Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Ξυλόκαστρο - Αισθητός και στην Αττική

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Ξυλόκαστρο

Σεισμός μεγέθους 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/09) γύρω στις 23.30 στο Ξυλόκαστρο και έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές αλλά και στην Αττική.

Ο σεισμός έγινε σε θαλάσσια περιοχή 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Ξυλόκαστρο και είχε εστιακό βάθος 18,4χλμ. Να σημειωθεί πως η περιοχή έχει δώσε δεκάδες σεισμούς τα τελευταία 24ωρα προκαλώντας την ανησυχία των σεισμολόγων. Στη συνέχεια ακολούθησαν και νέοι μετασεισμοί αυτή την φορά 2,2 – 1,8 και 1,4  Ρίχτερ στην ίδια θαλάσσια περιοχή κοντά στο Ξυλόκαστρο.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2: «Άλωσε» τη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2: «Άλωσε» τη Λεωφόρο! 

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 μέσα στη Λεωφόρο πήρε η ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και έκανε σημαντικό βήμα στην… κούρσα του πρωταθλήματος παίζοντας πολύ έξυπνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 επέβαλαν το παιχνίδι τους με «όπλο» την άμυνά τους και με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις ανέτρεψαν την κατάσταση παίρνοντας τη νίκη.   Οι γηπεδούχοι δεν είχαν φρεσκάδα, ήταν «φλύαροι» και βασικά τους στελέχη βρέθηκαν σε κακή βραδιά.

Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο / Σφοδρή βροχόπτωση στο Ξυλόκαστρο

Οδοντωτός: Διακοπή των δρομολογίων λόγω κατολίσθησης

Η επέλαση της  κακοκαιρίας Elias έχει ξεκινήσει με τις βροχές που σημειώνονται να είναι ισχυρές και τα προβλήματα να είναι ορατά στους δρόμους. 
Προβλήματα σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών -Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας, προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Αχαΐα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», έχει διακοπεί, λόγω λασποροών, η κυκλοφορία των οχημάτων από τα διόδια του Ελαιώνα, έως τον κόμβο Καλαβρύτων, στο ρεύμα κίνησης προς Αθήνα.