Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Η 14η αγωνιστική στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας

 https://2.bp.blogspot.com/-7E84QUP_N9Y/WB-ZLQxLuiI/AAAAAAACduc/gzEUzIH1Rvc_ER2zULLFg5noRmR_FUUXwCLcB/s400/isthmiakospathovoyni.png
 Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά και πάλι στο Πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου ( εορτή των Θεοφανείων), μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Σημερα στις 3 το απόγευμα ανοίγει η αυλαία της 14ης  (προτελευταίας Α΄ γύρου) αγωνιστικής με τον αγώνα της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, στο Κιάτο.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την ιδια ώρα την Κυριακή με τους υπόλοιπους αγώνες
του προγράμματος. Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται την ομάδα των Ταρσινών, την ίδια στιγμή που οι Άγιοι Θεόδωροι κάνουν "ποδαρικό" στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου, στην έδρα του ΑΟ Λυκοποριάς. Την ίδια ώρα ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης  αγωνίζεται στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ  Ολυμπιακός Λουτρακίου και Ατρόμητος Χιλιομοδίου κάνουν "ποδαρικό" σε Άρη Βοχαϊκού και Αστέρα Κορίνθου, αντίστοιχα. Εύκολο απόγευμα για τον Πανευρωστινιακό , στο Ξυλόκαστρο, απέναντι στον Κύψελο Κορίνθου, ενώ δοκιμασία περιμένει την Περαχώρα που κανει "ποδαρικό" στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, απέναντι στην τοπική Πρόοδο.

14η αγωνιστική
Σάββατο 6/1/18, 15:00 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Σαρωνικός Γαλατακίου

Κυριακή 7/1/18, 15:00 
Πανευρωστινιακός - ΠΑΣ Κύψελος
ΠΑΣ Κλένια - Ταρσινά '97
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Άρης Βοχαϊκού - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Περαχώρας
Αστέρας Κορίνθου - ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Λυκοποριάς - Αγ. Θεόδωροι