Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛ.ΜΑΛΛΙΑ - 17/3 - 19.00 - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Εμφάνιση malliasbook17317sm.jpg

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Οι εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ, σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλέξανδρου Π. Μαλλιά, «Οράματα και Χίμαιρες – Διαδρομές ενός Διπλωμάτη» :

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2, Κόρινθος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :

  • Καθ. Γιάννης Μανιάτης, Βουλευτής, πρώην Υπουργός
  • Σωτήρης Ρούσσος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • Νικόλαος Τζιφάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλειος Μπαλάφας, υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πέτρος Τατούλης «Η Πελοπόννησος δεν ανέχεται ινστρούκτορες συκοφάντες εκδότες»





«Ο γνωστός ερευνητής – ρεπόρτερ, καμικάζι, προλετάριος δημοσιογράφος και εκδότης της Documento, ασφαλώς με χρήματα από τη «φτώχεια» του και την «τίμια» δουλειά του έρχεται συκοφαντικά να «απλώσει» το χέρι του στην Πελοπόννησο.
Κύριε Βαξεβάνη, δε σε υπολογίζουμε και δε σε φοβόμαστε και αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τι εννοώ. Ήσουν και παραμένεις στο περιθώριο της ιστορίας αυτού του τόπου, ακόμα και τώρα που τα «κονομάς».
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDUvMjkvdGF0b3VsaXNfMDQuanBn&t=0&w=1000&h=1000Οφείλεις λοιπόν να αποκαταστήσεις την αλήθεια στην ινστρουκτόρική σου εφημερίδα, δημοσιεύοντας την απάντηση στην πρώτη και την ίδια σελίδα, όπου είχες δημοσιεύσει το κατασκευασμένο συκοφαντικό σου δημοσίευμα. Ντροπή σου!».


Απάντηση Περιφέρειας Πελοποννήσου στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento με τίτλο «Φωτογραφικά παιχνίδια Τατούλη με το ΕΣΠΑ»

«Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα σας, κυρίως

Ραδιοφωνικά:H ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 


Ρ αδιοφωνικά:H ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΕ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

http://greekradio.caster.fm/
http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr/

Διοργάνωση 6ου Συνεδρίου Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας 16-19 ΜΑΡΤΙΟΥ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Διοργάνωση 6ου Συνεδρίου Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας 16-19 ΜΑΡΤΙΟΥ στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ξεκίνησε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στα σχολεία

Ο Δήμος ξεκίνησε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στα σχολεία

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στα πλαίσια του σχεδιασμού του για την ενίσχυση της ανακύκλωσης, τη μείωση των απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος, ξεκίνησε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης μαθητών για την ανακύκλωση στους μπλε κάδους.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, έχει την έγκριση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας και περιλαμβάνει καμπάνιες ενημέρωσης στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων και με ενέργειες όπως:
•    Η ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση, τα οφέλη που προκύπτουν για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την οικονομία, τα υλικά και ο τρόπος που ανακυκλώνονται,
•    Η διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού, καθώς και
•    το δημιουργικό παιχνίδι με θέμα την ανακύκλωση,
αναμένεται να βελτιωθεί αισθητά το ποσοστό της ανακύκλωσης στη σχολική κοινότητα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επισκέψεις στο Νηπιαγωγείο Λυκοποριάς και στα δημοτικά σχολεία Πύργου και Λυκοποριάς, από ομάδα εθελοντών με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουσουλό. Με την άριστη συνεργασία των εκπαιδευτικών, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη δράση και επέδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον.
Πρωταρχικό στόχο άλλωστε για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί η μύηση της νέας γενιάς, και ειδικά των παιδιών μικρής ηλικίας, στην πρακτική της ανακύκλωσης και της ορθής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων.

