα Κ. Διμηνιού
Αγ. Θεόδωροι - Δάφνη Εξαμιλίων
ΑΟ Ρομά - Αγ. Γεώργιος
ΠΑΣ Κλένια -  ΠΑΟ Κουταλά
Άρης Βοχαϊκού - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

Αμετάβλητη κορυφή στην Α΄ Κορινθίας - Ο Πέλοπας Κιάτου πέρασε από το Δερβένι - Σε κίνδυνο 7 ομάδες στην ουρά.


Αμετάβλητη παραμένει η κορφή της βαθμολογίας μετά τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
 Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Ισθμιακός και Κόρινθος ΄06 προχώρησαν με εντός  έδρας νίκες. 
Ο Ισθμιακός, η ομάδα έκπληξη του Παντελή Κολιάκου , νεοφώτιστη στη κατηγορία , μετά από ενδιαφέροντα αγώνα στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ",  επικράτησε με 1 - 0 επί της φορμαρισμένης Ελλάδας Βέλου, ενώ η Κόρινθος ΄06, στο ΔΑΚ επεβλήθη με 2 - 0  επί του Ολυμπιακού Άσσου, που τώρα κινδυνεύει  
Ο σπουδαιότερος αγώνας της  αγωνιστικής ,έγινε στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι, όπου ο Αστέρας αγνώριστος ( σωστό νοσοκομείο ) με πολλούς παίκτες του τραυματίες , έχασε με 1 - 3 από  τον Πέλοπα Κιάτου, ο οποίος διατηρήθηκε στον πόντο πίσω από τους πρωτοπόρους Ισθμιακό και Κόρινθο 06 . 
Στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής έχασε με 1 - 0 από τον ΠΑΣ Κόρινθο και τώρα κινδυνεύει.  
Χέρι - χέρι , ισόβαθμοι παρέμειναν  στο Ξυλόκαστρο,μετά το ισόπαλο 3 - 3 Πανκαμαριακός και Παννεμεατικός . 
Στα Αθίκια  Τενεάτης Αθικίων και Ηρακλή Ξυλοκάστρου, έμειναν στο 1 - 1,  όπως έληξε και στο  Χιλιομόδι, ο αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Τέλος στο Πετρί η τοπική Θύελλα , ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1 - 0 επί του Πανσολυγειακού.

  

Η 10η Αγωνιστική
Πανκαμαριακός - Παννεμεατικός 3 - 3
Ισθμιακός -  Ελλάς Βέλου 1 - 0
Κόρινθος '06 - Ολυμπιακός Άσσου 2 - 0
Τενεάτης Αθικίων - :Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 - 1
Θύελλα Πετρίου - Πανσολυγειακός 1 - 0
Ηρακλής Λεχαίου - ΠΑΣ Κόρινθος  0 - 1
Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου 1 - 3


Η Βαθμολογία
( Σε 10 αγώνες)

1
Ισθμιακός
20 - 4
26
2
Κόρινθος '06
15 - 2
26
3
Πέλοπας Κιάτου
20 - 4
25
4
ΠΑΣ Κόρινθος
20 - 5
22
5
Ελλάς Βέλου
16 - 15
16
6
Αστέρας Δερβενίου
19 - 16
15
7
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
17 - 11
15
7
Πανκαμαριακός
15 - 14
13
8
Παννεμεατικός
12 - 14
13
10
ΣΦΛ Ολυμπιακός
8 - 17
9
11
Τενεάτης Αθικίων
6 - 16
9
12
Ολυμπιακός Άσσου
16 - 21
7
13
Ηρακλής Λεχαίου
12 - 19
7
14
Πανσολυγειακός
5 - 24
7
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
8 - 29
7
16
Θύελλα Πετρίου
5 - 13
6

Χρειάζονται βαθμούς Λουτράκι και Ζευγολατιό

Στις 23/11 η 9η αγωνιστικήΜε τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής , συνεχίζεται αύριο Κυριακή,στις 15:00, το πρωτάθλημα του Γ΄ ομίλου της Γ, Εθνικής. 
Στην Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχεται, τον Αστέρα Αμαλιάδας, την στιγμή που ο Παναρκαδικός δοκιμάζεται στο Λουτράκι, κόντρα στον ΑΟΛ , που χρειάζεται βαθμούς παραμονής, όπως τους χρειάζεται και ο ΑΟ Ζευγολατιού στον εντός έδρας αγώνα του απέναντι στον Φωστήρα.
Στο Κρανίδι η Ενωση Ερμιονίδας αντιμετωπίζει στις 13:00 τον Αιολικό Μυτιλήνης , ενώ στη Μεγαλόπολη η τοπική Δόξα υποδέχεται την Θήβα. 
Στη Χαλκίδα η τοπική ομάδα αντιμετοπίζει την Αχαϊκή, ενώ στο Αργός ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Τσικλητήρα Πύλου. 
Ρεπό έχει ο ΠΑΟ Βάρδας

Η 10η αγωνιστική
Ερµιονίδα - Αιολικός 
 Δόξα Μεγαλόπολης - ΑΟ Θήβα 
 Παναργειακός - Τσικλητήρας Πύλου 
 Παναχαΐκή - Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου 
 ΠΑΟ Λουτρακίου - Παναρκαδικός 
 Φωστήρας - ΑΟ Ζευγολατιού 
 Χαλκίδα - Αχαϊκή
Ρεπό ο ΠΑΟ Βάρδας

Tι πρέπει να έχει ένα πρόσωπο για να αρέσει σε όλους

logo newsletter

omorfia_fghrey.jpgTι πρέπει να έχει ένα πρόσωπο για να αρέσει σε όλους



Παρότι η ομορφιά του προσώπου είναι συνήθως υποκειμενική υπόθεση, είναι γεγονός ότι μερικά πρόσωπα απολαμβάνουν καθολική αποδοχή. Σε τι ξεχωρίζουν ή τι διαθέτουν  και αρέσουν σε όλους; Η απάντηση είναι

Κινητικότητα: Το τελικό κείμενο του ν/σ που υπερψήφισε η Βουλή

Το τελικό  κείμενο του νομοσχεδίου για την κινητικότητα μετά τις νομοτεχνικές αλλαγές και με ενσωματωμένες τις υπουργικές αλλά και τις βουλευτικές τροπολογίες που έγιναν δεκτές δημοσιευει η aftodioikisi.gr.
Υπενθυμίζεται ότι το ν/σ υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής (από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ), ενώ κατά ψήφισαν ΧΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Εμφάνιση poster_loutraki_051216_l.pngΕμφάνιση inv_loutraki_051216_b.png
Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 & ώρα 6.00μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου του Δήμου (Κολοκοτρώνη 17, Λουτράκι).
 




Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Φιντέλ Κάστρο

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του εμβληματικού ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο:
«Προσωπικά, αλλά και θεωρώντας ότι εκφράζω το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου, δηλώνω τη βαθιά συγκίνησή μου για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ιστορικού ηγέτη της Κούβας και φίλου της Ελλάδας. 
Με την απώλειά του η ανθρωπότητα γίνεται πιο φτωχή. Ο ‘‘κομαντάντε’’ της κουβανικής επανάστασης άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα της επαναστατικής έμπνευσης και πράξης. Η Ιστορία τον συγκαταλέγει, χωρίς αμφιβολία, ανάμεσα στα πρόσωπα που άλλαξαν την πορεία της».
Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης