Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για χρηματοδότηση βασικών έργων υποδομών




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια εξειδίκευσης του ΕΣΠΑ και για τον σωστό προγραμματισμό των έργων που πρόκειται να αναζητήσουν χρηματοδότηση μέσα από το Π.Ε.Π. Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το πρωί, μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πελοπίδα Καλλίρη.
Από πλευράς Δήμου συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Γεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιάννης Μαυροειδής, ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Μακρίδης και από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Πετρίτσης, ο Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Λάμπρος Λιακόπουλος και η υπάλληλος της Περιφέρειας, Ελένη Παγώνη.
Στη συνάντηση τέθηκαν οι προτεραιότητες, με βάση την ωρίμανση των μελετών που έχει εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να ενταχθούν στον συνολικό προγραμματισμό της Π.Ε. Κορινθίας. Θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε να χρηματοδοτηθούν βασικά έργα υποδομών, όπως προβλέπονται στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ-ΘΕΟΔΩΡΩΝ