Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Τσίπρας-Οριστικοί πίνακες 3Κ: Δίνει τέλος στο «εφιαλτικό σενάριο» -Πότε οι διορισμοί


Τέλος στο εφιαλτικό σενάριο της μετάθεσης των διορισμών των επιτυχόντων της 3Κ/2018 μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω απαντητικής επιστολής που απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους «Ενωμένους Υποψηφίους της 3Κ/2018».
Συγκεκριμένα το πρωθυπουργικό γραφείο, απάντησε στην επιστολή που είχαν στείλει οι υποψήφιοι της 3Κ στον πρωθυπουργό, με την οποία του εξέφραζαν τους φόβους του τόσο για την καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών πινάκων όσο και για το ενδεχόμενο οι διορισμοί των επιτυχόντων να γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές.
Στην επιστολή του ο πρωθυπουργός  σύμφωνα με τους «Ενωμένους Υποψηφίους
της 3Κ/2018» δίνει τέλος στο «εφιαλτικό σενάριο» των προσλήψεων των επιτυχόντων μετά τις εθνικές εκλογές και τους διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση, τα αρμόδια υπουργεία και το ΑΣΕΠ εργάζονται ώστε να βγουν άμεσα τα οριστικά αποτελέσματα και να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών των 8.166 επιτυχόντων πριν τις επόμενες εθνικές κάλπες.
Σύμφωνα με τους «Ενωμένους Υποψηφίους της 3Κ/2018», όπως ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους, στο Facebook:
«Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η αγωνία μας δεν αφήνει αδιάφορο τον αξιότιμο πρωθυπουργό Κο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
Λάβαμε απάντηση απο το Μαξίμου προς τη διαχείριση της ομάδας μας, σχετικά με τους φόβους μας ως προς τους κινδύνους των καθυστερήσεων των οριστικών αποτελεσμάτων.
Μας επιβεβαίωσαν ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στο σύνολό της εργάζονται καθημερινά για την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις των πολιτών.
Μας ευχαρίστησαν για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις μας και έχουν κοινοποιήσει το αίτημά μας στο γραφείο της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ώστε οι συνεργάτες της να εξετάσουν το θέμα και να μας ενημερώσουν σχετικά.
Τα δίκαια αιτήματά μας αναγνωρίζονται και είμαστε πεπεισμένοι πια ότι η κυβέρνηση λειτουργεί ώστε όλοι οι 8166 να διοριστούν πριν τις βουλευτικές εκλογές».
 aftodioikisi.gr