Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 


Της Λέττας Καλαμαρά

Το όνειρο του Στάλιν, την ένταξη της Ελλάδας στο "Σιδηρούν παραπέτασμα" φέρνει η πραγματικότητα του COVID-19. Ο ιός της Κίνας που κατέκλυσε τον κόσμο και προκαλεί χιλιάδες θύματα, στην υγεία, την οικονομία και την κοινωνία, δημιουργεί μία ζοφερή πραγματικότητα αυταρχικής διακυβέρνησης όπου οι πολίτες ως πιόνια παίρνουν τη θέση τους, με τον εγκλεισμό τους στις οικείες τους για το καλό τους.

Η ολική καταστροφή του ιδιωτικού τομέα πλην λίγων επίλεκτων επιχειρήσεων διατροφής, κατασκευής μασκών, βιομηχανιών φαρμάκων και ελεγχόμενων καθεστωτικών ΜΜΕ οδηγεί τον λαό σε μία επιδοματική διαβίωση του Κράτους. Κουβέντα φυσικά για δημιουργία και ανταγωνισμό αφού είναι άνευ ουσίας σε μία κυρίαρχη κρατική κοινωνία. Ο "Πατερούλης" φροντίζει για το μισθό μας, την ενημέρωση μας, τις διακοπές μας, την αναβάθμιση της οικίας μας.

Η λογοκρισία αυξάνεται καθημερινά εξαφανίζοντας κάθε άλλη άποψη από την μονολιθική αλήθεια του Κράτους και των ειδικών του, που συμπτωματικά ελάχιστα πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα σε μισθούς, ελευθερία κινήσεων και προβολή. Μάσκες παντού και εγκλεισμός για τους πολλούς, πλην φυσικά στα κρατικά επιχορηγούμενα στούντιο που μεταδίδουν τις κρατικές ειδήσεις.

Ο αθλητισμός στο στόχαστρο των μέτρων προφύλαξης απαγορεύει κάθε ομαδική άθληση, για το καλό μας, σε κάθε ηλικία οδηγώντας τους νέους σε παθητικό ρόλο με ανυπολόγιστες συνέπειες στη φυσιολογική ανάπτυξή τους και την ψυχική υγεία τους και τη διαπαιδαγώγησή τους.

Η αισθητική και οι τέχνες γίνονται αχρείαστες για το καλό μας και μετατρέπουν τον άνθρωπο σε μία μηχανή που περιορίζεται στην τροφή, τον ύπνο και τις βασικές ανάγκες αναπαραγωγής προς το παρόν. 

Η πολιτική γίνεται συμπαγής πίσω από την μία κρατική αλήθεια και ο ρόλος της αντιπολίτευσης καταλύεται φωτογραφίζοντας τη συγκυβέρνηση ως μία φυσιολογική εξέλιξη και τον πολιτικό αντίλογο ως αντικοινωνική συμπεριφορά. Ο Αλέξης ο καταστροφέας του 2015 και παραχωρητής της Μακεδονίας στους Σλάβους αδημονεί να συγκυβερνήσει για το καλό μας.

Η απόλυτη φτώχεια του λαού πλην της κρατικής νομενκλατούρας δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε κοινωνική αποσταθεροποίηση η οποία θα θεραπεύεται με δόσεις εθνικών ιδεών που καθρεφτίζονται σε πολέμους και αίμα.

Δεν θα αργήσει ο πόλεμος να φαντάζει ως η πολιτική λύση στο μοντέλο εγκλεισμού, για το καλό μας, που μπορεί να πάρει εθνικό ή ακόμα καλύτερα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Μία παγκόσμια απειλή COVID-19 απαιτεί μία παγκόσμια λύση, μία παγκόσμια Κυβέρνηση με έναν Παγκόσμιο Πόλεμο ίσως ως προαπαιτούμενο για τους πολλούς και ως εξιλέωση της αυταρχικής διακυβέρνησης των εκλεκτών.

Το τελευταίο εμπόδιο των ανθρώπων απομακρύνεται για να κυβερνήσει την αυτοκρατορία η "Άλλη". Να τη διαλύσει στα "εξ ων συνετέθη" και να οδηγήσει την ανθρωπότητα στον όλεθρο και το σκοτάδι.

Σε ποια θέση της ιστορίας θα βρίσκεται η Ελλάδα το έχει αποφασίσει ο κ.Μητσοτάκης από την αρχή της πανδημίας, όπως έκανε ο γερμανόφιλος Μεταξάς, όπως έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. 



Μετατρέπει την Ελλάδα σε μία φυλακή για το καλό μας, το καλό του, το καλό των αφεντικών του και το καλό της ανθρωπότητας, μέχρι την ημέρα που οι ηττημένοι του Πολέμου πληρώσουν τις αποφάσεις τους...


Thedayaftergr