Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Τέσσερα νέα πρόσωπα για το ευρωψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε η ΝΔ

Τέσσερα νέα πρόσωπα για το ευρωψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε η ΝΔ

Ακόμα τέσσερα πρόσωπα, που έρχονται για να συμμετάσχουν στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. 
Πρόκειται για τη χειρουργό γυναικολόγο, Χιουμεϊρά Αμετ Ογλού που θα είναι και η εκπρόσωπος της μειονότητας στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής, Δημήτρη Καιρίδη, τη δικηγόρο και πρώην αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου και τη δικηγόρο και πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, Αφροδίτη Μπλέτα
Με τους τέσσερις νέους υποψηφίους ευρωβουλευτές συμπληρώνονται 39 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου και απομένουν πλέον τρεις υποψήφιοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτοί, μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι ο Γιώργος Αμυράς και η Βίκυ Φλέσσα.
Πέραν των τεσσάρων ονομάτων, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, οι 35 υποψήφιοι είναι: 
-Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.
-Η Μαρία Σπυράκη.
-Η Ελίζα Βόζενμπεργκ.
-Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.
-Ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
-Ο Γιώργος Κύρτσος.
-Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
-Η Κατερίνα Μάρκου.
-Ο Λευτέρης Βαρουξής.
-Η Καλυψώ Γούλα.
-Ο Κώστας Δέρβος.
-Ο Νίκος Δούκας.
-Ο Παύλος Eλευθεριάδης.
-Ο Θοδωρής Καλαμπόκης.
-Ο Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής.
-Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.
-Η Ελισάβετ Κυρίτση.
-Ο Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς.
-Ο Μιχαήλ Ε. Μασουράκης.
-Ο Δημήτρης Μελάς.
-Ο Γιάννης Πάϊδας.
-Η Ελένη Παναγιωταρέα.
-Η Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη.
-Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.
-Η Νίκη Τζαβέλλα.
-Ο Μανώλης Μαυρομμάτης.
-Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος.
-Η Πέγκυ Σταθακοπούλου.
-Ο Άκης Τσελέντης.
-Ο Γιάννης Ανδρουλάκης.
-Η Τόνια Αράχωβα.
-Ο Άγης Βερούτης.
-Ο Νίκος Γιαννής.
-Η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.
-Ο Γιώργος Ξηραδάκης.

"Πιστεύω ότι διαθέτουμε μακράν  το καλύτερο ψηφοδέλτιο. Με έμπειρα στελέχη της παράταξης, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με τους εν ενεργεία ευρωβουλευτές μας, με βουλευτές οι οποίοι παίρνουν το ρίσκο να παραιτηθούν από τη Βουλή για να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Και με πολλούς άξιους ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς χώρους. Με γνώσεις, με διάθεση για προσφορά, με δημιουργικές απόψεις για την Ευρώπη του αύριο. Είναι τα στελέχη που θα δώσουν το μήνυμα ότι αξίζουμε καλύτερα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι εκείνοι που αξίζει να εκπροσωπήσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στο Ευρωκοινοβούλιο. Να εργαστούν για μία ανοιχτή Ευρώπη της ισόρροπης ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Και όλοι μαζί να αγωνιστούμε με τις δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για να δημιουργήσουμε στην Ευρώπη εκατομμύρια θέσεις εργασίας", διεμήνυσε, στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.