Χρίστος Δήμας: 3 αλήθειες και 1 ψέμα της Κυβέρνησης για το ΕΣΠΑ

Δήλωση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτή Κορινθίας,
Χρίστου Δήμα, με αφορμή τη δημοσίευση αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ.
13.03.2017
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Υπό διάλυση το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. 150.000 συντάξεις σε εκκρεμότητα

«Θάλασσα» τα έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οδηγώντας, με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, καθώς τουλάχιστον 150.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης για κύρια σύνταξη παραμένουν σε εκκρεμότητα, με την ουρά αναμονής να φτάνει έως και τα τρία χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», που επικαλείται στατιστικά στοιχεία της

ΥΠΕΣ: Υποχρεωτική η παράταση των συμβάσεων καθαριότητας - Ποιοι Δήμοι δεν εφαρμόζουν το νόμο - Απειλεί με ποινές (εγκύκλιος)


Yποχρεωτική είναι η παράταση των συμβάσεων καθαριότητας στους δήμους όπως τονίζεται σε εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη προς τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.
Στην εγκύκλιο γίνεται αναφορά  στην τοπολογία Βερναρδάκη (άρθρο 16 του ν 4429/2016) και στο (πρόσφατο) άρθρο 25 του ν. 4456/17 (σ.σ. λανθασμένα αναφέρεται ως ν. 2256/2017) και τονίζεται χαρακτηριστικά: «Συνεπώς δεν

Προνοιακά επιδόματα: Σε ποιους Δήμους πληρώνονται & πότε (λίστα)


Μέσω της aftodioikisi.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων από δήμους. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα εξής (upd):

Αναγνώριση προϋπηρεσίας: Τα οφέλη, η διαδικασία και τα δικαιολογητικά


Η αναγνώριση της προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, πέραν της βαθμολογικής ένταξης και
επομένως βαθμολογικής εξέλιξης των υπαλλήλων, λαμβάνεται υπόψη και κατά τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εγκύκλιος για τις διατάξεις του άρθρου 85 του Υπαλληλικού Κώδικα συμπεριλαμβάνεται στα μοριοδοτούμενα κριτήρια επιλογής η

Ξεκινάει το Τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το 5ο Τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, ξεκινάει με τρεις συνεχόμενες εσπερίδες που θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2017. Το τριήμερο συνδιοργανώνεται με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Λειτουργία και συγκρότηση της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου


Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη

 
 

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2017


 

Ερώτηση στον Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου

ΘΕΜΑ: Λειτουργία και συγκρότηση της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 26333/03.03.2017 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου, καθορίζεται η λειτουργία και η συγκρότηση της 11μελούς Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου. Για τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής, επελέγη ο Γιαν Κρέγκελ, Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Levy των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κρέγκελ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πολέμιους του ευρώ παγκοσμίως. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι «το κοινό νόμισμα εγκλωβίζει τη χώρα». Ακόμη, έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει σε ανάπτυξη όσο ακολουθεί το ευρώ».

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης:

  1. Με ποια κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Συμβουλίου;
  2. Θεωρεί λογική την επιλογή του κ. Κρέγκελ, ενός πολέμιου του ευρώ, για τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής που θα κληθεί να διατυπώσει προτάσεις για την αναπτυξιακή πολιτική μιας χώρας που ανήκει στην ευρωζώνη;

 

Οι ερωτώντες βουλευτές
 

Ντόρα Μπακογιάννη (Α’ Αθηνών)
 

Αθανάσιος Μπούρας (Αττικής)

«Μπορεί και να λάβαμε μηνύματα από εξωγήινους αλλά τα αγνοήσαμε»

«Μπορεί και να λάβαμε μηνύματα από εξωγήινους αλλά τα αγνοήσαμε»
Mπορεί η ανθρωπότητα να έχει ήδη λάβει μηνύματα από εξωγήινους, αλλά αυτά τα σημάδια αγνοήθηκαν!
Την αποκάλυψη αυτή κάνει, σύμφωνα με τον independent, ο Avi Loeb, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ο οποίος μετά από σχετικές έρευνες

