Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η συζυγος αναγνωρισε τη σορο του Μαυρικου - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Μαυρίκου

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/cayenne-mavrikos-1000.jpgΠληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου αναγνώρισε την απανθρακωμένη σορό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναγνώριση έγινε από κάποια κοσμήματα ή το ρολόι που έφερε το θύμα.

Το τελευταίο άρθρο του Μαυρίκου στην «Ακρόπολη»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε γράψει το τελευταίο του άρθρο στην ιστοσελίδα της «Ακρόπολης»:

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/mayrikos-anoigma-1000.jpg
Ο αρχηγός της ΔΕΞΙΑΣ κ. Τάκης Μαυρίκος απαντά στο νέο επικοινωνιακό τσιτάτο του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος αν και ψήφισε μνημόνια, σήμερα δηλώνει «ευρωσκεπτικιστής»…

Ο Κούγιας αποκλείει το ατύχημα

Νέες αποκαλύψεις έκανε σήμερα το βράδυ ο δικηγόρος του αδικοχαμένου -επιβεβαιώθηκε στην αρχή της τηλεφωνικής επικοινωνίας- Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας στο «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» και τον Πέτρο Κουσουλό στη συχνότητα του Alpha 989.
Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος του εκδότη που έχασε τη ζωή του στην Αττική οδό το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 επεσήμανε πως αποκλείει την περίπτωση του ατυχήματος, αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανότατα το αυτοκίνητο του Π. Μαυρίκου να έχει υποστεί δολιοφθορά.

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης "Ελάτε να παίξουμε στην άμμο"

Οι πιο "hot" καλοκαιρινές αθλητικές εκδηλώσεις έρχονται σύντομα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης!
"Ελάτε να παίξουμε στην άμμο"

Θρίλερ με τροχαίο στην Αττική Οδό - Κατά 99% ο Μαυρίκος στο όχημα

http://www.ereportaz.gr/wp-content/uploads/2016/06/eks-5-630x380.jpgΕξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος νωρίτερα ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, στην Αττική Οδό στο ύψος του Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14.50 και έσπευσε στο σημείο δύναμη με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν τη φωτιά και ανέσυραν νεκρό τον οδηγό.
Σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα του νεκρού, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν γεννηθείς το 1974.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το όχημα το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ανήκε στη σύζυγο του εκδότη Τάκη Μαυρίκου, ο οποίος πρόσφατα είχε απασχολήσει το πανελλήνιο με την υπόθεση των εκβιαστών.
Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.
Το ereportaz.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Τ. Μαυρίκου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προσπαθούσε να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της οικογένειας του Τ. Μαυρίκου να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του έχουν αποβεί άκαρπες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά.
Σημειώνεται ότι λόγω του τραγικού περιστατικού, καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Ηρακλείου.

Πηγή φωτογραφιών: policenews.eu
Περισσότερα στο ereportaz.gr


Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κουμουτσάκο


Α. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ  ΤΟΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σε ό,τι αφορά τον «αναπτυξιακό νόμο» που προτείνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ:
Όταν η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη 100 δις ευρώ επενδύσεις τα επόμενα χρόνια, μόνο ως φάρσα μπορεί να αποκαλείται αυτός ο νόμος «αναπτυξιακός»: Και στη φάρσα λέμε όχι.
Η Νέα Δημοκρατία λέει «όχι» επί της αρχής, για τους εξής λόγους: 

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, για τη διάκριση της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ Κατερίνας Στεφανίδη

https://www.enallaxnews.gr/wp-content/uploads/2016/02/stefanidi.jpg 
Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για τη διάκριση της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ Κατερίνας Στεφανίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νέο πανελλήνιο ρεκόρ της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ Κατερίνας Στεφανίδη, που συνιστά την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, επιβεβαιώνει την τεράστια αξία της. 
 
Ευχόμαστε από καρδιάς οι κόποι της να ανταμειφθούν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και να μας κάνει ξανά περήφανους χαρίζοντας στην πατρίδα μας υψηλές διακρίσεις».

