Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αγωνία μέχρι τέλους για δυο εισητήρια ανόδου στη Β Κορινθίας

Άκρως ενδιαφέρουσα η αυριανή 21η (προτελευταία) αγωνιστική στο πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Β κατηγορία Κορινθία. Η αγωνιστική περιλαμβάνει και στους δύο ομίλους ντέρμπι κορυφής ,όπου θα κριθούν ποιές ομάδες θα πάρουν τα 2 εναπομείναντα εισιτήρια ανόδου , ως δευτεραθλητές, καθώς οι 2 πρωτοπόροι των ομίλων , Άγιος Γεώργιος και ΠΑΟ Κουταλάς έχουν  εξασφαλίσει σημαντικό προβάδισμα και τα εισητήρια ανόδου από καιρό.
Στη Β1 κατηγορία στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, ενώ ο πρωτοπόρος Άγιος Γεώργιος αγωνίζεται εντος έδρας (γήπεδο Εξαμιλίων) με τον Αστέρα Κορίνθου, τα βλέμματα είναι στραμένα στον  αγώνα ντέρμπι στο γήπεδο της Κλένιας ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και το Σοφικό ΄05. Έπαθλο για τον νικητή του ντέρμπι  το δεύτερο εισητήριο ανόδου της Β1 στην Α2 κατηγορία
Στη Β2 κατηγορία ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Κουταλάς που έχει εξασφαλίσει από τώρα πρωτάθλημα και άνοδο αγωνίζεται στο ντέρμπι κορυφής μέ τον Άρη Βοχαικού που διεκδικεί την άνοδό του , ως δευτεραθλητής. Το ίδιο επίσης εισητήριο διεκδικούν η Προοδευτική Περιγιαλίου που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Λαύκα καθως και η Λυκοπορια που αντιμετωπίζει σε αγωνα ντέρμπι τους Νέους Στιμάγκας.

Το πρόγραμμα

Β1 κατηγορία
 21η  αγωνιστική
 ΑΟ ΜΑΨΟΥ-ΑΟ ΡΟΜΑ  
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ. 
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΣΟΦΙΚΟ '05 
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ 


Β2 Κατηγορία 
21η αγωνιστική
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ.
ΑΠΕΣΣΑΣ-ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