Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΕΟΦ: Επείγουσα ανάκληση για συμπλήρωμα διατροφής με βάση την αλόη – Δείτε ποιο είναι και τι βρήκαν

 ΕΟΦ 

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποιεί την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση την αλόη και με ενισχυμένο κολλαγόνο.

Κορωνοϊός- Πειραιάς: Πάνω από 70 κρούσματα σε ιδιωτική κλινική

 kliniki-main  

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες στον Πειραιά, καθώς επιβεβαιώθηκαν σε ιδιωτική κλινική της πόλης κρούσματα κορωνοϊού- πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 70 κρούσματα σε ασθενείς και εργαζόμενους. Ηδη, τουλάχιστον δέκα ασθενείς κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθούν σε κλίνες covid του ΕΣΥ.  

Επιμένει ο Μητσοτάκης στην πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού – Τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ, Ντράγκι, Κόστα, Μισέλ, Φον Ντερ Λάιεν

 Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Πυξίδα του σήμερα και φάρος του μέλλοντος 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Φεβρουαρίου, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, τον Πρωθυπουργό António Costa της Πορτογαλίας, η οποία έχει την εξάμηνη προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, την Καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel και τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Mario Draghi.

Ολυμπία Οδός: Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες Δερβενίου

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κορίνθου–Πατρών | The Indicator

«Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στις σήραγγες Δερβενίου, που βρίσκονται μεταξύ του κόμβου Λυκοποριάς και του κόμβου Δερβενίου, το βράδυ της Τετάρτης 24 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2021.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 24.02.2021 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25.02.2021 θα πραγματοποιηθεί τοπικός ολικός αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου (κατεύθυνση προς Αθήνα), με εξυπηρέτηση και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των Χ.Θ. 136,7 και Χ.Θ. 138,9 με αμφιδρόμηση του δεξιού κλάδου (κατεύθυνση προς Πάτρα) του αυτοκινητοδρόμου, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα:

diagramma askisis olumpia odos 

Η προγραμματισμένη "Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας" θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Κορωνοιός: Ποια είναι τα δεδομένα με αριθμούς την τελευταία εβδομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

https://www.pna.gr/media/k2/items/cache/0a3e3fdfc851d7dd510d264c70b886b8_XL.jpg

 Ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Πελοποννήσου που εμφανίζουν αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες. Παραθέτουμε κάποια στοιχεία για να κατανοήσουμε καλύτερα ποια είναι η κατάσταση σήμερα Τρίτη 23/02.

Συνολικά από 17/02 έως και 23/02, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 98, στην Π.Ε. Αρκαδίας 134, στην Π.Ε. Κορινθίας 114, στην Π.Ε. Λακωνίας 13  και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 28 θετικά κρούσματα covid-19.

Στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 104 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ).

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται 2 δείκτες που έχουν ενδιαφέρον, ο μέσος όρος των τελευταίων ημερών και το ποσοστό κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, ανά Περιφερειακή Ενότητα. Βέβαια για να έχουμε συνολική και σωστότερη εικόνα θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας και τον αριθμό των ελέγχων που γίνονται στοιχείο που δεν έχουμε.

Εισήγηση ΕΠΟ για “σέντρα” στην Γ’ Εθνική

  

Εισήγηση για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι.

Παρά τις αντιδράσεις των σωματείων, οι οποίες εκφράζονται μεμονομένα ανά σύλλογο αλλά και συντονισμένα, όπως έκαναν οι ομάδες του 9ου ομίλου, η ΕΕ σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπήκε στην ουσία ούτε σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή, παρά μόνο έγινε η εισήγηση από ένα μέλος για σέντρα στις 28 Μαρτίου, σε λιγότερο δηλαδή από πέντε εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΕ της ΕΠΟ σκέφτεται να μην υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις (πρόστιμα, αφαιρέσεις βαθμών) για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που δεν συνεχίσουν το πρωτάθλημα παρά μόνο ο υποβιβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για το σημαντικό θέμα της κάλυψης των τεστ κορονοϊού, η Ομοσπονδία φέρεται να είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος.

