Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝIOY

Κάθε τι ανεξέλεγκτο είναι παράνομο και κάθε τι ελεγχόμενο νόμιμο. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο ορισμός της δημοκρατίας κατά την Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα. 

Νόμιμοι ή παράνομοι οι διαδηλωτές της 15ης Ιουνίου θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα μίας διχασμένης κοινωνίας σε πραγματικά αγανακτισμένους και ανήξερους αυταπατώμενους.

Ποιος θα κερδίσει στο τέλος είναι εύκολο να προβλεφθεί. Ο Έλληνας αντέχει το ψέμα, την απάτη, την κοροϊδία, το χλευασμό, τον εξευτελισμό, την ξενιτιά. Αυτό που δεν αντέχει είναι το ξεγύμνωμα του στη μέση του δρόμου της ιστορίας. Το ενοίκιο στο σπίτι των προγόνων του μέχρι το 2031 για τη διατήρηση του πιο σηψαιμικού καθεστώτος της Ευρώπης.

Οι καρικατούρες των Αγανακτισμένων που διοργάνωναν συναυλίες και έστηναν λαϊκά δικαστήρια κάθονται πια στις αναπαυτικές πολυθρόνες της εξουσίας απολαμβάνοντας τα ζουμερά φρούτα και διαβάζοντας τα βιβλία της Μεταπολίτευσης. 

Το κίνημα της κατσαρόλας φοβούνται οι κατέχοντες ορθώς καθώς τι να τις κάνουν τις κατσαρόλες οι μη κατέχοντες. Αδειανές κατσαρόλες, αδειανές ζωές σαν ένα κουρελιασμένο σύνταγμα ρακένδυτων παλαίμαχων του '21 που οι "γκιουλενιστές" Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν να μετατρέψουν στα γκαρσόνια της εποχής του διαστήματος.

Το ψωμί χάνεται μέρα με τη μέρα, η παιδεία πετάγεται στο βόθρο της κοινωνίας και η ελευθερία ενοχοποιείται για να γίνει η δημοκρατία τυραννία των αερολόγων. Η Ελλάδα ως Ερμιόνη ποθείται και ο Μενέλαος δεν ξέρει πού να τη δώσει. Ρωτά την Όλγα, μα απάντηση δεν παίρνει, Κυριακή κονταίνει με αντάλλαγμα τη σκλαβιά της.

Αλήθεια, ποιος δεν θέλει την Ελλάδα για νύφη πουλημένη, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ, και  ο Πάπας τζογάρουν στη Λέσχη σαν χαρτοπαίκτες για μία Ελλάδα προσκυνημένη, ηλιόλουστη και φτωχοποιημένη. Ο Μεγάλος Αδελφός στη Σαξωνία περιμένει να ξαναπουλήσει την Ελλάδα στον επόμενο θηριοδαμαστή της με ένα μόνο αντάλλαγμα. Την επόμενη Ελλάδα.

Καλό βράδυ, σε όλους. Καληνύχτα, Ελλάδα. Καλημέρα παράνομοι της 15ης Ιουνίου. 

thedayaftergr.blogspot.gr