Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η ΑΕΚ «κόλλησε» στους Ζωσιμάδες, 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ «κόλλησε» στους Ζωσιμάδες, 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα 
Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στα Γιάννινα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δύο φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Βελλίδη, την πρώτη ο Λιβάγια στο 44΄ και την έτερη ο Τσόσιτς στο 84΄.

Ο Χρήστος Βυζάς "συνεχίζει το βιολί του" και στον Πανθουριακό!

 https://i.imgbox.com/hQFy0SuN.jpg
"Παλιά μου τέχνη κόσκινο" για τον Χρήστο Βυζά , που "συνεχίζει το βιολί του" και στην νέα του ομάδα, τον Πανθουριακό, που παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Δερβενίου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στον Αστέρα

Ο Πανιώνιος πετυχε το 2Χ2 επί του "συμπατριώτη του" Απόλλωνα Σμύρνης

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι και φέτος έχει μεγάλες προσδοκίες. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική της Super League και έφτασαν τους έξι βαθμούς. Οι παίκτες του Γρηγορίου έπιασαν εκπληκτική απόδοση, είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Τα γκολ σημείωσαν οι Χατζισαφί (39’) και Λάμπρου (56’).

Πρώτο «τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ για φέτος, 3-1 την Κέρκυρα 
Μετά από καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και πήρε το πρώτο του τρίποντο σε δύο αγώνες στη φετινή Super League. Οι Πρίγιοβιτς (42΄), Πέλκας (54΄) και Μακ (59΄) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ η Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Νούνες.

Ο ΠΑΟ, γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο

Κακός ο ΠΑΟ, γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Λεβαδειακό , 0 - 0 στη Λεωφόρο  στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα από τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι Βοιωτοί μετά την αποβολή του Ευαγγέλου στο 48'. 

Κρίσιμα 24ωρα για Αραούχο!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι δεδομένη. Διοίκηση, Χιμένεθ και κόσμος θέλουν πίσω τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος χθες έπαιξε με την Λας Πάλμας στην 2η

Η Ντόρα Μπακογιάννη γράφει για τον Λεωνίδα Κύρκο στην Ελευθερία του Τύπου

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_88739.jpg http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDExLzA4LzI4L2RvcmFhYTQ0NC5qcGc%3D&t=634501200110000000&w=820&h=457&a=Center
Oι φίλοι του τον είχαν χαρακτηρίσει ως «τη μουσική φωνή της  πολιτικής». Πράγματι, ο Λεωνίδας Κύρκος είχε ένα τρόπο να σε γοητεύει ακόμα και αν διαφωνούσες μαζί του. Αναγνώριζες, ωστόσο, συνέπεια λόγων, έργων και

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΓΙΟΚ

Τιτάνια μάχη καταβάλλει το κυρίαρχο Παρακράτος της Ελλάδας για να διαλύσει το Πανελλαδικό σύστημα εισαγωγής των νέων στα Πανεπιστήμια της χώρας. Ένα σύστημα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό, που δοκιμάζει κάθε χρόνο τα νιάτα της Ελλάδας και καθορίζει το μέλλον τόσο αυτών όσο και της χώρας. Ένα σύστημα που άντεξε τη σήψη της Μεταπολίτευσης, ως το μόνο απομεινάρι ίσως που δεν

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση στη Βαρκελώνη

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν η 51χρονη Ελληνίδα, που είχε και τη γερμανική υπηκοότητα, η οποία είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο  Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Ζάκυνθο

Δραματικές στιγμές στη Ζάκυνθο: Κινδύνεψαν άνθρωποι, κάηκαν περιουσίες 
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η μάχη με τα πύρινα μέτωπα στη Ζάκυνθο, σε Μαριές, Αναφωνήτρια και Βολίμες. Παρά τους ανέμους, η εικόνα δείχνει καλύτερη την Κυριακή, ωστόσο το βράδυ που πέρασε κινδύνεψαν άνθρωποι και κάηκαν σπίτια, καταστήματα και δασικές εκτάσεις.