Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο Πανκαμαριακός συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Καμαρωτή νίκη μεσα στο Κιάτο 0 - 2 τον Πέλοπα

 
Ο Πανκαμαριακός συνεχίζει να μας εκπλήσσει! 
Μετά την νίκη του, το προπερασμένο Σάββατο, στο Ξυλόκαστρο , επί του πρωτοπόρου Παννεμεατικού, η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας, χθές πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της , καθώς επικράτησε μέσα στο Κιάτο με σκορ 0 - 2 επί του Πέλοπα , δείχνοντας πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.
Μπορεί  ο Πράττος γιά τον Πέλοπα  στο 8’  να σημάδεψε το δοκάρι του Σιετή, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία, όμως το γκολ ήρθε από το  Καμάρι  όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γουίλιαν από κοντά σημείωσε το 0 -1. Ο Τσιπάς πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πετυχε και το 0 -2 , δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Πανκαμαριακό.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πέλοπα Κιάτου προσπάθησαν, δεν μπόρεσαν όμως να μειώσουν και να ξαναμπούν και πάλι στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Τσαμασλίδης, Αλινάνι (75’ Χότζα), Δουβής, Κλεμπετσάνης, Σταύρου (35’ λ.τρ. Παλογιαννίδης), Τζαναβάρας, Σελλάς, Μιχαλόπουλος, Πράττος, Λίλιος
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Τουμπανάκης, Ραχανιώτης, Δεσποτέλης, Γουίλιαν, Σκούρας, Ενό, Μανώλης, Τσιπάς, Πιλιαφάς, Σιώζος Έπαιξαν και οι: Καφαντάρης, Πουλακίδας, Κλουτσινιώτης