Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Στη Βουλή η συμφωνία ( live η συνεδρίαση)


Η πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία με τους εταίρους στην  Ολομέλεια της Βουλής.

Όλα ανοιχτά για τον Αλέξη Τσίπρα: Θα ζητήσει παραιτήσεις όσων καταψηφίσουν τα μέτρα - Το ενδεχόμενο των εκλογών

Τσίπρας: «Αν δεν υπάρχει δεδηλωμένη, δεν συνεχίζουμε» | Δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη 
Παρά τη δραματική έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί είναι εκείνοι οι βουλευτές που έχουν δεύτερες σκέψεις για το εάν πρέπει να υπερψηφίσουν την ελληνική πρόταση προς τους δανειστές, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που έχουν ήδη πει ένα ΟΧΙ.

Όπως φαίνεται και από τις τοποθετήσεις πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος είναι οριακή, αλλά ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα διευκρίνισε πως εάν δεν έχει το βράδυ της Παρασκευής τη δεδηλωμένη, τότε δεν πρόκειται να συνεχίσει.

«Όχι» από την Ραχήλ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ραχήλ Μακρή, λέγοντας με τρεμάμενη φωνή ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή άνοιξε τον εσωκομματικό χορό των καταψηφίσεων στην πρόταση συμφωνίας που κάνει η Κυβέρνηση στους θεσμούς.

Η Ραχήλ Μακρή αφού επιτέθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις, τους «καναλάρχες», τα «κακά» ΜΜΕ και με αναφορές στον Γέρο του Μοριά διαφοροποιήθηκε λέγοντας «η εντολή που ζητάτε δεν γίνεται να υπερβεί την εντολή των εκλογών ή του δημοψηφίσματος. Με την δική ψήφο δεν θα επιτρέψω να μειωθούν συντάξεις.. Δεν σας εξουσιοδοτώ να ολοκληρώσετε το ξεπούλημα των λιμανιών, του Ελληνικού και μια σειρά από άλλες ιδιοτικοποιήσεις. Η όποια εξουσιοδότηση θα πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης . Σας ζητώ έστω την ύστατη στιγμή να διαπραγματευτείτε με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ . Δεν θα ψηφίσω προτάσεις που ταυτίζονται με αυτές του Γιούνκερ.»

Ικανοποίηση για την ελληνική πρόταση από τις ΗΠΑ

https://left.gr/sites/left.gr/files/lefkos-oikos-white-house.jpgΟ Λευκός Οίκος “χαιρετίζει” την πρόταση που έστειλε η Ελλάδα στους δανειστές, όμως προσθέτει πώς θα πρέπει να αξιολογηθεί.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι καλωσορίζει την πρόταση της Ελλάδας για τη διευθέτηση της κρίσης χρέους που αντιμετωπίζει, σημείωσε πάντως ότι θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους πιστωτές της.

"Βλέπουμε με ικανοποίηση ότι η Ελλάδα έκανε το βήμα να στείλει μια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά είναι μια (πρόταση) που οι πιστωτές της θα πρέπει να αξιολογήσουν", σημείωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επεισόδιο με τον Γ. Βαρουφάκη και δημοσιογράφο στο λιμάνι της Αίγινας

Ο Γ. Βαρουφάκης ταξίδεψε σήμερα για την Αίγινα... Ένα ταξίδι που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αφού αυτό είναι η αιτία που ο ίδιος δεν θα είναι απόψε στη Βουλή για την  πιο κρίσιμη ψηφοφορία.
Εκτός από συζητήσεις όμως, το ταξίδι του πρώην υπουργού οικονομικών έφερε και... μηνύσεις!
Ένας δημοσιογράφος που τον περίμενε στο λιμάνι για να τον φωτογραφίσει και να του πάρει μία δήλωση, υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από έναν φρουρό του Γ. Βαρουφάκη.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος από το "Πρώτο Θέμα" υποστηρίζει ότι ένας από τους σωματοφύλακες του πρώην υπουργού οικονομικών του επιτέθηκε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση στο λιμεναρχείο της Αίγινας...