Έργα αποκατάστασης στις καμένες εκτάσεις του δήμου Κορινθίων

 

Αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, στις καμένες εκτάσεις, του δήμου Κορινθίων, πρόκειται να γίνουν.

Τα έργα θα κάνει το δασαρχείο Κορίνθου.

Έχει ήδη εγκριθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πίστωση 3,4 εκατ. ευρώ απ’ το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι παρεμβάσεις του δασαρχείου Κορίνθου θα γίνουν στις περιοχές Αθικίων, Αλαμάνου, Ξυλοκέριζας Λουτρών Ωραίας Ελένης και Γαλατακίου.

Θυμίζουμε, ότι στα χωριά αυτά, είχαμε την μεγάλη φωτιά του περσινού Ιουλίου.


Αυτός είναι ο πιο ακριβής χάρτης της Γης

  

Έναν νέο δισδιάστατο παγκόσμιο χάρτη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο πιο ακριβής που έχει γίνει ποτέ, έφτιαξαν ερευνητές από τα πανεπιστήμια Ντρέξελ και Πρίνστον. Το δημιούργημά τους είναι επίπεδο και κεντραρισμένο σε κάθε πόλο.

Σε αντίθεση με άλλους επίπεδους χάρτες, ο νέος χάρτης δεν παραμορφώνει τους

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου / Έγκριη σύμβασης που αφορά ανέγερση κτιρίου, πολλαπλών χρήσεων, στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου.

  

Σημαντικά έργα πέρασαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

* Για την Κορινθία, εγκρίθηκε η σύμβαση για τις μελέτες ωρίμανσης και για τα τεύχη δημοπράτησης που αφορούν την ανέγερση κτιρίου, πολλαπλών χρήσεων, στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου.

Επίσης, εγκρίθηκε και το πρακτικό της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού, για έργο συντήρησης της εθνικής οδού 66 Νεμέα-Ψάρι-Σκοτεινή, στο τμήμα της Κορινθίας.

* Για την Π.Ε. Λακωνίας, εγκρίθηκε η κατανομή πιστώσεων για αποκατάσταση ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του δήμου Ανατολικής Μάνης, ενώ εγκρίθηκε και το πρακτικό της δημοπρασίας για το έργο συντήρησης του δρόμου Αρεόπολη-Κότρωνας-Γερολιμένας.

* Για την Αρκαδία, εγκρίθηκε η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το έργο της ανάπλασης και της ανάδειξης της παραλίμνιας περιοχής, στην τεχνητή λίμνη του Λάδωνα Γορτυνίας, ενώ υπήρξε οριστικός μειοδότης, για έργα συντήρησης-σήμανσης του δρόμου Τρίπολης-Σπάρτης, αλλά και για την αντικατάσταση τμήματος αγωγού σε εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στην Γορτυνία.

* Τέλος, για την Αργολίδα, η Επιτροπή, ενέκρινε την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου που αφορά το δρόμο απ΄τον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας, με κατεύθυνση το δρόμο Νεμέας-Δερβενακίου.

Ο ιαματικός πλούτος του Λουτρακίου στην ΑΕ «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος ΙΠΕ» - Τι αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Πετρίτσης

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvt5XsMRtEb3LfXenZz2vxsUZAUXoSoKegCrBlgq-rm5nH5CpEkhmzVlaAdDZUvJei94-g_1z4yHBYMPCPYZv7sYnzR0u9kDZ2wkW2thQVYG6AgJwudgGpizc5XKujG6eG555yMYcoifQ/s1600/P9180038.JPG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

23.2.2021

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης ( και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος ) συνεχίζει να μας εκπλήσσει για ακόμη μια φορά αρνητικά.

