Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Δοκιμασίες πρωτοπόρων σε 7ο και 8ο όμιλο Γ΄Εθνικής

Αποτέλεσμα εικόνας για γ εθνικη Παναιγιάλειος
Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται με τα παιγνίδια της 6ης αγωνιστικής στον 6ο και 8ο όμιλο και με την 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο.
Στον 6ο όμιλο αύριο διεξάγεται η 6η αγωνιστική. Ο Πρωτοπόρος Ιάλυσος αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον Φοίβο Κρεμαστής και φαίνεται ότι σε περίπτωση νίκης του θα ξεφύγει περισσότερο από τους « διώκτες» του,
Παλληνιακό ( έχει ρεπό) και ΠΑΟ Βάρδας , που δοκιμάζεται στο Αίγιο , κόντρα στον Παναιγιάλειο. Δοκιμασία περιμένει και το Διαγόρα Ρόδου στις 13:30, στη Δυτική Αχαΐα, κόντρα στον Πανμοβριακό, όπως και την Θύελλα Ραφήνας, στο Τραγανό Ηλείας, κόντρα στην τοπική Νίκη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Διαγόρα Βραχνέικων με τον Πανηλειακό, ενώ τέλος στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Αμαλιάδας 

 6ος όμιλος ( 6η αγωνιστική) 
 Πανμοβριακός - Διαγόρας Ρόδου (13:30) 
 Διαγόρας Βραχνεΐκων - Πανηλειακός 
 Αχαρναϊκός - Αστέρας Αμαλιάδας 
 Νίκη Τραγανού - Θύελλα Ραφήνας 
 Ιάλυσος - Φοίβος Κρεμαστής 
 Παναιγιάλειος - ΠΑΟ Βάρδας 
 Ρεπό Παλληνιακός 

 Στον 7ο όμιλο διεξάγεται η 5η αγωνιστική με τις 2 προπορευόμενες ομάδες Αιγάλεω και Αιολικό να δοκιμάζονται εκτός έδρας, κόντρα Χαλκίδα και Ηλυσιακό, αντίστοιχα. Δοκιμασία περιμένει και τον ΠΑΣ Κόρινθο στην εκτός έδρας κόντρα του με τον Χαραυγιακό, την ίδια στιγμή που ο Άγιος Ιερόθεος αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Και ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι υποδέχονται τον Απόλλωνα Ερέτριας, στην Σαντορίνη θα διεξαχθεί το κυκλαδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και την Θύελλα Καμαρίου. 

 Η 5η αγωνιστική 
 Χαραυγιακός - ΠΑΣ Κόρινθος 
 Άγιος Ιερόθεος - Καλλιθέα 
 Ηλυσιακός - Αιολικός 
 Άγιοι Ανάργυροι - Απόλλων Ερέτριας 
 Πανθηραϊκός - Θύελλα Καμαρίου 
 ΑΟ Χαλκίς - Αιγάλεω 

Στον 8ο όμιλο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος Καλαμάτα αγωνίζεται στη Ζάκυνθο κόντρα στον ΑΟ Κατασταρίου, όπως εκτός έδρας μάχονται σε τοπικά ντέρμπι Ασπρόπυργος και Παναργειακός με Μανδραϊκό και Ένωση Λέρνας, αντίστοιχα. Στο Δίστομο κόντρα στον τοπικό Αμβρυσσέα μάχεται η ΑΕ Ερμιονίδα, την στιγμή που ο Παναρκαδικός υποδέχεται την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου. Στην Μεσσήνη ο Πάμισος θα προσπαθήσει να σημειώση την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου. Τέλος στις 11:00 το πρωί ο Αστέρας Βλαχιώτης υποδέχεται τον ΑΟ Εικοσιμίας.

 Η 6η αγωνιστική
Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΟ Εικοσιμίας (11:00)
Αμβρυσσέας Διστόμου - ΑΕ Ερμιονίδα
 Πάμισος Μεσσήνης - ΑΟ Υπάτου
 Μανδραϊκός - Ασπρόπυργος
 ΑΟ Κατασταρίου - Καλαμάτα
 Ένωση Λέρνας - Παναργειακός
 Παναρκαδικός - ΑΕ Πελλάνας