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Κο ΑΛΕΞΙΟ ΤΣΙΠΡΑ

Χρήστος Α. Κατσαρός
Λιβαδιά Σερρών
Τ.Κ. 62055
Τηλ Εποικ: 2327110024

                                                                         Αθήνα, 10 Ιουλίου 2015
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Μέσα σε δύο 24ωρα ζήσαμε μια ιστορική ανατροπή δεδομένων. Το ΟΧΙ των Ελλήνων και  η περήφανη παρουσία σας στο Ευρωκοινοβούλιο άλλαξαν άρδην με μία ενδεχόμενη συμφωνία που θα γίνει θηλειά στο λαιμό του Ελληνικού λαού. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί την απότομη αυτή αλλαγή της στάσης της Κυβέρνησης. Σε αυτή τη χώρα κύριε Πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν μόνο οι τράπεζες και οι επιχειρηματίες, αλλά και ο λαός της που αυτή τη στιγμή υποφέρει και δεν είναι αριθμοί, αλλά ψυχές.
Κύριε Πρωθυπουργέ, στην δευτερολογία σας σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης από μέρους σας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, δηλώσατε ότι η επιλογή μιας κακής συμφωνίας έναντι μιας χειρότερης είναι ‘‘σαν να σου ζητούν τα λεφτά ή τη ζωή σου’’ . Η φράση αυτή σε συνδυασμό με περιπτώσεις απόπειρας δολοφονίας άλλων πολιτικών προσώπων κατά το παρελθόν και εκβιασμού τους με απειλές στο οικογενειακό τους περιβάλλον, όπως αυτά ήρθαν αργότερα στο φως της δημοσιότητας, μας βάζουν σε σκέψεις για τους λόγους της αποφάσεώς σας, αν φυσικά  δεν πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος ή για πολιτικό ελιγμό. Περιμένουμε την απάντησή σας και ελπίζουμε στη σαφή διάψευση των φόβων μας.
                                                                                                        Με τιμή
                                                                                           Χρήστος Α. Κατσαρός

ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ


Εμφάνιση empros-106a__article.jpg
Διαβάστε στο 106ο φύλλο της εφημερίδας «Εμπρός» που κυκλοφορεί:
  • Αυτοί θέλουν την Ελλάδα. Εμείς θα τους την δώσουμε;
  • Tα πρόσωπα και οι παρατράπεζες που κατασκευάζουν το «ελληνικό χρέος»
  • Χρεωκοπία: Μύθοι και Αλήθειες
  • Ποιος είναι ο Φερχφόστατ που έβαλε στο μάτι την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εμπορική Ναυτιλία;
  • Η πολιτική διαδρομή της οικογένειας Μεϊμαράκη και του «προσωρινού» Προέδρου της Ν.Δ.
  • Ιωάννης Σχοινάς: To κράτος είναι ανίκανο να υπηρετήσει το Έθνος των Ελλήνων
  • Γκαμπριέλε Αντινόλφι: Η Χρυσή Αυγή κρατάει Θερμοπύλες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τα προσόντα να το κάνει
  • Δημοψήφισμα και πολιτικές εξελίξεις
  • Τα αντεθνικά μέτρα ενός λαοκτόνου καθεστώτος
  • Γιατί δεν απελαύνονται οι εγκληματίες λαθρομετανάστες
  • Τα εγκλήματα της χούντας Σαμαρά
  • Το ΕΜΠΡΟΣ στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
  • H Ελλάδα ξυπνάει την Ευρώπη: Μήνυμα του Γάλλου διαδόχου για την Ελλάδα
  • Συνέντευξη: Οι Χριστιανοί της Ανατολής και τα σχέδια των μουσουλμάνων για την Ευρώπη
  • Μνημόνιο με αριστερή υπογραφή
  • Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν: Με τους λαθρομετανάστες μπαίνει το ISIS στην Ελλάδα
  • Άγιος Παΐσιος: Ο Άγιος του λαού
Εβδομαδιαία Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η φωνή της Αλήθειας
Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου και κάθε Σάββατο με 1 ευρώ 

EFIMERIDA EMPROS

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΩΛΗ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ




Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, έκανε την εξής δήλωση μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ:

"Με τους συναδέλφους ευρωβουλευτές κα. Μαρία Σπυράκη και κ. Γιώργο Κύρτσο, ολοκληρώσαμε τις επαφές μας με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κο Γιούνκερ, και τους αντιπροέδρους κο Κατάινεν και κο Ντομπρόβσκις που είναι αρμόδιοι για το  αναπτυξιακό πακέτο των 35 δις Ευρώ και την παραμονή της χώρας μας στο Ευρώ και την Ευρωζώνη.

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι σημαντικών εξελίξεων.  Η Ευρώπη αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια. Οι Έλληνες αναγνωρίζουν πως ενωμένοι πρέπει να ατενίσουν το μέλλον.

Νομίζω ότι σήμερα η Ελληνική Βουλή, η Ελλάδα, η ελληνική κοινωνία ομόθυμα και με μια φωνή πρέπει να στείλουμε μια απάντηση και μια πρόταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Ευρωπαϊκή 'Ένωση.  Νομίζω ότι αυτή η πρόταση θα γίνει  αποδεκτή μόνο όταν οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

 Ελπίζουμε για το καλύτερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε η Ελλάδα να βρει το δρόμο της ασφάλειας και της ισορροπίας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση."

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΤΡΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΝΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από την Μαρία Σπυράκη και τον Γιώργο Κύρτσο συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρόεδρο  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο Επίτροπο για το ευρώ και τη Νομισματική Ένωση, Βάλντις Ντομπρόβσκις, και με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο Επίτροπο για το επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ των 35 δις ευρώ για την Ελλάδα, Γιούρκι Κατάινεν.


Στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Αντιπρόεδρο Βάλντις Ντομπρόβσκις τονίστηκε εκ μέρους των ευρωβουλευτών η σταθερή και αταλάντευτη προσήλωση των Ελλήνων στην Ευρώπη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Νέα Δημοκρατία, όπως υπογραμμίστηκε είναι ο σταθερός ευρωπαϊκός πυλώνας της ελληνικής πολιτικής ζωής και εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της χώρας.
Υπογραμμίστηκε, επίσης, η επιτακτική ανάγκη να υπογραφεί άμεσα συμφωνία μεταξύ της χώρας μας και των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού, να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να οδηγηθεί η Ελλάδα σε ένα πλαίσιο οικονομικής σταθερότητας.
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, διαβεβαίωσε τους Έλληνες ευρωβουλευτές ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία και να δοθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.
Στη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο  Γιούρκι Κατάινεν η συζήτηση επικεντρώθηκε στο Αναπτυξιακό Σχέδιο Γιούνκερ που θα χορηγήσει 35 δις στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια και θα τονώσει την πραγματική οικονομία βγάζοντας την οριστικά από την ύφεση. Ένα σχέδιο που επικεντρώνεται στην Ανάπτυξη, στις επενδύσεις και στην μείωση της ανεργίας.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος που τον συνόδευαν τόνισαν την υποχρέωση της χώρας μας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει στην ελληνική οικονομία το σχέδιο Γιούνκερ και ζήτησαν από τον κ. Κατάινεν να εξετάσει τη δυνατότητα οι εκταμιεύσεις, λόγω της ιδιαιτερότητας και των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται η χώρα, να έχουν άμεσο και εμπροσθοβαρή χαρακτήρα.

Καταργείται η μονομερής μείωση των αποδοχών του εργαζόμενου – Επανέρχεται η 6μηνη μετενέργεια των ΣΣΕ (ΦΕΚ)

Επανήλθε η 6μηνη μετενέργεια των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ), ενώ ταυτόχρονα δίνεται νέα παράταση στην ισχύ της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), βάσει διατάξεων που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ.
Τι ισχύει στην περίπτωση που λήξει μια ΣΣΕ; Με το Ν. 4331/2015 -ΦΕΚ 69Α/02-07-2015 και συγκεκριμένα το άρθρο 72 προβλέπεται:

Οι αλλαγές που φέρνει η ελληνική πρόταση σε Δημόσιο, Ασφαλιστικό και Εργασιακά (αναλυτικά)

