Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο Ουγκράι δεν μασάει...και ο Ατρόμητος 1 - 1 φρέναρε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1: Ο Ουγκράι δεν μασάει...
Ο ψυχωμένος Ατρόμητος που παρατάχθηκε χωρίς τέσσερις βασικούς (Γιαννούλης, Χατζηισαιας, Κουλούρης, Βασιλακάκης) έγινε η πρώτη ομάδα έκοψε φέτος βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (1-1).
Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το γκολ του Κρέσπο στο 40’ σε μια φάση όπου συνεργάστηκαν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης (Βαρέλα, Κρέσπο), απάντησαν στην επανάληψη με τον εξαιρετικό Ουγκράι (είχε και το δοκάρι της χρονιάς στο 18’) στο 73’ και πήραν πανάξια τον βαθμό.

Μετά το αποψινό 1-1 Ατρόμητος και ΠΑΟΚ παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ τη γλίτωσε φτηνά στο 18’ όταν ο Ουγκράι πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με απίθανο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεσαίας γραμμής (!) αλλά το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη κράτησε το μηδέν.
Κι αφού έπεσε από την Ακρόπολη βρήκε και... πορτοφόλι. Στο 40’ ο Βαρέλα κέρδισε κατά κράτος τον Μούγιακιτς και εν συνεχεία πέρασε και τον Μπουσούλατζιτς για να πασάρει στον αμαρκάριστο Κρέσπο, ο οποίος έκανε το 0-1.
Ο Ατρόμητος, όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο 73’ ο Ουγκράι μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και από πλάγια δεξιά σούταρε δυνατά και νίκησε τον Πασχαλάκη για να γράψει το 1-1. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στη συνέχεια αλλά και ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες του στην κόντρα...
Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46’ Ενσικουλού ), Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάνσον, Κιβρακίδης, Μπρούνο, (87’ Ούμπιντες), Ουγκράι, Μούγιακιτς (46’ Κωτσόπουλος )
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια 5, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ελ Καντούρι (82’ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ, (66’ Λημνιός), Ζαμπά, (77’ Πέλκας), Πρίγιοβιτς