Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Προνοιακά επιδόματα: Σε ποιους Δήμους πληρώνονται & πότε (λίστα)


Μέσω της aftodioikisi.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων από δήμους. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα εξής (upd):

Ηράκλειο Κρήτης
Από τις Αντιδημαρχίες Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι η πίστωση λογαριασμών 3.058 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων Δήμου Ηρακλείου για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017  θα ξεκινήσει  από  την Τετάρτη 15 Μαρτίου  2017.
Θεσσαλονίκη
Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 αρχίζει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017 από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία καταβολής πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εισπράττουν μέσω των ειδικών λογαριασμών τους.
Καρδίτσα
Από τον Δήμο Καρδίτσας ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων και τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Δευτέρα 13 Μαρτίου.
Λαμία
Και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει  ότι την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 αρχίζει η καταβολή τους.
Πάτρα
Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό ότι τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους, θα καταβληθούν την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.
Σέρρες
Από την Δ/νση Κοινωνικής  Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών, ανακοινώνεται ότι,  τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017 ,  θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους την Τρίτη 14-03-2017.
Ελευσίνα
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας ενημερώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.
Επίσης:
Χανιά: 14/3
Καλαμάτα: 14/3
Χερσόνησος: Έως τη Δευτέρα 13 Μαρτίου
Νέα Σμύρνη: 14/3

Το ρεπορτάζ ανανεώνεται συνεχώς