Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Φινάλε του Α΄ γύρου στην Γ Εθνική. Η Προοδευτική , ο ΑΣτέρας Βλαχιώτη και ο Αήττητος Σπάτων πρωταθλητές "χειμώνα"

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-03/1618970.jpg?itok=GkHeYNkx
Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά την Κυριακη και πάλι στο Πρωτάθλημα της Γ εθνικής, μετά την διακοπή του , λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.   
Στον 6ο όμιλο με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Προοδευτικής, αν και έχει ρεπό, να κατακτά τον άτυπο τίτλο της «Πρωταθλήτριας χειμώνα». Κατά τα άλλα  ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες του Διαγόρα Ρόδου με τον ΑΟ Λουτρακίου, του Εθνικού με την Ρόδο, του Πέλοπα Κιάτου με τον Ιάλυσο Ρόδου. Την ίδια στιγμή  εκτός έδρας δοκιμασίες περιμένουν Κερατσίνι  και Ζευγολατιό  με Ασπρόπυργο και Ιωνικό αντίςστοιχα.
Η 11η αγωνιστική 

Ασπροπυργος - ΑΠΟ Κερατσινι 
Διαγορας Ροδου - ΑΟ Λουτρακι 
Ιωνικος - ΑΟ Ζευγολατιου 
Πελοπας Κιατου - Ιαλυσος Ροδου 
Εθνικος - ΑΣ Ροδος 
Ρεπό η Προοδευτική. 



Στον 5ο όμιλο με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Βλαχιώτη, υποδέχεται την Αχαϊκή, να κατακτά τον άτυπο τίτλο της «Πρωταθλήτριας χειμώνα». Κατά τα άλλα  ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες του Αστέρα Αμαλιάδας με την Ζάκυνθο, το Ηλεικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Πανηλειακό., του Παναρκαδικού με τον Τσικλητήρα Πύλου. Την ίδια στιγμή  η Καλαμάτα υποδέχεται το ουραγό Λεωνίδιο και ο Διαγόρας Βραχνέικων ικό τον Παλληξουριακό..

Η 11η αγωνιστική
Παναρκαδικος - Τσικλητηρας Πυλου 
Αστερας Βλαχιωτη - Αχαϊκη 
Διαγορας Βραχνεΐκων - Παλληξουριακος 
Καλαματα - Λεωνιδιο 
Αστερας Αμαλιαδας - Ζακυνθος 
ΠΑΟ Βαρδας - Πανηλειακος 


Και στον 7ο όμιλο με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με τον Αήττητο  Σπάτων που έχει ρεπό, να κατακτά τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλήτη χειμώνα». Κατά τα άλλα  ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Αργολίδας ανάμεσα στον Παναργειακό και την Ενωση Ερμιονίδας την ώρα που Ερμής Κιβερίου δοκιμάζεται στη Λέσβο κόντρα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.Στη Ραφήνα η τοπική Θύελλα θα προσπαθήσει για τη νίκη κόντρα στη Χαλκίδα, ενώ στο Αλιβέρι ο Ταμυναϊκός υποδέχεται τον Αιολικό. Τέλος στη Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός υποδέχεται την ομάδα της Τριγλίας.
Η 11η αγωνιστική
Θυελλα Ραφηνας - ΑΟ Χαλκις 
Παναργειακος - ΑΕ Ερμιονιδας 
Διαγορας Αγιας Παρασκευης - Ερμης Κιβεριου 
Πανθηραϊκος - Τριγλια Ραφηνας 
Ταμυναϊκος - Αιολικος 
Ρεπό ο Αηττητος Σπατών