Το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και έχει πάρει το πράσινο φως από το Υπουργικό Συμβούλιο, όχι μόνο υφαρπάζει τον Ιαματικό πλούτο αλλά και δημεύει περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και τα μεταφέρει σε μια νέα Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος ΙΠΕ» στην οποία κύριος μέτοχος θα είναι το κράτος !!!

Το νομοσχέδιο δημιουργεί επίσης σημαντικό πρόβλημα και στο Δήμο Κορινθίων, καθώς με τον τρόπο αυτό η Ιαματική Πηγή των Λουτρών Ωραίας Ελένης δεν θα περιέλθει ποτέ στη δικαιοδοσία του Δήμου Κορινθίων.

Συναγερμός στην Πελοπόννησο - Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων - 236 νέα κρούσματα ( 121στην Αχαΐα - 36 στην Αρκαδία - 31 στην Ηλεία) - Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο .

 

Μεγάλη αύξηση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, σήμερα, σημειώθηκε στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν  236 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων οι 121 καταγράφονται στην  Αχαΐα, ενώ μεγάλη αύξηση νέων μολύνσεων κατεγράφησαν  στην Αρκαδία και στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα:

Ογδοντατέσσερα (84) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν σήμερα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τα 71 εξ αυτών να ανακοινώνονται  στις  Π.Ε. Αρκαδίας,  Αργολίδας και Κορινθίας. 

 Επίσης 152 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας και  Ηλείας.

Σήμερα   23 / 2 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 236 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 8.568 ( 3.872 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου). 

Σήμερα Τρίτη 23 / 2 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (121),  Μεσσηνίας  (10) ,  Κορινθίας (18), Ηλείας (31), Αργολίδας (17), Αρκαδίας (36) και Λακωνίας (3) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 

Π.Ε. Αχαΐας                3.816

Π.Ε. Κορινθίας           1.148 

Π.Ε. Μεσσηνίας            856   

Π.Ε.  Ηλείας                 817 

Π.Ε.  Αργολίδας           786

Π.Ε. Αρκαδίας              664

Π.Ε. Λακωνίας             494 

Κορωνοϊός 23/02: Σοκ με 2.147 νέα κρούσματα ( 18 στην Κορινθά), 357 διασωληνωμένοι και 22 νεκροί / Ο χαρτης της διασποράς.

 Κορωνοϊός: Επιστήμονες απέδειξαν ότι ο πρώτος θάνατος στην Ευρώπη καταγράφηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2020 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.147, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

 Στην Αττική εντοπίστηκαν σε σύνολο 1.047 νέα κρούσματα, στη  Θεσσαλονίκη οι νέες μολύνσεις ανέρχονται στις 205 και στις 121 στην Αχαία .

Ο χάρτης των κρουσμάτων:

Με Σωκράτη η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

https://www.fosonline.gr/media/news/2021/02/23/129826/main/papastathopoulos.jpg  

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ο διεθνής αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν (25/2), που θα κρίνει την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Champions League: Με Ατλέτικο η Τσέλσι, Λάτσιο εναντίον Μπάγερν

 Champions League: Με Ατλέτικο η Τσέλσι, Λάτσιο εναντίον Μπάγερν 

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League με δύο αναμετρήσεις σε Βουκουρέστι και Ρώμη σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Στις 22:00  η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι στην ουδέτερη έδρα Αρένα Νασιονάλε του Βουκουρεστίου λόγω κορονοϊού. Η ισπανική ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στους «μπλε» με πολλές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Χιμένες, Καράσκο, Βρσάλικο, Ερέρα, Τρίπιερ. Από την άλλη, ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός τον τραυματία Τιάγκο Σίλβα, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τάμι Έιμπραχαμ.

