Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο Πλατανιάς πήρε πόντο στο Περιστέρι

Ο Πλατανιάς «τσίμπησε» βαθμό στο ΠεριστέριΤο πρώτο του βαθμό μετά από 35 ημέρες και τρεις σερί ήττες πήρε ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες στον εναρκτήριο αγώνα της 17ης ημέρας για την Super League που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου, απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον Ατρόμητο, όπως δηλαδή είχε συμβεί και πριν από μερικά 24ωρα στην Κρήτη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας (α` αγώνας, φάση «16»).


Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραχώρησαν την πρώτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, είχαν δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Μπρίτο, όπως και ο Πλατανιάς στο 63` με τον Ανγκούλο.
Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κοντοές, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75` Λημνιός), Ούμπιντες, Μπρίτο (63` Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85` Μπαστακός).
Πλατανιάς (Παράσχος)
: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (73` Δημήτρης), Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87` Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (70` Στανισάβλιεβιτς).
Το πρώτο μέρος της 17ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00. ενώ από τις  17:15 βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνας της  Βέροιας με ι τον Πανθρακικό, 

Από εκεί και πέρα την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει τη νίκη για να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο αήττητο σερί της.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει τις απώλειες στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ματς χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ηρακλή.

Τη Δευτέρα ολοκλήρωνεται το πρόγραμμα με την αναμέτρηση Καλλονή-Παναθηναϊκός.

Πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/1

Ατρόμητος-Πλατανιάς Χανίων 0-0
Δημοτικό Βέροιας 17:15 Βέροια-Πανθρακικός
ΟΑΚΑ 19:30 ΑΕΚ-Ξάνθη

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/1
Τούμπας 15:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικού 17:15 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
Νέας Σμύρνης 17:15 Πανιώνιος-Ηρακλής
«Γ. Καραϊσκάκης» 19:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/1
Δημοτικό Μυτιλήνης 19:30 Καλλονή-Παναθηναϊκός