Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος στα Τρίκαλα: "Ακούμε τα προβλήματα σας,Δέσμευση οι λύσεις...".



 Σήμερα Κυριακή 4  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος επικεφαλής του Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  επισκέπτεται από τις 7 το απόγευμα τα Άνω Τρίκαλα, ενώ στις  7:30, συναντήθηκε με επαγγελματίες της περιοχής των Τρικάλων , στη  καφετέρια  "Πολλά & διάφορα" του κ. Ιωάννη Δελή , στα Μεσαία Τρίκαλα. Ο κ. Ανδρικόπουλος αφού άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της ορεινής περιοχής , τους δήλωσε ότι "ακούσαμε τα προβλήματά σας, Δέσμευση του συνδυασμού μας είναι οι λύσεις..."
Από τις 21:00 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού βρίσκονται στη Συνοικία των Κάτω Τρικάλων για  ομιλία στην ταβέρνά ο "Πλάτανος" του κ. Φάνη Βαρβαρίτη.
Αύριο Δευτέρα 5 ΜΑΪΟΥ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ Ηλίας Ανδρικόπουλος επικεφαλής των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με συλλόγους της Εκλογικής Περιφέρειας Ευρωστίνης στο Εκλογικό κέντρο της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" στο κέντρο του Δερβενίου , ενώ στις 8 το βράδυ θα επισκεφθεί τα Ροζενά όπου θα απευθυνθεί προς τους κατοίκους της περιοοχής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