Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Άρης – ΠΑΟΚ 0-2 : “Σβηστή” επικράτηση ο “δικέφαλος”!

Άρης - ΠΑΟΚ 0-2: Περίπατος στο ντέρμπι 
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κερδίζοντας τον Άρη με σκορ 0-2 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των «κίτρινων» και κυρίως την παρουσία του Μπα στην άμυνα και βρήκε τους χώρους για να πετύχει δύο γκολ, αρχικά στο 36' όταν ο Βαρέλα με κεφαλιά από φάουλ του Στοχ έγραψε το 0-1
και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από κάθετη του Μπίσεσβαρ ο Σφιντέρσκι πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και χαμένο πέναλτι στο 3' με τον Σφιντέρσκι που απέκρουσε ο Κουέστα, ο οποίος έσωσε τον Άρη τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο.
Ο Άρης μπήκε στο δεύτερο μέρος με διάθεση να πιέσει τον ΠΑΟΚ ψηλά ώστε να βρει τρόπο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο παρότι είχε την πρωτοβουλία δεν έκανε κάποια σπουδαία φάση.
Ο «Δικέφαλος» σχετικά άνετα κρατούσε το 0-2 και είχε την ευκαιρία για τρίτο γκολ όταν ο Σφιντέρσκι από σέντρα του Στοχ δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.
Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Μπα, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι, Τόνσο, Ιντέγε.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (90+3΄ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (86΄ Λημνιός), Τζόλης (81΄ Ροντρίγκο), Στοχ (86΄ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (81΄ Άκπομ).