Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Super League 1: Κόλλησαν στο 0 Ιωνικός και Λεβαδειακός – Δείτε τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού

 Super League 1: Κόλλησαν στο 0 Ιωνικός και Λεβαδειακός – Δείτε τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού  

Τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Super League 1 πήραν Ιωνικός και Λεβαδειακός. Το ματς της Νίκαιας είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0. 

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε με το… καλημέρα, φτάνοντας με ευκολία στα καρέ του Λεβαδειακού. Μάλιστα, στο 10′ ο Αουσμάν είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν σε μια κόντρα (13′) να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, αλλά ο Κωνσταντινίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη.

Ο Ιωνικός συνέχισε να έχει το… πάνω χέρι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αναγκάζοντας τον πορτιέρε Μάρκοβιτς να έχει κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Μάλιστα από το 35’ άρχισε να πέφτει ο ρυθμός, να ανεβαίνει η ένταση στον αγωνιστικό χώρο και να μην δημιουργούν φάσεις οι δύο ομάδες.

Με την είσοδο του Λοβέρα στο ματς ο Ιωνικός βελτιώθηκε μεσοεπιθετικά, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε ποιότητα και ενέργεια στο παιχνίδι των γηπεδούχων, που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.

Ο Λεβαδειακός διαχειρίστηκε σωστά όμως την πίεση των γηπεδούχων, που πάντως δεν είχαν ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι τους, ενώ οι Βοιωτοί έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσιριγώτη στο 90’ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης-Αντούνες, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι- Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Μασάς (66’ Μίλος), Μεντόσα (67’ Λοβέρα )- Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης ( 67’ Ελευθεριάδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς-Βήχος, Τζημόπουλος (λ.τ. 65’ Μπάχανακ), Βινίσιους (λ.τ. 85’ Λιάγκας), Κωνσταντινίδης- Συμελίδης (λ.τ. 74’ Χάμοντ), Μεχία, Μπέλμοντ-Μουτίνιο (46’ Λούα Λούα), Βρακάς (85’ Τσιριγώτης), Δούμτσιος.