Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΠΑΣ Κόρινθος και Άγιοι Θεόδωροι προκρίθηκαν στον Τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας. - Ο Αστέρας Δερβενίου λύγισε στην παράταση.

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, όρθια άτομα και γρασίδι  

 

Με  την διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων (ρεβάνς) ,ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίουσε Αγίους Θεοδώρους και Κόρινθο, η ημιτελική  ( Ε΄) φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. 

 
Τα  "ζευγάρι"που θα αναμετρηθεί στον Τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας περιόδου 2022-2023, στις 5 Απριλίου 2023 είναι οι: Άγιοι Θεόδωροι και ο ΠΑΣ Κόρινθος .  
Στούς Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομώνυμη  ομάδα "ίδρωσε" στην κυριολεξία να πάρει την πρόκριση στην παράταση σε βάρος του Αστέρα Δερβενίου , οποίος αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι"...
Ο κανονικός αγώνας έληξε με σκορ 2 - 1 υπέρ των γηπεδούχων που πήραν την πρόκριση στην παράταση με σκορ 3 - 1 . Συνολικό σκορ Άγιοι Θεόδωροι - Αστέρας Δερβενίου 3 - 2

 Στον άλλο ημιτελικό στο ΔΑΚ Κορίνθου ο ΠΑΣ Κόρινθος συνέτριψε με 6 - 0 τον Ηρακλή Λεχαίου και με συνολικό σκορ 9 - 0 προκρίθηκε στο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων ,της Ημιτελικής ( Ε΄) φάσης της διοργάνωσης, όπου στο Δερβένι ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 1 - 0 των Αγίων Θεοδώρων ενώ στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής είχε χάσει με  0 - 3 από τον ΠΑΣ Κόρινθος.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 0 – 3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: 1 – 0

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: 6 – 0 

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: 2-1 ΚΑΝ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ – 3-1 ΠΑΡΑΤΑΣΗ

 



Παράδοση της Έκθεσης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στον Πρόεδρο της Βουλής


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, δέχθηκε τον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Κωνσταντίνο Μενουδάκο, ο οποίος του υπέβαλε την Ετήσια Έκθεση Δραστηριότητας της Αρχής για το έτος 2021.

Ο κ. Μενουδάκος σημείωσε πως «μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων της, η Αρχή εξέδωσε πλήθος αποφάσεων, γνωμοδοτήσεων και κατευθυντηρίων γραμμών για σημαντικά ζητήματα όπως η τηλεκπαίδευση, η τηλεργασία, η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της δήλωσης αποτελεσμάτων των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων, η χρήση ηλεκτρονικής εφαρμογής σε κινητές συσκευές, μέσω της οποίας πραγματοποιείται ο έλεγχος του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 της Ε.E. κ.ά.».