Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τρίποντο "χρυσάφι" για Πλατανιά επί της Βέροιας

Τρίποντο `χρυσάφι` για Πλατανιά επί της Βέροιας
 Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, στην προσπάθειά του ν' αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία, πήρε ο Πλατανιάς κόντρα στη Βέροια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σουπερλιγκ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Κρητικών, μετά γύρισμα του Αποστολόπουλου,  ο Τόρες στο 21' που νίκησε τον Καντιμοίρη, που δε μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα εκτός εστίας.
Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς, και έχασε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπεν επιχείρησε να βάλει ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης, αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι. Λίγο μετά, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ, με τον Μπεν που παίρνει την κεφαλιά να καλύπτεται εμφανώς.
Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νεπλιάκ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (92' Δημήτρης), Γκαβιλάν (64' Κουλιμπαλί), Κάσιο (71' Μιλούνοβιτς), Τόρες
Βέροια: Καντιμοίρης, Τάτος (57' Καμπαγιέρο), Μαλόν (86' Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (70' Ντουμίτρου)