Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Θρίλερ με τροχαίο στην Αττική Οδό - Κατά 99% ο Μαυρίκος στο όχημα

http://www.ereportaz.gr/wp-content/uploads/2016/06/eks-5-630x380.jpgΕξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος νωρίτερα ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, στην Αττική Οδό στο ύψος του Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14.50 και έσπευσε στο σημείο δύναμη με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν τη φωτιά και ανέσυραν νεκρό τον οδηγό.
Σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα του νεκρού, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν γεννηθείς το 1974.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το όχημα το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ανήκε στη σύζυγο του εκδότη Τάκη Μαυρίκου, ο οποίος πρόσφατα είχε απασχολήσει το πανελλήνιο με την υπόθεση των εκβιαστών.
Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.
Το ereportaz.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Τ. Μαυρίκου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προσπαθούσε να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της οικογένειας του Τ. Μαυρίκου να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του έχουν αποβεί άκαρπες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά.
Σημειώνεται ότι λόγω του τραγικού περιστατικού, καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Ηρακλείου.

Πηγή φωτογραφιών: policenews.eu
Περισσότερα στο ereportaz.gr