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πετύχαμε να φύγει ένα μεγάλο «βάρος» από τις πλάτες του Δήμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Λουτράκι, 13 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πετύχαμε να φύγει ένα μεγάλο «βάρος» από τις πλάτες του Δήμου.
΄Επειτα από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, της Αντιδημάρχου Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίας Πρωτοπαππά και της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίθηκε (ΑΔΑ: ΨΔ3Μ465ΧΘ7-Ω51/10-03-2017) από τη Διεύθυνση Οικονομικής και

Παράταση διεξαγωγής δωρεάν διαγνωστικών καρδιολογικών εξετάσεων στους Αγίους Θεοδώρους


Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων ΘεοδώρωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης δημοτών, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Α΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου, θα παρατείνει τη διεξαγωγή δωρεάν διαγνωστικών καρδιολογικών εξετάσεων το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, με ώρα έναρξης 8.30’ π.μ. στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
Τηλ. επικοινωνίας: 6976 414 224 (κα Βλαστάρη Ρούλα)

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Ποία η δική μας στάση στο ξήλωμα του ελληνικού οικονομικού πουλόβερ;


Γράφει η
Αντωνία Μπούζα
Παρά τις αιτιάσεις περί του αντιθέτου από τους κυβερνώντες που πιθανόν ζουν στο δικό τους ονειρικό κόσμο, οι οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα διολισθαίνουν επικίνδυνα. 
Αδύνατον να επιζήσει στοιχειωδώς πλέον η μικρομεσαία οικογένεια, ενώ στην πλάτη των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων, εξυφαίνεται μία πρωτοφανής προπαγάνδα δήθεν υπερασπιστών και αλληλέγγυων. Η επιχειρηματικότητα έχει απόλυτα ποινικοποιηθεί, οι αγροτικές οικογένειες στενάζουν, οι επιστήμονες της Χώρας μας μεταναστεύουν και η Χώρα μας περιθωριοποιείται.

Μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κυβερνήσουν οποιαδήποτε χώρα;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε επιτομή της υποκρισίας και διαστροφή της πραγματικότητας. Αλλά με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι απ’ όλα αποτελεί επιτομή της υποκρισίας και διαστροφής της πραγματικότητας.
Ακριβώς την ημέρα (10 Μαρτίου 2017),  που η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ αποκάλυπτε πως ο κ. Τσίπρας της έχει ζητήσει να δεσμευτεί το ΔΝΤ δίπλα στην Ελλάδα, στην Αθήνα κυβερνητικές πηγές κατηγορούσαν ξανά τον κ. Μητσοτάκη ότι, κατά τη συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ, «φόρεσε πάλι τη φανέλα του ΔΝΤ».
Και την ίδια ώρα, στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας διέστρεψε την πραγματικότητα, λέγοντας πως από τη Λαγκάρντ ζήτησε τη δέσμευση του ΔΝΤ ότι δεν θα είναι αλά καρτ, μόνο με μέτρα και μεταρρυθμίσεις, αλλά και με την ελάφρυνση του χρέους.

Τοποθέτηση του βουλευτή Κορινθίας Γ. Ψυχογιού στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

Εμφάνιση gp.jpg
Γ. Ψυχογιός: « Η διαπαιδαγώγηση από μικρή ηλικία παίζει τον πρώτο ρόλο στην οδική συμπεριφορά όλων μας»

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής συνεδρίασε στις 9 Μαρτίου με θέματα πρώτον τη διδασκαλία της κυκλοφοριακής αγωγής στις βαθμίδες της εκπαίδευσης και δεύτερον τις μετακινήσεις πολιτών και την οδική ασφάλεια.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο οποίος, ύστερα από την αναλυτική και ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τους φορείς, παρενέβη με τη σειρά του για να τονίσει τη σημασία του ρόλου

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλετικής Ομάδας του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των αναπληρωτών καθηγητών.


