Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Family Business - Από το τεφτέρι στο τάμπλετ"

Εμφάνιση 1124 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ (Ολοκληρω_θηκε η εκδη_λωση «Family Business - Απο_ το τεφτε_ρι στο τα_μπλετ»)_1.jpg


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο «Family Business - Από το τεφτέρι στο τάμπλετ», στα πλαίσια του διήμερου «Disrupt-Startup-ScaleUp» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με το οποίο κορυφώνεται η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γιώργος και Κώστας Τσιαρδάκας (Agrosem Ε.Π.Ε.), Γιώργος Μουρτζούχος (Raxevsky-Helens Club Α.Ε.), Κωνσταντίνα Καλλιμάνη (Γ. Καλλιμάνης Α.Ε.) και Βιολέττα Λάππα (Mothercare-Early Learning Center) οι οποίοι μίλησαν για την εξέλιξη της οικογενειακής τους επιχείρησης, τις διαφορετικές μεθόδους που εφάρμοσε η κάθε γενιά, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σημερινή συγκυρία.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη.
 Εμφάνιση 1124 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ (Ολοκληρω_θηκε η εκδη_λωση «Family Business - Απο_ το τεφτε_ρι στο τα_μπλετ»)_2.jpg
Σημεία του χαιρετισμού του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ:

«Οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αποτελούν το 80% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δηλαδή μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της χώρας. [...] Η Ελλάδα έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια σταθερότητας΄﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ιπωνπρενειακ, μέσα απόizoyme . Για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία, θα πρέπει το τραπεζικό σύστημα να παρέχει ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τόσο για την επιβίωσή τους για να αποφύγουν το λουκέτο, όσο και για την ανάπτυξή τους και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. [...] Το κράτος και οι οικογενειακές επιχειρήσεις θα πρέπει να συνεργαστούν στενά. Το κράτος να καταρρίπτει γραφειοκρατικά εμπόδια και οι επιχειρήσεις να αποδίδουν στο κράτος αυτό που τους αναλογεί. [...] Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις ανάλογες δομές, που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να επενδύσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια, μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων σε συνεργασία με αυτά».


Από το Γραφείο Τύπου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Skyler Ellison μέχρι τους 6 μήνες κύησης της έκανε άρση βαρών


 Δεν της μύρισαν φράουλες ή κρέας όσο ήταν έγκυος αλλά είχε μεγαλύτερη επιθυμία να κάθεται κάτω...από την μπάρα.
Ο λόγος για την 35χρονη Skyler Ellison η οποία έφερε πριν λίγες εβδομάδες στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ωστόσο – οι παραξενιές της και τα ρίσκα της δεν σταμάτησαν εκεί καθώς -δεν πήγε σε κάποια κλινική για να γεννήσει αλλά το έπραξε σε  πισίνα τοκετού στο σπίτι της...Βέβαια ήταν παρούσες μαίες μήπως τυχόν δεν πήγαινε κάτι καλά...αλλά  η αρσιβαρίστρια μάνα δεν τις χρειάστηκε.

Περισσότερα στο pinakio.blogspot.gr

Ξέφυγε… ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 τον Παναιγιάλειο , και το Αίγιο "βράζει"...


Ξέφυγε… ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 τον Παναιγιάλειο | onsports.gr


Στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας 0 - 1 του Παναιγιάλειου στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.
Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι σημειώθηκε στο 12ο λεπτό με κοντινή προβολή του Γκούρμα, σε μια επεισοδιακή φάση, που έφερε και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Λίγα δευτερόλετπα νωρίτερα ο διαιτητής Σελίμος σφύριξε, κακώς, πέναλτι σε ανατροπή του Δεινόπαπα από τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου, Ανδρούτσο. Ο τελευταίος απέκρουσε στην αριστερή γωνία τον την εκτέλεση του Καπετάνου, όμως στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα, έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, εκτός από το πέναλτι, θεωρούν πως ο παίκτης του Ολυμπιακού σκόραρε από θέση οφ σάιντ.
Όπως κι αν έχει ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το 6ο τρίποντο σε εννέα αγώνες κι έμεινε μόνος στην κορυφή, τρεις βαθμούς από την Καλλιθέα.
Η συνέχεια ήταν επιθετικός… μονόλογος των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι θέλησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 60’ η κεφαλιά του Ιωάννου πέρασε άουτ, στη μεγαλύτερη φάση του δεύτερου μέρους.
 Στον Παναιγιάλειο το κλίμα γίνεται ακόμα πιο βαρύ. Η ομάδα του Αιγίου είχε την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα από την Παναχαϊκή, αλλά δεν τα κατάφερε και τα πανό που είχαν απλώσει οι οπαδοί του ήταν ενδεικτικά. «Τέλος η ανοχή» και «Κανένα νταραβέρι με την Παναχαϊκή»
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σελίμος (Λακωνίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ανδρούτσο, Παπαχρήστου, Σκαρτσίλα, Ρεκλείτη, Καπετάνο, Πόνσε, Γκίτκο.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (57’ Ρεκλείτης), Γκοτσούλιας (82’ Αργυρόπουλος), Αλεξάντροβιτς (73’ Διαμαντόπουλος), Μπούνας, Φλίγκος, Σκαρτσίλας.
Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Καπετάνος (65’ Κωστούλας), Πινδώνης, Κατσίκης (75’ Γκέσιος), Δεινόπαπας (83’ Καρανικόλας), Πόνσε, Γκούρμα.




Η Καλλιθέα του Κριστόφ Βαζέχα συνέχισε την ανοδική της πορεία, κέρδισε στο «Ελ Πάσο» με 2 - 1 (5 ' Γκαλάν, 45' Καραλής / 36'Μεντί) τον Βύζαντα Μεγάρων, με τον Καραλή να «υπογράφει» τη νίκη με φάουλ από τα 35 μ και βρίσκεται στο κατόπι του Ολυμπιακού Βόλου.

 Σημαντικές εντός έδρας νίκες στο τέλος των αγώνων, με το ίδιο σκορ, πέτυχαν τα Χανιά ( 68' πέν. Πάγκαλος, 89' Λουκίνας / 59' Νεόφυτος) επί του Αχαρναϊκού και ο Φωκικός (13' Θέος, 90+3 Αλβάρεζ / 30' Γκονζάλες) επί της Επισκοπής.
Στα Ψαχνά ο Ηρακλής έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Πανηλειακό, ενώ χωρίς τέρματα τελείωσε και ο αγώνας ανάμεσα στον Φωστήρα και την Παναχαϊκή.


1ος όμιλος
Αστέρας Μαγούλας- Γλυφάδα 1-1
Χανιά- Αχαρναϊκός 2-1
Φωκικός- Επισκοπή 2-1
Ηρακλής Ψαχνών- Πανηλειακός 0-0
Καλλιθέα- Βύζας Μεγάρων 2-1
Φωστήρας- Παναχαϊκή 0-0
Παναιγιάλειος- Ολυμπιακός Βόλου 0-1

 Η βαθμολογία
( Σε 9 αγώνες)

1. Ολυμπιακός Βόλου
14-5
20
2. Καλλιθέα
11-5
17
3. Χανιά
10-6
16
4. Ηρακλής Ψαχνών
10-7
15
5. Παναιγιάλειος
9-6
15
6. Φωκικός
10-9
14
7. Επισκοπή
11-8
14
8. Πανηλειακός
8-8
14
9. Παναχαϊκή 2005
5-5
10
10. Φωστήρας
6-9
10
11. Αστέρας Μαγούλας
6-8
9
12. Αχαρναϊκός
8-11
8
13. Γλυφάδα
8-16
5
14. Βύζας Μεγάρων
5-18
3

«Διπλό» ο Αστέρας στην Κρήτη, νίκες για ΠΑΟ, Ξάνθη, Καλλονή

 Στο Παγκρήτιο η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης, αφού χάρη στο γκολ του Μπαράλες στο 58', οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, σε αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, και αναρριχήθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο οι δύο μοναδικές αξιόλογες φάσεις δημιουργήθηκαν από ισάριθμες κακές εξόδους των τερματοφυλάκων. Στην πρώτη περίπτωση, στο 12΄, το λάθος του Ερνάντες έδωσε την ευκαιρία στον Βερπακόφσκις να πιάσει την κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη στην άλλη εστία το 34΄, όταν ο Αθανασίου έχασε τη μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο προωθημένος Γκοϊάν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν που δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και «άγγιξαν» το γκολ στο 54΄, με το σουτ του Κοντοέ να κοντράρει, να αλλάζει πορεία και να σταματά στο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 57΄ ο Λούι έκλεψε τη μπάλα από το Χαντί, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άστοχα, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας δικαιώθηκε για την επιθετικότητά του και άνοιξε το σκορ. Προηγήθηκε ξανά λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη, που επέτρεψε στον Μπαράλες να κερδίσει τη μπάλα και να πλασάρει εύστοχα τον Αθανασίου.
Οι Κρήτες προσπάθησαν να αντιδράσουν με την είσοδο του Μπαντιμπανγκά, ο οποίος στο 69΄ δημιούργησε με μία ωραία σέντρα τις προϋποθέσεις για τον Διαμαντάκο, ο οποίος όμως αστόχησε. Οι Αρκάδες μπορούσαν να «σφραγίσουν» τη νίκη τους σε κάποια αντεπίθεση, όμως Ντε Μπλάσις και Γκρατσίνι δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Εργοτέλης θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 87΄ με το σουτ του Πελέ, που απομάκρυνε ο Ερνάντες.
Στο 93' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιοβάνοβιτς των γηπεδούχων.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (63΄ Μπαντιμπανγκά), Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας (8΄ Τζανακάκης), Μεχία, Καρντόσο (71΄ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Πελέ, Χαντί, Διαμαντάκος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Κοντοές, Λούι (76΄ Ζαραδούκας), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο (58΄ Γκρατσίνι), Μπαράλες (72΄ Τσαμπούρης)

