Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Οι 20 καλύτερες χώρες για να μεταναστεύσεις τώρα!

 

 

Ο καθένας έχει τους λόγους του.

Είναι η διακυβέρνηση, είναι η αντιπολίτευση, είναι η δραχμή, το ευρώ, το γιεν ή το ρούβλι, είναι η ελπίδα ή ο φόβος, είναι οι Καμπάνες του Εντελβάις ή το Voice ή/και η Eurovision, οτιδήποτε και αν είναι ο λόγος κάποια στιγμή φτάνει το ερώτημα και ξεστομίζεται από τα χείλη. Θα Μεταναστεύσω Γιατί Δεν Την Παλεύω Άλλο!

Cheezburger animated GIF

Σε αυτή την προσπάθεια η HSBC βρίσκεται στο πλάι σου καθώς είναι και ο δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στον κόσμο όταν δεν φέρεται να κάνει περίεργες συνωμοσίες εις βάρος άλλων -μια υπόθεση που σήμερα θα την αφήσουμε στο πλάι γιατί ακολουθούν οι 10 καλύτερες χώρες για τον μετανάστη μέσα σου όπως της δημοσίευσε το πάντα επίκαιρο Business Insider που θέλει το χρήμα να κινείται πέρα δώθε.

 20. Bέλγιο


19. Mαλαισία


18. Ιαπωνία


17. Ρωσσία




16. Βιετναμ
Cheezburger animated GIF

15. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα


14. Oμάν


13. Κατάρ


12. Aυστραλία


11. Καναδάς




10. Χονγκ Κονγκ
Cheezburger animated GIF

9. Iνδία


8. Tαιβάν


7. Tαϊλάνδη


6. Nέα Ζηλανδία


5. Μπαχρέιν


4. Γερμανία


3. Κίνα


2. Σιγκαπούρη


1. Ελβετία


Η χώρα της σοκολάτας είναι στην κορυφή της κατάταξης των προορισμών που προτιμούν οι εκπατρισμένοι, σύμφωνα με δημοσκόπηση στην οποία αξιολογούνται οι υλικές συνθήκες και η ποιότητα ζωής. Όσοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση αξιολόγησαν την οικονομική κατάστασή τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους και βέβαια τις οικογενειακές συνθήκες -aka τις συνθήκες υποδοχής και εκπαίδευσης των παιδιών. Σύμφωνα λοιπόν με όλους τους παραπάνω η Ελβετία προκρίνεται σαν επιλογή των εκπατρισμένων καθώς οι μισθοί είναι κάτι περισσότερο από καλοί ενώ η οικονομία εμπνέι πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έναντι ας πούμε αυτή της Ελληνικής. “Πιο πρόσφορη περιοχή για οικονομική ευμάρεια είναι η Ασία” κάτι που είναι εύλογο καθώς εαν καταφέρεις να ικανοποιήσεις μόνο μια Ινδία ή μόνο μια Κίνα έχεις γίνει μεγιστάνας πριν φας ένα ακόμη ναν με κιμά.

 
 .newsit.gr