Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΣ πήρε μαζί του την Κηφισιά στη δεύτερη κατηγορία / Συνεχίζει στη Super League η ομάδα του Αγρινίου / Και την επόμενη σεζόν στα «σαλόνια» οι Θεσσαλοί! / Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: «Χ»ορταστικό ματς στην Αρκαδία .

  

Μπορεί οι Γιαννιώτες να είχαν ήδη υποβιβαστεί, ωστόσο έδειξαν μεγάλο πάθος στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" της Καισαριανής, πήραν την πρώτη τους νίκη έπειτα από 2,5 μήνες και με το τελικό 3-2, οδήγησαν την ομάδα των βορείων προαστίων στην επιστροφή της στη Super League 2.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που είχε το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση και μπήκε με επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Νίνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τεττέι πήρε μια δύσκολη κεφαλιά, αλλά η

Super League 2: Κέρδισε η Λάρισα, ισοπαλία στην Ρόδο

 Super League 2: Κέρδισε η Λάρισα, ισοπαλία στην Ρόδο

Την πρώτη της νίκη στα τέσσερα ματς που έδωσε φέτος κόντρα στην ΑΕΚ Β’ πέτυχε η Λάρισα (3-0) έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση στην «AEL FC ARENΑ». Αποτέλεσμα γοήτρου και μόνο για τους «βυσσινί» που δεν πρόλαβαν το τρένο της ανόδου στο οποίο επιβιβάστηκε ο Λεβαδειακός. 

Στο ματς για τα πλέι άουτ του νότιου ομίλου, ο Διαγόρας Ρόδου και ο Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.Αποτέλεσμα που βολεύει τους νησιώτες οι οποίου ουσιαστικά διασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ αντίθετα οι πράσινοι παραμένουν στα όρια της ζώνης υποβιβασμού. 

Ο ΠΑΣ Κόρινθος έχασε την νίκη στο τελος του αγώνα, 2 - 2 με την ΑΟ Πυλίου Κω και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

  

Με δύο αναμετρήσεις  άνοιξε  σήμερα Σάββατο η αυλαία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Γ΄ όμιλο του πρωταθλήματος της  Γ’ Εθνικής και θα πέσει με φουλ δράση την Κυριακή. 

Στο ΔΑΚ Κορίνθου ο ΠΑΣ Κόρινθος αποχαιρέτησε το κοινό του αγωνιζόμενος  με τον ΑΟ Πυλίου Κω. Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια.  Ακριβώς στοο Ζαχαράκης  πέτυχε το 1 – 0 για τον ΠΑΣ για να ισοφαρίσει  στο για τους νησιώτες , σε 1 – 1,  ο Εσαλέ. Στο 59΄ ο Γκουντρουμπής σημείωσε το 2 – 1 για την Κόρινθο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ( 90+2΄) οι νησιώτες πέτυχαν το τελικό 2 - 2. Έτσι η ομάδα της Κορίνθου τερμάτισε τον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση ...

Στη Ραφήνα η τοπική Θύελλα , σε παιγνίδι που τελείωσε πριν από λίγο, επικράτησε με 3 – 0 επί της Ρόδου με τέρματα των Κοντογιάννη στο 16΄, Κωστάκη στο 22΄ και Ντολάνι στο 30΄.  Με την νίκη της αυτή η ομάδα της διασταύρωσης Ραφήνας τερμάτισε το πρωτάθλημα στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου ενώ η ομάδα της Ρόδου τερμάτισε στην 7η θέση.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τον ήδη πρωταθλητή  (μετά από 22 έτη ) Παναργειακό να δοκιμάζεται στη Βάρδα κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ, ενώ στην Ελευσίνα ο Πανελευσινιακός υποδέχεται την Ελλάδα Σύρου. Από την τελευταία αγωνιστική δεν απουσιάζουν  τα ντέρμπι  , στη Ρόδο η Ιάλυσος αγωνίζεται με την ΑΕ Μυκόνου, στη Βάρη ο Κυανούς Αστέρας  αντιμετωπίζει την Μαρκό, και στο Μεσολόγγι στο ντέρμπι της ουράς η ΑΕΜ μάχεται με την Ερμιονίδα.  Στα Φιλιατρά η  τοπική Εράνη  υποδέχεται τον Παναιγιάλειο, ενώ τέλος ματαιώθηκε  η αναμέτρηση της ΑΕΡ Αφάντου με τον Βύζαντα Μεγάρων.

34η (τελευταία) αγωνιστική