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εντός έδρας στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπεργκ (32') και εντυπωσιακός Καρέλης (83', +90') που μπήκε στο ματς ως αλλαγή, ενώ για τον ΠΑΣ ισοφάρισε προσωρινά ο Ντε Βινσέντι στο 51'.
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός (70΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ (61΄ Κουτρουμπής), Πράνιτς, Φιγκερόα (62΄ Καρέλης)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος (86΄ Κρητικός), Λίλα, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες (24΄ Ρουμπουλάκου, 60΄ Κεϊτά), Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Η Ξάνθη επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Παναιτωλικού Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σολτάνι (12΄), Μάνταλος (55΄) και Σολάρι (76΄) ενώ για την ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 14΄.
Παρά το γεγονός ότι οι εξέδρες ήταν άδειες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο.
ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδη, Γούτα, Φλίσκα, Ντιέ (63΄ Βασιλακάκης), Ντε Γκουζμαν, Μάνταλο, Σολάρι (87΄ Ράνος), Σολτάνι, Κάλβο (90΄ Μαρίν).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ραφαελ, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά (80΄ Ιωάννου), Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδη, Μελισσά (69΄Γκόλιας), Κούσα, Μπακάκη (69΄ Μπελόν).

Η τυπικά γηπεδούχος Καλλονή επικράτησε στο ΟΑΚΑ 1-0 του Πλατανιά Ο Καζάκης στο 65΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς και έφερε τους νεοφώτιστους στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ αντίθετα οι Χανιώτες παραμένουν λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (63΄ Μπαντιμπανγκά), Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας (8΄ Τζανακάκης), Μεχία, Καρντόσο (71΄ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Πελέ, Χαντί, Διαμαντάκος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Κοντοές, Λούι (76΄ Ζαραδούκας), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο (58΄ Γκρατσίνι), Μπαράλες (72΄ Τσαμπούρης)

 Την παράσταση βέβαια στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα κλέβει το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, παρότι ο τελευταίος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος.

 Στους αγώνες του Σαββάτου ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος την πορεία του στη Σούπερ Λιγκ αφού, με κορυφαίο τον Ανδρέα Σάμαρη (ένα γκολ και δύο ασίστ), πέρασε εύκολα και από την Κομοτηνή (Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-4) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Νωρίτερα, ο Ατρόμητος με γκολ του Καραγκούνη στο 43' επέστρεψε έπειτα από δύο αγωνιστικές στις νίκες (Ατρόμητος - Βέροια 1-0), ενώ ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Απόλλωνα (Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1).

 ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1
Ατρόμητος - Βέροια 1-0
Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-4
 ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ξάνθη - Παναιτωλικός 3-1
Καλλονή - Πλατανιάς 1-0
ΠΑΟΚ - Αρης (Γηπ. Τούμπας, 19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
Λεβαδειακός - Πανιώνιος (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 19:30)

Ο εορτασμός για τα 71 χρόνια της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου

http://i1.trekearth.com/photos/59751/gorgopotamos.jpg
Με συνθήματα κατά του μνημονίου και των κυβερνητικών επιλογών από ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και με συνθήματα κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και κατά στελεχών της ΔΗΜΑΡ από ομάδα οπαδών των ΑΝΕΛ, συνοδεύτηκε ο εορτασμός για τα 71 χρόνια της ανατίναξης της γέφυρας στο Γοργοπόταμο, σήμερα το πρωί.
Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες και τη συνεχή βροχόπτωση οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από άλλα σημεία της χώρας έδωσαν και φέτος το παρών.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη Β Κορινθίας

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs490.ash1/26770_1354336307575_1506452345_30919085_4188659_n.jpg 

Β1 Κατηγορία
9η αγωνιστική
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ     1 - 1
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ                          3 - 1
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ.  2 - 1
 ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ.    3 - 0
 ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ          3 - 2
 ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ      2 - 0
ΑΟ ΡΟΜΑ - ΣΟΦΙΚΟ '05                                  6 - 7

Η Βαθμολογία
( Σε 9 αγώνες)

ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
25
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
23
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
20
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
19
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
16
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
15
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
13
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
12
ΣΟΦΙΚΟ '05
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
6
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
2
Α.Ο. ΡΟΜΑ
1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
0

Β2 Κατηγορία 
9η αγωνιστική
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ      3 - 1
 ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ    4 - 1
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ      -
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ                  3 - 2
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ        4 - 0
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ                          4 - 1
ΡΕΠΟ τα ΤΑΡΣΙΝΑ '97

Η Βαθμολογία


ΤΑΡΣΙΝΑ '97
8
20
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
9
18
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
7
17
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
8
17
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
8
16
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
9
14
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
9
12
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
8
9
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
8
8
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
7
5
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
8
5
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
9
3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
8
-6