Στα χέρια των θεσμών βρίσκεται πλέον η ελληνική πρόταση με όλα τα μέτρα για τα επόμενα χρόνια προκειμένου η Ελλάδα να λάβει χρηματοδότηση που ξεκινάει από 50 δισ. ευρώ και φτάνει έως τα 70 δισ. ευρώ. Ας εστιάσουμε όμως στο τι περιλαμβάνει η Ελληνική πρόταση για δημόσιο, ασφαλιστικό και εργασιακά.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


http://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2015/07/78a612a6f59c7b91ea57bc1cf771b352-696x464.jpg

Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύσκεψη με τους βουλευτές του Κόμματος, που συμμετέχουν στις Επιτροπές της Βουλής και εξετάζουν την πρόταση που κατέθεσε για ψήφιση η κυβέρνηση.

Επαναβεβαιώθηκε η θέση της Νέας Δημοκρατίας πως μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη.

Επαναβεβαιώθηκε, επίσης, πως η Νέα Δημοκρατία δίνει στον Πρωθυπουργό, όχι μόνο εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία, αλλά και εντολή να αποτρέψει την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη και το ευρώ.

Τέλος, αποφασίστηκε από τον Πρόεδρο του Κόμματος, να συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου έως το Δερβένι συζήτησαν σε σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Π.Α.Π.ΕΝ. ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αν. Υπουργός Γιάννης Τσιρώνη

Εμφάνιση Ypourgeio 09.07.15.JPGΣε συνέχεια της από 2 Ιουλίου 2015 επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Π.Α.Π.ΕΝ. κ. Γιάννη Τσιρώνη, και της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή πολιτικών, υπηρεσιακών παραγόντων και φορέων της πόλης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε εχθές, Πέμπτη 9 Ιουλίου το Υπουργείο Π.Α.Π.ΕΝ. στην Αθήνα.
Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αν. Υπουργού κ. Γ. Τσιρώνη και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Μάνου Αλογογιάννη και του Επιστημονικού Συνεργάτη κ. Λάμπρου Μπούκλη, συζητήθηκαν διεξοδικότερα τα θέματα που είχαν τεθεί στην πρώτη σύσκεψη και αφορούσαν κατά κύριο λόγο:

Την επέκταση και αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού σε τριτοβάθμιας επεξεργασίας
Την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου έως το Δερβένι (έργο ενταγμένο από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και χαρακτηρισμένο ως εμπροσθοβαρές)
Τη δημιουργία εγκαταστάσεων για τη βιολογική επεξεργασία των στραγγιδίων στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου
Το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών και των σοβαρών επιπτώσεων που έχει επιφέρει στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στα όρια του Δήμου και
Την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων του Δήμου.

Για τα θέματα αυτά, ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό σε σχέση με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των εμπλεκομένων υπηρεσιών, και ζήτησε την αρωγή του ιδίου και των Υπηρεσιών του Υπουργείου, αλλά και τη διαμεσολάβηση σε άλλους θεσμικούς παράγοντες, προκειμένου για την προώθηση και επίλυσή τους.

Επιπροσθέτως κατατέθηκε, εχθές, σχέδιο δράσης 10 συγκεκριμένων βημάτων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων (απορριμμάτων) του Δήμου, με σκοπό την ένταξή του σε χρηματοδοτικά προγράμματα του Υπ.Π.Α.Π.ΕΝ.


Ο Υπουργός κ. Τσιρώνης, στο ίδιο άριστο πνεύμα συνεργασίας με την πρώτη συνάντηση, διαβεβαίωσε για τη συνδρομή του ιδίου, αλλά και των υπηρεσιακών στελεχών και συνεργατών του, στη διαδικασία ολοκλήρωσης των έργων που άμεσα μπορούν να προχωρήσουν, στην επιτάχυνση των διαδικασιών, την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, αλλά και τη χρηματοδότηση των εγκεκριμένων ήδη έργων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για τη συμβολή του, δεσμεύθηκε για την έγκαιρη ενημέρωσή του για οποιαδήποτε εξέλιξη και συμφώνησαν για μια νέα συνάντηση τον επόμενο μήνα.



Εκ του Γραφείου Τύπου