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου της ΝΔ για παραίτηση του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110121/low/newego_LARGE_t_1101_44405552.JPGΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Φίλης ξεπέρασε κάθε όριο, ακόμη και γι’ αυτήν την ιδεοληπτική και ανίκανη Κυβέρνηση στην οποία μετέχει.
Η προκλητική του δήλωση περί ορίων συνταγματικής ανοχής για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του κινήματος "παραιτηθείτε", δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα Δημοκρατίας.
Ο Υπουργός Παιδείας θα πρέπει να συμβολίζει τον πλουραλισμό και το σεβασμό στην διαφορετική άποψη.
Οφείλει να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί αμέσως».

Nikos Portokaloglou έγραψε το Tweet: Το ξέρετε αυτό; Όσο κρατάει μια ανάσα, όσο κρατά ένα φιλί... Αφιερωμένο εξαιρετικά!









Nikos Portokaloglou @nportokaloglou
 
Το ξέρετε αυτό; Όσο κρατάει μια ανάσα, όσο κρατά ένα φιλί...
Αφιερωμένο εξαιρετικά!

YouTube


Προβολή στο Twitter






Kostis Hatzidakis @K_Hatzidakis
 
Ο νόμος απλοποίησης της αδειοδ. επιχειρήσεων είναι 15μήνες στοσυρτάρι. Αντίνα ζητήσουν συγνώμη, πανηγυρίζουν γιατίτώρα θατον εφαρμόσουν.

Προβολή στο Twitter






Υπουργείο Εξωτερικών  @GreeceMFA
 
Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την χθεσινή αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. mfa.gr/epikairotita/d…

Προβολή στο Twitter







Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
 
Η Ξένη Δημητρίου αντικαθιστά την Ευτέρπη Κουτζαμάνη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου koutipandoras.gr/article/h-enh-…

Προβολή στο Twitter






Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi
 
Η χθεσινή δίωρη συνέντευξη στο amagiradio με την @MeTsakos και τον @lympouridis: τους ευχαριστώ πολύ

Mixcloud


Προβολή στο Twitter


ΣΤΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΧΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Α΄ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

 
Αργά χθες το βράδι  ένα οχτάχρονο αγοράκι από την Ρωσία που βρισκόταν ως τουρίστας στην Κόρινθο , άγνωστο πως – έπεσε από το μπαλκόνι  πρώτου ορόφου στην οδό Πριφτοπούλου με αποτελέσματα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου ως γνωστό δεν υπάρχει παιδίατρος.
Ο προϊστάμενος γιατρός των έκτακτων περιστατικών Αναστάσιος Γκιολής μαζί με όλους τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσοκόμος έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό αυτό περιστατικό και αφού έδωσαν τις πρώτες σημαντικές και κρίσιμες ιατρικές βοήθειες έστειλαν το μικρό αγοράκι με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Προειδοποιήσεις στους γιατρούς που θα κάνουν επίσχεση

logo newsletter





bersimis.jpgΠρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Προειδοποιήσεις στους γιατρούς που θα κάνουν επίσχεση


Με νέες προειδοποιήσεις επανέρχεται ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης προς τους συμβεβλημένους γιατρούς του Οργανισμού  καθώς τους στέλνει εκ νέου μήνυμα ότι όσοι κάνουν επίσχεση ενδέχεται να χάσουν τις συβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα

Λέσβος: Κάτοικοι προπηλάκισαν τον δήμαρχο για το μεταναστευτικό-ΒΙΝΤΕΟ-

Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Μόριας το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό, για να σχεδιάσουν το πως θα αντιμετωπίσουν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας των μεταναστών που βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν όταν οι κάτοικοι προπηλάκισαν τον δήμαρχο και του πέταξαν σακούλα με κεφάλι αρνιού !
Δείτε το βίντεο:

airetos.gr

Παράθυρο για νέες περικοπές των συντάξεων ακόμη και κάτω από τα 1.300 ευρώ

Νέο «παράθυρο» για μειώσεις στις συντάξεις ανοίγει μια μικρή αλλαγή στο άρθρο έξι της υπουργικής απόφασης, όπου η λέξη «επανυπολογισμός» των ...
airetos.gr

ΥΠΕΣΔΑ: «Παγώνει» την συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων στους ΟΤΑ – Φέρνει νέο νόμο

