Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακός - Athens Kallithea: Για το απόλυτο οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους

 Ολυμπιακός – Athens Kallithea: Με στόχο το 2/2 στην Super League οι Πειραιώτες απέναντι στους νεοφώτιστους 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την Athens Kallithea (20:30, Cosmote Sport 1 HD,) με τους Πειραιώτες να έχουν στόχο τη νίκη και το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League, απέναντι στη νεοφώτιστη αθηναϊκή ομάδα. 

Μετά την επικράτηση του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το 2/2, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στη σεζόν μπροστά στο κοινό της. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα ρίξει αυλαία στην 2η αγωνιστική της Super League. 

Στο φαληρικό γήπεδο αναμένονται περισσότεροι από 27.000 θεατές, οι οποίοι θέλουν να σπρώξουν τον Ολυμπιακό στη πρώτη εντός έδρας νίκη της χρονιάς. Από την πλευρά της η Athens Kallithea του Μάσιμο Ντονάτι μετά την «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στον Λεβαδειακό, γνωρίζει ότι έχει ένα αρκετά δύσκολοι έργο απέναντι της, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απουσιάζει το όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου που είναι τραυματίας, με τη θέση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στην ενδεκάδα να παίρνει ο Μπιανκόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Νικόλαο Τοροσιάδη και Αργύριο Νταβέλα. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ στο VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης.

Ενόψει της αναμέτρησης η πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους για τον τρόπο που θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, μετά και την εφαρμογή του νέου νόμου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Athens Kallithea (26/8, 20:30), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Όσοι έχουν αγοράσει κωδικό εισιτηρίου διαρκείας ή κωδικό εισιτηρίου για τον συγκεκριμένο αγώνα, το οποίο τους έχει έρθει ως συνημμένο στο email τους, αυτό δεν είναι εισιτήριο εισόδου.

Θα πρέπει να γίνεται η υποχρεωτική βάσει νόμου διαδικασία με το Gov.Wallet.

Όσοι έρθουν με το συγκεκριμένο παραστατικό (Κωδικός Gov. wallet) δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει ξεκάθαρη νίκη, με την ομάδα του Πειραιά να επιβάλει το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να έχουν ήδη από μία γκέλα, ο Ισπανός τεχνικός θέλει από νωρίς η ομάδα toy να εδραιωθεί στην κορυφή και να μην... κυνηγάει τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, τον πρώτο λόγο με βάσης τις τελευταίες προπονήσεις φέρεται να έχει για την κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί, ενώ στην αποστολή θα είναι και οι Μπιανκόν και Γκαρθία, με τον πρώτο να αναμένεται να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Πιρόλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστοπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα – Ντόη, Έσε, Τσικίνιο – Ζέλσον Μαρτίνς, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν – Μανθάτης, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Σοΐρι – Ντιμπά, Μερκάτι, Μότοκ, Μουτίνιο – Ουλντρίκις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  

1

ΠΑΟΚ

2

5-2

6

2

ΑΕΚ

2

4-1

4

3

Λαμία

2

2-1

4

4

Άρης

2

2-1

4

5

Ολυμπιακός

1

2-0

3

6

Αστέρας Τρίπολης

2

1-1

3

7

Βόλος

2

1-2

3

8

Παναθηναϊκός

2

1-1

3

9

Ατρόμητος

2

2-2

2

10

Καλλιθέα

1

0-0

1

11

Λεβαδειακός

2

0-1

1

12

ΟΦΗ

2

1-4

0

13

Πανσερραϊκός

2

2-4

0

14

Παναιτωλικός

2

0-3

0