Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός Άσσου προσωρινά στη κορυφή της Β΄Κορινθίας. Ο Ηρακλής Λεχαίου "σκόνταψε" στο Ζευγολατιό με τον Άρη Βοχαϊκού!


Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακός άσσου
Αρκετά ενδιαφέροντα ντέρμπι περιλαμβάνει  η 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Στην Αυλαία της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Άσσου νίκησε με 3 – 1 στο Σοφικό   τον Πανσολυγειακό και πέρασε προσωρινά επικεφαλής στην βαθμολογία .  Στο Ζευγολατιό ο αγώνας του  Άρη Βοχαϊκού με τον Ηρακλή Λεχαίου, έληξε  ισόπαλος με τέρματα 1 -1. Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπασιώτη , οι οποίοι στο 62΄ έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής (2η κιτρίνη κάρτα) του Δελή. Τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος ο Ηρακλής Λεχαίου ισοφάρισε τον αγωνα στο τελικό σκορ.

 Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο ομάδες του είχαν αναμετρηθεί , για το κύπελλο Κορινθίας σε νοκ άουτ αγώνα στο ίδιο γήπεδο , στις 24 Οκτωβρίου , όπου είχε νικήσει  με 1 – 0 η ομάδα του Λεχαίου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται  αύριο  Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και στον Ισθμιακό. Ο Ολυμπιακός , όπως και ο Ισθμιακός, στοχεύουν  την νίκη για να περάσουν στο βαθμολογικό «ρετιρέ», το οποίο εποφθαλμιούν   η Περαχώρα, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟ Λεχαίου και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που μάχεται ως «φιλοξενούμενος» με τον Ασπρόκαμπο στην κοινή τους έδρα , στο γήπεδο της Τραγάνας στο Κιάτο. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες του ΑΟ Μαψού με τον Πανευρωστινιακό , στην Κλένια  και  του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τον ΑΠΣ Αγιάννη, στην Ξυλοκέριζα.

Η 6η αγωνιστική
Σάββατο 3/11/18
Πανσολυγειακός
-
Ολυμπιακός Άσσου 1 - 3
Άρης Βοχαϊκού
-
Ηρακλής Λεχαίου 1 - 1

Κυριακή  4/11/18, 15:00
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Ισθμιακός
ΑΟ Μαψού
-
Πανευρωστινιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΟ Λεχαίου
-
ΑΟ Περαχώρας
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
ΑΠΣ Αγιάννης