Την ίδια ώρα (22:00) στη Ρώμη η Λάτσιο φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Νοκ άουτ για τους γηπεδούχους έχουν τεθεί οι Λουίζ Φελίπε και Ραντού. Για τους Βαυαρούς οι απουσίες είναι πολλές. Συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι Παβάρ, Μίλερ, Τολισό, Γκνάμπρι, Ντόγκλας Κόστα, μεταξύ άλλων.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League:

Μυστήριο σε πόλη της Ρωσίας: Δεκάδες σκυλιά έγιναν…ροζ και γαλάζια

 

Δεκάδες σκυλιά σε επαρχιακή πόλη της ανατολικής Ρωσίας έχουν αλλάξει…χρώμα, με τους ειδικούς να μην έχουν καταλήξει στο τι μπορεί να προκάλεσε την αλλαγή.

Εκτός από το τρίχωμα των σκύλων, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν γίνει μπλε, χρώμα έχουν αλλάξει, όπως φαίνεται, και τα περιττώματά τους.

Η πόλη όπου παρατηρήθηκε το φαινόμενο πρόκειται για το Τζέρζινσκ, 389 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.

Αναρχικοί στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας -Πέταξαν τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα

Μέχρι και έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Μεταξουργείο έφτασε ομάδα αναρχικών για να πετάξει τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι περίπου 40 αναρχικοί εμφανίστηκαν με μηχανάκια έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.  Αφού πέταξαν τα φέιγ βολάν, οι αναρχικοί αποχώρησαν από το σημείο.

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων την Τρίτη – Ανησυχία για την Αττική

 Κορωνοϊός 13/02: 1.222 νέα κρούσματα, 300 διασωληνωμένοι και 26 νεκροί 

Μεγάλη αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ, σήμερα, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να «σπάσει το φράγμα» των 1.300 κρουσμάτων την Τρίτη, τη στιγμή που τη Δευτέρα (22/2) ανακοινώθηκαν 880 νέες μολύνσεις.

Στο επίκεντρο των νέων μολύνσεων βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα η Αττική, με τις ΜΕΘ COVID, να καταγράφουν, πλέον, πληρότητα 89%.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, σε εθνικό επίπεδο, οι διασωληνωμένοι έφταναν τους 346.

Εμβολιασμοί στην Ελλάδα

Το νομοσχέδιο για την ασφάλεια των πανεπιστημίων, η βάση εισαγωγής και η έρευνα του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ, στο 14ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ασφάλεια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και την καθιέρωση  βάσης εισαγωγής, αλλά και στη μεγάλη έρευνα του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ εστιάζει  το 14ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου»,  που αναρτήθηκε σήμερα στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.

Στο νέο τεύχος παρουσιάζονται αναλυτικά οι θέσεις των κομμάτων, όπως

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ – (το φαγητό ως αγροτική πράξη)

https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF.jpg 

 Του Γρηγόρη Κλαδούχου

Α. Δεν συνηθίζει η Ελληνική Τηλεόραση να υπηρετεί τον τοπικό πολιτισμό. Ακολουθεί την αντίληψη της υπαίθρου και της ζωής σε αυτήν ως ψυχαγωγικό χώρο, σκηνικό έξω από την γεωγραφία της παραγωγής και της οικονομίας που τοποθετούνται αλλού. Και όμως. Αν καλοσκεφτούμε την κουζίνα  του χωριού σε πολλές εκπομπές στην τηλεόραση επαληθεύει τον Εζέν Ουεμπέρ: «η κουζίνα του χωριού κερδίζει συνεχώς έδαφος όσο εξαφανίζονται τα χωριά».

Όταν «πέσεις» πάνω στην ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ «ΠΟΠ μαγειρική», θα διαπιστώσεις την επιστροφή του τόπου, ένα κρίκο στην αλυσίδα των κοινωνών μιας πρώτης ύλης, τους μετασχηματισμούς βιωματικής

Ευχαριστήρια Επιστολή Γιώργου Παπασταμόπουλου


Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της εκλογής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία προέκυψε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, το νέο Συντονιστικό Όργανο και ο νέος Συντονιστής της Οργάνωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και παλέψαμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας μου.

Όλον αυτόν τον καιρό πορευθήκαμε με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την ειλικρίνεια με τους συνομιλητές μας και τη δημοκρατία ως όπλο απέναντι σε όποιο εμπόδιο έμπαινε