KKEsim4
                                       ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Δελτίο Τύπου
Αποτέλεσμα εικόνας για κκε ευρωκοινοβουλευτικη ομαδαΕρώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους χιλιάδες αναπληρωτές καθηγητές που βρίσκονται αντιμέτωποι κάθε χρόνο με τις απολύσεις και την εργασιακή περιπλάνηση και καλύπτουν τα κενά που έχουν προκύψει και από τις χιλιάδες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών, ενώ εμπαίζονται από την ελληνική κυβέρνηση για το διορισμό τους κατέθεσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.
Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης στην ερώτησή του κατήγγειλε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές υφίστανται μια

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος

Ως σκοπός της εκδήλωσης για το σχολείο απόλυτα θετικός: η αξιοποίηση των παραδοτέων πολιτισμικών υλικών. Και με την ιδιαίτερη σημασία του ανοίγματος ενός τοπικού συλλόγου (Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΗΝΗ) στην κοινωνία.

Νίκησαν την επιληψία με... κάνναβη!


cannabisepilepsyromanou.jpgΝίκησαν την επιληψία με... κάνναβη!


Περίπου το 14% όσων πάσχουν από επιληψία στην Αυστραλία χρησιμοποιούν φαρμακευτική κάνναβη για να ελέγξουν τις κρίσεις τους, όταν τα αντιεπιληπτικά φάρμακα έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν γίνονται ανεκτά και όταν η επιληψία τους δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί με άλλο τρόπο, αποκαλύπει η πρώτη εθνική δημοσκόπηση που

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Υπερδιπλάσιο το προβάδισμα της ΝΔ – Μάχη στα μικρά κόμματα

Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 16,5 ποσοστιαίες μονάδες
Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης,

Αποκάλυψη βόμβα: Σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8 που φέρεται πως εμπλέκεται στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας!


Σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8 για το οποίο είχε κάνει λόγο ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πως βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος στην Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά τη μοιραία στιγμή.
To θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας, το οποίο στέρησε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές οι οποίες προχωρούν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ήταν η τραγική φιγούρα, ο οποίος μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε και γυναίκα και παιδί, είχε μιλήσει για ένα Audi R8 που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας λίγο μετά το τροχαίο. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει:
«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».
Σύμφωνα με τα βίντεο όντως 8 λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic ένα R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.
Από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το Audi ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής πάντως αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές.
Arouraios.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Εμφάνιση afisa teliko.jpg
Εμφάνιση προσκληση τελικο.jpg

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ¨Παιδια του ΚΑΔΠ Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης είδαν τους "Τρεις Σωματοφύλακες" και τον Ολυμπιακό


Εκδρομή στην Αθήνα πραγματοποίησε χθες το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Στην εκδρομή συμμετείχαν 100 παιδιά με τους γονείς τους με επικεφαλή τον Πρόεδρο του ΚΑΔΠ ιατρό κ. Αναστάσιο Γκιολή, που με τις άοκνες ενέργειές του φροντίζει πάντα για το καλό του κέντρου.
Στην Αθήνα παρακολούθησαν στο Θέατρο "ΑΚΡΟΠΟΛ" την παιδική παράσταση "Οι τρεις Σωματοφύλακες" του Αλέξανδρου Δουμά, αγαπημένο μυθιστόρημα για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία του Βασίλη Νικολαΐδη...
Μετά την παράσταση οι εκδρομείς γονείς και παιδιά κατέκλυσαν το Στάδιο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ" με δωρεάν προσκλήσεις από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ( LIVE EKΠΟΜΠΗ Ηλέκτρα fm)


10:00 - 13:00 Με την Μαίρη Νικολοπούλου... 
εως το μεσημέρι
ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM
http://www.hlektra.fm/

19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης - Στην «Αυτοκρατορία των Ονείρων» ο «Χρυσός Αλέξανδρος»

Στην «Αυτοκρατορία των Ονείρων» ο «Χρυσός Αλέξανδρος»To «κινέζικο όνειρο» κι ο ...εφιάλτης του μορφοποιημένα στην προσωπική ιστορία μιας 24χρονης Κινέζας εσωτερικής μετανάστριας όπως την «είδε» ένας Δανός σκηνοθέτης - ο Ντέιβιντ Μπόρενσταϊν- που υπογράφει την ταινία με τον τίτλο «Αυτοκρατορία ονείρων» , είναι ο μεγάλος νικητής (έλαβε τον «Χρυσό Αλέξανδρο», συνοδευόμενο μάλιστα από χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ).

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ( ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEmHrVfQKUpDPzV9c1RobZau9WPZ_7IHLcdmzJa0Z9eSs9koK3yVpEFPQQSNHxhRGNQEv5tgk9DwhbVOuygQQr88EH2n-QPh6s3j5QDkOfiLg_dH-s9NgqtO4qP67qXITvAySybYbc3zuf/s1600/spathobouni_entos.jpg
εδώ  Η ΕΚΠΟΜΠΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΝΑ
GREEKRADIO WEB CHANNEL

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (Εδώ Δερβένι)

Εξαιρετική επιτυχία η παρασταση "ΓΑΜΟΥ ΚΩΜΩΔΙΑ" των Νταριο Φο και Μουρσελα , απο την θεατρικη ομαδα Ευρωστινης "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ" στο Κιάτο.

Φωτογραφία της Mairi Hlektra.
"ΓΑΜΟΥ ΚΩΜΩΔΙΑ" των Νταριο Φο και Μουρσελα,σε σκηνοθεσια και συνθεση κειμενων της Τερεζας Λουιζου, παρακολουθησαμε στο Δημ.Θεατρο Κιατου με εξαιρετικη επιτυχια ,απο την θεατρικη ομαδα Ευρωστινης "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ"...
Σε 4 διαφορετικα κειμενα ,4 διαφορετικες υποθεσεις με ενα αντικειμενο κοινο,ενα οπλο που αλλαζει χερια ...Εκεινη,εκεινος,ο εραστης,η ερωμενη,η αποπειρα αυτοκτονιας και μια κηδεια...ποιος ειναι ο αθωος,ποιος ο ενοχος...
Διαφορετικοι ρολοι,ερμηνευμενοι εξαιρετικα ,κατα σειρα εμφάνισης,απο την Ελενη Ζιοζωκου,Τερεζα Λουιζου,Γιωργο Κορδουλη,Νικολιτσα Καριωρη και Βασιλη Ζιοζιωκο...
Ηταν ολοι τους υπεροχοι...οπως παντα αλλωστε,οι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ,μας εκπλησουν,μας ενθουσιαζουν...


Μαίρη Νικολοπούλου

Ποια λαχανικά περιέχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα;

vegetablesinsecticidesromanou.jpg

Ποια λαχανικά περιέχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα;


Πρόσθετα στα επεξεργασμένα τρόφιμα, λιπάσματα και φυτοφάρμακα στα οπωροκηπευτικά, φέρνουν διαρκώς τον καταναλωτή αντιμέτωπο με το ερώτημα: «Μα τι να φάω επιτέλους»;

Διαβάστε περισσότερα

seniordepressedromanou.jpgΓεροντική κατάθλιψη: Τι μπορεί να κρύβει;


Σύνταξη, χηρεία, παιδιά που παντρεύονται. Κύκλοι της ζωής που ολοκληρώνονται, αφήνουν συνήθως τους ηλικιωμένους στη δίνη της κατάθλιψης. Εκτός από

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την απώλεια του Παναγιώτη Μητρόπουλου αντιδημάρχου Γορτυνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτη ΜητρόπουλουΈφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Δ.Ε Ηραίας Δήμου Γορτυνίας Παναγιώτης Μητρόπουλος.
Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την απώλεια του Παναγιώτη Μητρόπουλου .αναφέρει:


"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου μου φίλου Παναγιώτη Μητρόπουλου.
Ήμασταν μαζί από την αρχή του μεγάλου και ωραίου αυτού ταξιδιού. Μέχρι προχθές μιλούσαμε ώρες ατελείωτες. Σε κουράσαμε και μας την έκανε. Μας άφησες μόνους.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου φίλε".

Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου