Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1: Έφυγε αλώβητος από τη Νέα Φιλαδέλφεια

  

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό, αρκετή ένταση και δύο γκολ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Πόνσε στο 22', αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 38' με τον Ελ Κααμπί. Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν μοιρασμένα με την ΑΕΚ να ελέγχει μέχρι τη στιγμή του γκολ και τον Ολυμπιακό να είναι το αφεντικό από το 25' και μετά έχοντας μπροστάρηδες Φορτούνη και

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Έμειναν στο… μηδέν

ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Έχασαν μεγάλη ευκαιρία 

Τα νεύρα, η ένταση και τα… καπνογόνα πρωταγωνίστησαν στο ντέρμπι του «Λευκού Πύργου», όπου ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Κακό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με πολλά νεύρα, ένταση και λάθος επιλογές από τους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή κυρίως λόγω της επιλογής του Άρη να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνά του, δεν είχε όμως «καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια και η κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν ανούσια.

Κηφισιά-Πανσερραϊκός 4-4: ΕΠΙΚΗ ανατροπή στο ματς της χρονιάς!

  

Μια απίστευτη ανατροπή πέτυχε η Κηφισιά, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 22' και με 4-2 στο 77' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 τον Πανσερρϊκό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις για την 4η στροφή της Super League.

Ματς-διαφήμιση για το άθλημα με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει φουριόζος, να μένει με δέκα παίκτες και την Κηφισιά να γράφει Ιστορία στις καθυστερήσεις στο παρθενικό της παιχνίδι στην Καισαριανή.

 Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