Υπουργείο Εσωτερικών
Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων στους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Οπως σημειώνεται στο έγγραφο του υπουργείου: «Στο ψηφισθέν σχέδιο νόμου “Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις” συμπεριλήφθηκε διάταξη (αρ. 171) με την οποία ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με τη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων του άρθρου 30 του ν. 4369/2016.
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την ενημέρωση των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, προκειμένου να μην προβούν σε καμία σχετική, με τα οριζόμενα στο άρθρο 171 του εν λόγω νομοσχεδίου, ενέργεια, έως την παροχή νέων οδηγιών από την Υπηρεσία μας, δεδομένου ότι επίκειται νέα νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με τα υπηρεσιακά συμβούλια των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού».
EΓΚΥΚΛΙΟΣ 

aftodioikisi.gr

RE:THINK=Κοινωνική Διαχείριση Απορριμάτων @ Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την Κοινωνική Οικονομία 10-12 Ιουνίου 2016

«Κοινωνική Οικονομία = Κοινωνική Διαχείριση των απορριμμάτων = Πόρτα στα συμφέροντα- 
To παράδειγμα του RE:THINK PROJECT».

Με τον τίτλο αυτό και στην ενότητα: Οικολογία, Ενέργεια, Περιβάλλον και Κοινωνική     Οικονομία θα παρουσιάσουμε  το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής διαχείρισης των    οργανικών απορριμάτων RΕ:THINK PROJECT, το οποίο λειτουργούμε εδώ και 5 χρόνια  στην     πόλη της Καλαμάτας, μέσω του οποίου έχει δημιουργηθεί και αναπτύσσεται σταδιακά το πρώτο     Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης της Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο  Καλαμάτας.

Κοινωφελής: Πώς κατανέμονται 2.500 θέσεις σε hot spot – Όλες οι ειδικότητες

Την τελική κατανομή για τις 2.500 προσλήψεις που θα γίνουν σε 24 hot spot σε όλη τη χώρα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότερες θέσεις (748) δινονται στα Κέντρα Φιλοξενίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ακολουθούν η Αττική (575) και η Κεντρική Μακεδονία (536). Αναφορικά με τις ειδικότητες τη μερίδα του λέοντος καταλαμβανουν το Προσωπικό Γενικών Καθηκόντων (891) και το Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας  (559)

Σπίτια ελλήνων στα νύχια αρπακτικών!


Έρχονται τα ξένα funds για να αρπάξουν τα σπίτια των ελλήνων. Ως δικηγόρος, κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα στους έλληνες στην αγορά των δανείων μας. Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σταματήσουμε το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας στη χώρα μας. Δεν μας μας μένει πολύς χρόνος. Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα: 

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε λίγες βδομάδες, έρχονται τα ξένα κερδοσκοπικά funds για να αρπάξουν σπίτια και επιχειρήσεις ελλήνων. Αφού αγοράσουν τα δάνειά μας κοψοχρονιά από τις τράπεζες, θα μας πιέζουν με μαζικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Μπορούμε όμως να ψαλιδίσουμε τα φτερά τους πριν προσγειωθούν!  

Αυτή τη στιγμή, οι υπουργοί επεξεργάζονται το πώς θα λειτουργήσουν τα
 funds. Ως δικηγόρος που ασχολούμαι χρόνια με το θέμα, καλώ δημόσια την κυβέρνηση: να δώσει πρώτα το δικαίωμα στους έλληνες να ξεχρεώσουμε οι ίδιοι τα δάνειά μας στις εξευτελιστικές τιμές που θα πωλούνταν στα funds.

Ίσως είναι
 
η τελευταία μας ευκαιρία να προστατεύουμε χιλιάδες σπίτια. Και είναι εφικτό! Η Κύπρος πρόσφατα πέρασε αυτό τον προστατευτικό νόμο, εν μέσω μνημονίου.  

Έχουμε λοιπόν δύο επιλογές:
- να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια
 και να γίνουμε βορά στα αρπακτικά
- ή να ενώσουμε τώρα τις φωνές μας για να στηρίξουμε αυτή την πρόταση

Μας μένει ελάχιστος χρόνος.
 Υπόγραψε το ψήφισμα πριν παραδώσω τις υπογραφές μας στους Υπουργούς και στα μέσα ενημέρωσης: