Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Φοιτητική στέγη: Τα ενοίκια «φωτιά» οδηγούν σε αγορές διαμερισμάτων – Πού υπάρχουν ευκαιρίες μέχρι 60.000 ευρώ

 Φοιτητική στέγη: Τα ενοίκια «φωτιά» οδηγούν σε αγορές διαμερισμάτων – Πού υπάρχουν ευκαιρίες μέχρι 60.000 ευρώ 

Τα τσουχτερά ενοίκια στη φοιτητική στέγη οδηγούν αρκετούς γονείς να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά της αγοράς ενός ακινήτου αντί της μίσθωσης για να μείνουν τα παιδιά τους. Για παράδειγμα, σε περιοχές της Αθήνας, μόλις το 10% των κατοικιών για φοιτητές διατίθεται με μίσθωμα έως 300 ευρώ.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία ως προς τις μισθώσεις φοιτητικής

AEK-Βόλος 0-1: Τεράστιο «διπλό» με Ντέλετιτς, πάγωσε την «Ένωση»

 AEK-Βόλος 0-1: Τεράστιο «διπλό» με Ντέλετιτς, πάγωσε την «Ένωση» 

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Βόλο και μεγάλο κάζο για την ΑΕΚ, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν στη Ριζούπολη με 1-0, με σκόρερ τον Ντέλετιτς. Και να δημιουργούν έτσι την πρώτη πολύ μεγάλη έκπληξη στη φετινή Super League. Με σωστή τακτική από τον Μπράτσο και με πολύ καλή αμυντική παρουσία από τον Κλέιμαν και τους στόπερ της ομάδας του, ενώ η ΑΕΚ επιχείρησε με διάφορους τρόπους να φτάσει στο γκολ, αλλά δίχως επιτυχία. Βλέποντας ότι έχει δρόμο μπροστά της για τις φιλοδοξίες της.

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τους «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τους «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (27.08.2022) για τις τελετές “εξορκισμών“, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την δράση της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» και έπειτα απο την εισαγγελική παρέμβαση, οι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στον χώρο που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της αίρεσης, σε

ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ H ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
 
Φίλες και φίλοι

Έχουν συμπληρωθεί 7 μήνες από τη στιγμή που ανέλαβα τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κορινθίων και εξ’ αρχής είχα τη διάθεση της προσφοράς και της δημιουργίας.

Όπως έχω αναφέρει ήδη προσφάτως, κατά τη διάρκεια της θητείας μου διαπίστωσα ότι σε πολλές περιπτώσεις η γραφειοκρατία δημιουργεί καθυστερήσεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη όχι μόνο του Λιμενικού Ταμείου αλλά κατ’ επέκταση και μιας προοπτικής για το Δήμο στην οποία θα μπορούσε το λιμάνι να ήταν η αιχμή του δόρατος. Ανέφερα την ανάγκη της αλλαγής χρήσης του λιμανιού από εμπορικό σε τουριστικό όπως και τη δημιουργία μιας μαρίνας.

Σήμερα θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος, τόσο για προβλήματα που