Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

THN KYPIAKH Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ



 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη στην πόλη της Κορίνθου, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. Το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Θα έχουν προηγηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας συναντήσεις του Υπουργού με εκπροσώπους φορέων του Νομού μας και  συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τη χώρα, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη δρομολόγηση ρύθμισης του δημόσιου χρέους, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη για το τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες, να αναδείξουμε σημαντικές πτυχές του κυβερνητικού έργου και να ενημερωθούμε για τις προοπτικές που ανοίγονται πλέον για την χώρα. Προοπτικές οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας, ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη, ενίσχυσης  του κοινωνικού κράτους, σημαντικών τομών στη λειτουργία των θεσμών και της διοίκησης.

Με ειλικρίνεια απευθυνόμαστε στον κόσμο, τη μόνη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, και του ζητάμε να κλείσει τ’ αυτιά του στην παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση, που συστηματικά και επαγγελματικά συντελείται από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του χώρου των ΜΜΕ σε συνεργασία με δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος. Δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία το 2010 και πήραν δημοσιονομικά μέτρα 63 δις €  με το 1ο και 2ο Μνημόνιο. 

Αναλάβαμε την ιστορική ευθύνη, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Γι’ αυτό το σκοπό εργαζόμαστε καθημερινά. Είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Δεν πτοούμαστε από τον καθημερινό, βρόμικο πόλεμο τρωκτικών και παπαγάλων κάθε μεγέθους. Αντίθετα, δυναμώνουμε και συνεχίζουμε περισσότερο αποφασισμένοι. Η ιστορία έχει ήδη γυρίσει σελίδα.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕ
Κόρινθος 9 Ιουνίου 2016