Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

SUPERLEAGUE: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνισττικής

Άπιαστος... (vid+pics)
 ΣΑΒΒΑΤΟ
Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0
Καλλονή-Βέροια 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 2-2
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2

ΔΕΥΤΕΡΑ

(Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)


1. Ολυμπιακός 18
2. Παναθηναϊκός 15
3. ΑΕΚ 13
4. ΠΑΟΚ 10
. Πανιώνιος 10
6. Λεβαδειακός 9
7. ΠΑΣ Γιάννινα 8
. Βέροια 8
9. Παναιτωλικός 7
. Αστέρας Τρίπολης 7 -5αγ.
11. Ατρόμητος 6
. Ξάνθη 6
. Ηρακλής 6
14. Καλλονή 5
15. Πανθρακικός 2
16. Πλατανιάς 1 -5αγ.

Άπιαστος - Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα , 2 - 0 επί του ΠΑΟΚ

Πέρασε και από την Τούμπα ο Ολυμπιακός με 2-0
Μετά το «Εμιρέιτς» και τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την «καυτή» Τούμπα, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, συνεχίζει ως πρωτοπόρος έχοντας το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και πλέον ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά το μέλλον.
Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο. Στο διάστημα αυτό επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, ενώ περιόρισαν τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.
Με επιθετική γραμμή ιδιατέρως επικίνδυνη, αφόπλισαν τα ατού του ΠΑΟΚ και με τα δυο γκολ των Ιντέγε και Μιλιβόγιεβιτς έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, που χωρίς πολύ πίεση στην επανάληψη την διατήρησαν.
http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20151004/low/pegasus_LARGE_t_1301_106705149.JPG

Παναρκαδικός & Καλαμάτα στο ρετιρέ του 3ου ομίλου, Το Λουτρακι 2 - 2 στη Μανωλάδα


Η ατυχία και ένα κακό διαιτητικό τρίο στέρησαν τη νίκη από το Λουτράκι που έφυγε με  ισοπαλία (2-2) από την Νέα Μανωλάδα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στις καθυστερήσεις, 0-1 στο 2ο λεπτό . Κωβαίος, 31ο λεπτό . Οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με πέναλτι του Μελετίδη. 1-1, 59ο λεπτό . Δοκάρι ο Αποστολάκης, 75...1-2 Μαγγος με κεφαλιά, 82.....2-2 οι γηπεδούχοι με τον Σωτηρόπουλο Η Καλαμάτα πήρε εύκολη νίκη και αυτή με 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών πριν λίγο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και μαζί με τον Παναρκαδικό που επίσης νίκησε, με 2-0 νωρίτερα στην Τρίπολη στο ΑΟ Λεβάντε, μοιράζονται ήδη την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Μεγάλη  νίκη για την ΑΕ Σπάρτης μέσα στην Καλλονή επί του Αιολικού με 0-1 (δύο ματς, δύο… ήττες έως τώρα ο Αιολικός).
Ο Βύζαντας μεγάλο τρίποντο στα Μέγαρα επί του Παναργειακού με 3-2, Κανάρης και Χαλκίδα 0-0 στην Χίο  και η Βάρδα επίσης «Χ» (2-2) στην έδρα της με την Ερμιονίδα…
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και η…. επόμενη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουν πλέον ως εξής:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
Μαύρη Θύελλα – Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Παναρκαδικός – ΑΟ Λεβάντε 2-0
Αιολικός – Σπάρτη 0-1
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Λουτράκι 2-2
ΠΑΟ Βάρδας – Ερμιονίδα 2-2
Κανάρης Νενήτων – Χαλκίδα 0-0.
Βύζαντας – Παναργειακός 4-3.

Η Βαθμολογία
(2η αγνωιστική)
1.      Παναρκαδικός 5-0, 6
2.      Μαύρη Θύελλα 4-0, 6
3.      Λουτράκι 4-2, 4
4.      ΑΕ Σπάρτης 2-1, 4
5.      Χαλκίδα 1-0, 4
6.      Κανάρης Χίου 1-0, 4
7.      Παναργειακός 5-5, 3
8.      Βύζας Μεγάρων 3-4, 3
9.      Ερμιονίδα 3-3, 2
10.   ΠΑΟ Βάρδας 4-5, 1
11.   Μανωλάδα 2-3, 1
12.   Αιολικός 0-2, 0
13.   ΑΟ Λεβάντε 0-3, 0.
     Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η αγωνιστική) 

ΑΟ Χαλκίς - : - Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας - : - Αιολικός
Παναργειακός - : - Δόξα Νέας Μανωλάδας
   Ηρακλής Ψαχνών - : - ΑΟ Λεβάντε
ΑΕ Σπάρτης - : - Κανάρης Νενήτων
ΑΟ Λουτράκι - : - Μαύρη Θύελλα
Ένωση Ερμιονίδας - : - Βύζας Μεγάρων

Η ΑΕΚ λυτρώθηκε στο 82΄ χάρη σε τέρμα του Κρισάντους

Στόχος επετεύχθη για ΑΕΚ με Κρισάντους
Μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο πήρε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η «Ενωση» επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου χάρη σε τέρμα του Κρισάντους, που κατέφερε να λύσει τον γόρδιο... δεσμό για τους «κιτρινόμαυρους» στο 82', τρία λεπτά αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Δύο στα δύο για τη Λάρισα, 3-1 τον Πανελευσινιακό

Δύο στα δύο για τη Λάρισα, 3-1 τον Πανελευσινιακό
Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Λάρισα επικράτησε άνετα του Πανελευσινιακού με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της Football League, χωρίς βαθμολογική απώλεια μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Για τους «βυσσινί» σκόραραν οι Μαρουκάκης (13`, 57`) και Λαμπρόπουλος (67`), ενώ οι «σταχυοφόροι» μείωσαν προσωρινά με τον Μπλάνκο στο 65ο λεπτό.
Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε σέ Ζάκυνθο και Λαμία όπου οι τοπικές ομάδες έκαναν "σεφτέ" καθώς πανηγύρισαν , έκαστη, την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ.
Η Ζάκυνθος  επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου με κεφαλιά του Κρολ, κι αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι στο 54΄.
Στη Λαμία η τοπική ομάδα νίκησε στο 74΄ με 1 - 0 τον Παναιγιάλειο, με σουτ του Πίντο, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και στο.ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο των γηπεδούχων. Οι Αιγιώτες του Τζαναβάρα, που ήταν καλύτεροι, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

 Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 2/10
Λαμία-Παναιγιάλειος 1-0 (74' Πίντο)
Σάββατο 3/10
Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (54' Κρολ)
Κυριακή 4/10
ΑΕΛ-Πανελευσινιακός 3-1
Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας 1- 0
Αχαρναϊκός-Εργοτέλης 1 - 2
Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα 1 -2
Κισσαμικός-Πανσερραϊκός (αναβολή)
Παναχαϊκή-Κέρκυρα (αναβολή)
Δευτέρα 5/10
ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (18.00)


Η Βαθμολογία
ΑΕΛ
2

6 - 1

6
Τρίκαλα
2

4 - 3

4
Απόλλων Σμύρνης
1

3 - 2

3
Κέρκυρα
1

1 - 0

3
ΑΟ Χανιά
1

1 - 0

3
Ζάκυνθος
2

3 - 3

3
Λαμία
2

1 - 3

3
Καλλιθέα
2

1 - 1

3
Εργοτέλης
2

2 - 2

3
Αχαρναϊκός
2

1 - 2

1
Κισσαμικός
1

2 - 2

1
Αγροτικός Αστέρας
2

1 - 2

1
Αν. Καρδίτσας
1

0 - 1

1
Παναιγιάλειος
2

0 - 1

1
Ολυμπιακός Βόλου
1

Ο  - 1

0
Πανελευσινιακός
1

1 - 3

0
Πανσερραϊκός
0

0 - 0

0
Παναχαϊκή
0

0 - 0

0
 

Σήμερα γιορτάζουν οι φίλοι μας...


 Σήμερα γιορτάζουν οι φίλοι μας - Είναι η ημέρα τους - Μην τα κτυπάτε - Δείξτε τους αγάπη και στοργή - Σας το αναγνωρίζουν με την πολύτιμη συντροφιά τους

"ΤΡΩΑΔΕΣ - Ευριπίδη" από την Θεατρική Ομάδα Δ. Ε. Ευρωστίνης "Πειραματιστές" (Ολόκληρη η παράσταση VIDEO )

Αύγουστος 2015.
Ολόκληρη η παράσταση!!!!!!!!!!!!!!!
Για όσους δεν πρόλαβαν ή θέλουν να την ξαναδούν

Κακλαμάνης for... president! Πήρε περισσότερες ψήφους απ’ όλους τους αντιπροέδρους και τον Βούτση

Κακλαμάνης for... president! Πήρε περισσότερες ψήφους απ’ όλους τους αντιπροέδρους και τον Βούτση – Οι `περίεργοι` αριθμοί της Χρυσής Αυγής
Αντιπρόεδροι της Βουλής με περισσότερους ψήφους από αυτούς του νέου Προέδρου της Βουλής; Κι όμως... Το φαινόμενο κάποιοι από τους αντιπροέδρους της Βουλής να απολαμβάνουν ευρύτερη κοινοβουλευτική στήριξη από αυτή που έλαβε Πρόεδρος της Βουλής βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο, καθώς έχει πολλές φορές επαναληφθεί και στο παρελθόν.
Οι κάλπες ανέδειξαν με συντριπτική πλειοψηφία μακράν «πρώτο» τον προτεινόμενο από Νέα Δημοκρατία για το αξίωμα του Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, που έλαβε 267 ψήφους, 27 λευκά και κανένα άκυρο. Δηλαδή 86 περισσότερες θετικές ψήφους από τους 181 με τους οποίους εκλέχθηκε πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης.

Με αιχμές εκατέρωθεν χωρίς να διασταυρωθούν τα βλέμματα στην επίσημη τελετή παραλαβής-παράδοσης - Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέδωσε στο Νίκο Βούτση

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέδωσε στο Νίκο Βούτση«Καλή θητεία και όλους θα μας κρίνει η Ιστορία», ήταν η τελευταία αποστροφή της απερχόμενης προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον διάδοχο της Νίκο Βούτση.
«Ο ελληνικός λαός τρεις φορές κλήθηκε να αποφασίσει μέσα σε επτά μήνες. Και ιδιαίτερα την τελευταία φορά, μετά γνώσεως, με όλα τα θέματα γνωστά, επιχειρηματολογημένα και απολύτως αποσαφηνισμένα, αποφάσισε να δώσει την εντολή, να δώσει την πυξίδα, σε δυνάμεις οι οποίες θα έχουν το τιμόνι πλειοψηφικά, έτσι ώστε να ασκηθεί η λαϊκή κυριαρχία μέσα σε αυτή τη Βουλή, αλλά βεβαίως και σε όλες τις άλλες δυνάμεις που έχουν το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο», ήταν η απάντηση του νέου Προέδρου της Βουλής.

Δύο συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στο Λουτράκι - Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου

Δύο συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στο Λουτράκι
Συνελήφθησαν στο Λουτράκι  ένας 29χρονος και ένας 42χρονος για παράνομα τυχερά παιχνίδια, στο πλαίσιο καταπολέμησης του παράνομου τζόγου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κλειστό κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του 42χρονου και με προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος τον 29χρονο, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν ηλεκτρονικό υπολογιστή με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκε ο υπολογιστής, καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σεφτέ από Λαμία & Ζάκυνθο

«Πρεμιέρα» για Ολυμπιακό στη Ζάκυνθο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η 2η αγωνιστική της Football League -
Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε σέ Ζάκυνθο και Λαμία όπου οι τοπικές ομάδες έκαναν "σεφτέ" καθώς πανηγύρισαν , έκαστη, την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ.
Η Ζάκυνθος  επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου με κεφαλιά του Κρολ, κι αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι στο 54΄.
Στη Λαμία η τοπική ομάδα νίκησε στο 74΄ με 1 - 0 τον Παναιγιάλειο, με σουτ του Πίντο, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και στο.ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο των γηπεδούχων. Οι Αιγιώτες του Τζαναβάρα, που ήταν καλύτεροι, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες ΑΕΛ-Πανελευσινιακός, Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας, Αχαρναϊκός-Εργοτέλης και Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα. Δεν θα γίνουν λόγω αναβολής οι αγώνες Κισσαμικός-Πανσερραϊκός και Παναχαϊκή-Κέρκυρα καθώς εκκρεμεί ο ορισμός των παιχνιδιών τους από τη Football League που ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, που δεν είχαν διεξαχθεί μαζί με τα υπόλοιπα της 1ης αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθούν στις 14 Οκτωβρίου.Οι δύο αυτές αναμετρήσεις είχαν αναβληθεί στην πρεμιέρα καθώς Πατρινοί και Σερραίοι δεν είχαν λάβει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.
Τέλος την Δευτέρα διεξάγεται    το ντέρμπι του ΑΟ Χανιά με το Απόλλωνα Σμύρνης.
2η αγωνιστική.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 2/10
Λαμία-Παναιγιάλειος 1-0 (74' Πίντο)
Σάββατο 3/10
Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (54' Κρολ)
Κυριακή 4/10
ΑΕΛ-Πανελευσινιακός (16.00)
Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας
Αχαρναϊκός-Εργοτέλης
Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα
Κισσαμικός-Πανσερραϊκός (αναβολή)
Παναχαϊκή-Κέρκυρα (αναβολή)
Δευτέρα 5/10
ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (18.00)

Η Βαθμολογία

ΑΕΛ
1

3 - 0

3
Κέρκυρα
1

1 - 0

3
ΑΟ Χανιά
1

1 - 0

3
Απόλλων Σμύρνης
1

3 - 2

3
Ζάκυνθος
2

3 - 3

3
Λαμία
2

1 - 3

3
Αν. Καρδίτσας
1

0 - 0

1
Αχαρναϊκός
1

0 - 0

1
Αγροτικός Αστέρας
1

0 - 0

1
Τρίκαλα
1

2 - 2

1
Κισσαμικός
1

2 - 2

1
Παναιγιάλειος
2

0 - 1

1
Πανελευσινιακός
0

0 - 0

0
Πανσερραϊκός
0

0 - 0

0
Παναχαϊκή
0

0 - 0

0
Εργοτέλης
1

0 - 1

0
Καλλιθέα
1

0 - 1

0
Ολυμπιακός Βόλου
1

Ο  - 1

0