Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Επίδειξη δύναμης από ΑΕΚ 4-0 τον Πανιώνιο

Περίπατος της ΑΕΚ με Πανιώνιο | in.grΜε πειστική εμφάνιση η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ 4-0 (45΄+1 Πόνσε, 58΄ Μπακασέτας, 84΄, 90΄+2 Κλωναρίδης) ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με Μάνταλο και Κλωναρίδη.και κατέγραψε την τρίτη νίκη στις ισάριθμες αναμετρήσεις της στη Super League.
Η Ένωση, που έδειξε έτοιμη

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1.

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη | in.grΟ ΠΑΟΚ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21′, και σ’ αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η εξαιρετική εμφάνιση του Ολλανδού ο οποίος έκανε τα πάντα στο «Γεντί Κουλέ» και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη με 2-1,

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ | in.gr 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 2-1 έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Λέο Μπατίστ, με τον άσο των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει γκολ και να έχει και ασίστ.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλά το ματς, στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μοντεαγούδο στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων. Η Ελαφρά Ταξιαρχία

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ : Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ : Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε | in.gr 
 Για την αναγκαιότητα νέου κοινωνικού συμβολαίου για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και Πολιτείας, σχέση που τα χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει διαρραγεί τόνισε από την αρχή της ομιλίας του στη ΔΕΘ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, που αναγκάζεται να σταματά σχεδόν στο τέλος κάθε πρότασής του την ομιλία του από τα χειροκροτήματα του ακροατηρίου.
Με πολλές αναφορές στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέδειξε την

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ: Σείστηκε το Βελλίδειο για το Σκοπιανό


Ο Κώστας Καραμανλής έδειξε το δρόμο για τη νίκη της ΝΔ: “Υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων”


Το δρόμο για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ο Κώστας Καραμανλής, με τη δήλωσή του στο Βελλίδειο, λίγο πριν την ομιλία του σημερινού προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός, και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση της παράταξης στις επόμενες εκλογές, και εστίασε στην ανάγκη να στηριχτούν οι οικονομικά ασθενέστεροι, εκείνοι οι οποίοι έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

“Είμαστε όλοι εδώ, για να στηρίξουμε, όπως πάντα, την παράταξή μας, στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη, και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη ρωμαλέα ανάπτυξη. Προς όφελος όλων των Ελλήνων, και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων”.

Τενεάτης Αθικίων και Ολυμπιακός Άσσου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Τενεάτης Αθικίων και Ολυμπιακός Άσσου  πέρασαν στην επόμενη ( δεύτερη) φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. 
Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης επικράτησε του Αστέρα Δερβενίου με 5 - 0 (Λέκκας Στάθης , Γκουριώτης Άγγελος(2), Μάριος Σινάνι, Κόλλιας Κων/νος). Προ της ενάρξεως του αγώνος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Λαθούρη Μιχαήλ.
Στο Λέχαιο , ο Ολυμπιακός Άσσου με τέρματα των Αργυρίου (50΄), Αντωνόπουλου (61΄) και Αντελμάου (81΄) επεβλήθηκε  με 3 - 1 επι του ΠΑΣ Κλένια.
 
Χωρίς αγώνα στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου έχουν περάσει οι ομάδες 
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
ΑΟ ΜΑΨΟΥ 
ΠΕΛΟΠΑΣ 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 
 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

«Πράσινα» σωσίβια αναζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.



Σανίδα σωτηρίας στην κεντροαριστερά  ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των αυτοδιοικιτικών εκλογών σε πολλές περιφέρειες.
Επιλογή συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ , όπως αναφέρουν  σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», στην Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος, όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις , θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα  
Πρέπει να σημειωθεί ότι στη Δυτική Ελλάδα ο υποψήφιος  του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, Βασίλης Χατζηλάμπρου, έχει αποχαιρετίσει εδώ και τρία  από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Περιφέρεια Πελοποννήσου τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα. Το 2014 από την «Κουμουνδούρου» είχε υποστηριχθεί ο τ. βουλευτής Οδυσσέας  Βουδούρης, ο οποίος τα επόμενα χρόνια κατήγγειλε   τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν, ότι θα μπορούσε να υποστηριχθεί ο νυν Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη
Η πολύ κακή σχέση του κ. Τατούλη τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Αντώνη  Σαμαρά αλλά και με τους βουλευτές της ΝΔ., στην Πελοπόννησο, λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ανοίξει  το δρόμο της συνεργασίας. Παρόλα  ταύτα δεν φαίνεται να περπατά η συγκυρία επιλογής. Η άλλη σκέψη έχει να κάνει με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν υποψήφιος της «Χαριλάου Τρικούπη» τ0 2014.. 
Τέλος παραδοσιακά και λόγω καταγωγής , στη Περιφέρεια Πελοποννήσου «παίζει» και το όνομα του καθηγητή Γιάννη Πανούση, ο οποίος έχει επιρροή και κύρος στην ευρύτερη περιοχή.

Μητσοτάκης : Εγώ να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ Ο Γιώργος Κούδας υποδέχθηκε τον αρχηγό της ΝΔ στην μπουτίκ του Δικέφαλου στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης : Εγώ να εγκαινιάσω το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ | in.gr
Σήμερα (15/9) ήταν η σειρά της Νέα Δημοκρατίας να περάσει από το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ. Εκτός από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταξύ άλλων από τη μπουτίκ του Δικέφαλου πέρασαν οι κ.κ Κεφαλογιάννης και Γιακουμάτος, ο οποίος όταν έφτασε εκεί ρώτησε αν δέχονται Ολυμπιακούς!
Παρών ήταν και ο Θόδωρος Ζαγοράκης (είναι Ευρωβουλευτής της ΝΔ) ο οποίος είχε έναν πολύ θερμό χαιρετισμό με τον Γιώργο Κούδα.

Η "καλύτερη μεταγραφή" , το Νο 1του... Άρη Θεσσαλονίκης

Το περίπτερο του Άρη στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/9) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εκεί συνομίλησε με τον πρόεδρο των «κίτρινων» Θεόδωρο Καρυπίδη κυρίως για την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια
Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε μια φανέλα με τον αριθμό 1 στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αστειευόμενος απάντησε πως έγινε τερματοφύλακας.

Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Σέντρα ξανά μετά από 12 μέρες

Πώς να αλλάξεις τη… ρεζέρβα; | in.gr
Μετά τη διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για περίπου δύο εβδομάδες, υπάρχει ξανά σέντρα σε 3 γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.
Το Σάββατο (15/9) για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 18:15 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο του «δικέφαλου» το «3/3».
Λιγότερο από μια ώρα αργότερα (19:00) ο Απόλλων Σμύρνης με τον Αλμπέρτο Μοντεαγούδο στον πάγκο του θα αναζητήσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει η εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο στις 20:30, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να φιλοδοξούν να σημειώσουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής:

Σε εξέλιξη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη 83η ΔΕΘ

Σε εξέλιξη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη 83η ΔΕΘ | in.gr 
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη 83η ΔΕΘ. Στις 10.30 έφτασε στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει

Η Γ΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδος το Σαββατοκυριακο . ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

 Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της τρίτης φάσης
Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος στα της τρίτης φάσης  θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο (15/09) και αύριο  Κυριακή (16/09). Να σημειωθεί πως σε αυτή την φάση συμμετέχουν και οι ομάδες της Football League. Η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει την Κυριακή ( 16:30) στο ΔΑΚ, την Παναχαΐκή , η Σπάρτη μάχεται στη Σαντορίνη κόντρα στην τοπική Θύελλα Καμαρίου, Τέλος στο Κρανίδι η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Κισσαμικό
Συνοπτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Kιθαιρών Καπαρελλίου - Ηρόδοτος (16:00, Δημ. Στάδιο Θηβών)
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ερμής Αμυνταίου - Εργοτέλης (16:30, ΔΑΚ Φλώρινας)
Εθνικός - Ηρακλής (16:30 Cosmote TV, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)
Θύελλα Καμαρίου - Σπάρτη (16:30, Δημ. Καμαρίου)
Τηλυκράτης - Αήττητος Σπάτων (16:30, Δημ. Στάδιο Πρέβεζας)
Αντίμαχος - Βόλος (16:30, Δημ. Στάδιο Ρόδου)
Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας (16:30, Δημ. Στάδιο Ηγουμενίτσας)
ΑΟ Καρδίας - Απόλλων Πόντου (16:30, Γήπεδο Νέων Επιβατών)
Κόρινθος 2006 - Παναχαϊκή (16:30, Δημ. Στάδιο Κορίνθου)
ΟΦ Ιεράπετρας - Καραϊσκάκης Άρτας (16:30, Παγκρήτιο Στάδιο)
Απόλλων Παραλιμνίου - Αιγινιακός (16:30, Δημ. Γήπεδο Σερρών)
Ερμιονίδα - Κισσαμικός (16:30, Δημ. Κρανιδίου)
ΑΣ Γιαννιτσά - Τρίκαλα (16:30, Δημ. Στάδιο Γιαννιτσών)
Άρης Αβάτου - Πλατανιάς (16:30, ΑΟ Ξάνθης)
Επισκοπή - Κέρκυρα (16:30, «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης»)
Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας (18:30 Cosmote TV, Πανθεσσαλικό)

ARXIZEI TO MATΣ ζωντανα ραδιοφωνικα το Κύπελλο της Κορινθίας


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNVZr0EnbbzbO7cqKHtUhqAuGb9l1gDpV9CmsT4NPCBQPXgs2JuFIVcKqijJ04zwSDP2cxEEQsMY2x4XAnS3VlmJ-T6qAfKrWtPChWDf3RfZySTi6Isrt2DlCitsF1r9zCn8jPf5qM7Jr2/s320/fcef2d7ef4bec1479324cc3961161a65.jpg
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
https://www.epskor.gr/media/bearleague/bl14755856773000.png

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ
15/9 16.30

Επίσης και το αποτέλεσμα του αγώνα 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

συντονιστείτε 
GREEKRADIO WEB CHANNEL
ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
http://www.greekradios.gr/live/1253/Greekradio-web-channel

ΟΙ Διαιτητές των σημερινών αγώνων 
Τον αγώνα  ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ "σφυρίζει" ο διαιτητής Χονδρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κ. Γκότση και Ν. Τσολάκη. Παρατηρητής του αγώνα   ο Παπανικολάου.
Τέλος αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
"σφυρίζει" ο διαιτητής Κεφιλής με βοηθούς διαιτητές τους Κωνσταντόπουλο και Μπουρζοβίτη.
Παρατηρητής του αγώνα   ο Καλπακίδης
 
 

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Άργους - Μυκήνων

 

Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων

Βιώσιμο θεωρούν το ασφαλιστικό οι θεσμοί - Μιλούν για ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις

SDFSADFSDFSDFSDFSDFSDFSDFSDFSDFEEEEE.jpg
Βιώσιμο θεωρούν οι θεσμοί το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, μετά από τις επαφές με το οικονομικό επιτελείο, και δεν μιλούν πλέον για αναβολή του (νομοθετημένου) μέτρου για τη μείωση των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου αλλά για ακύρωσή του.
Αυτό αναφέρουν ευρωπαϊκές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι για το

Πόσο καλό κάνουν τα γαλακτοκομικά στην καρδιά μας - Ποια να προτιμάτε


zdsgfasdzfgvsdffsdfsdfsdfsdeeeeerffvvvcsdf.jpgΜια νέα μεγάλη διεθνής μελέτη, που έγινε σε περισσότερους από 136.000 ανθρώπους ηλικίας 35 έως 70 ετών, σε 21 χώρες, σε βάθος περίπου δεκαετίας δείχνει ότι κάνουν καλό.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr