Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη στην Αργολίδα με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλη



Την υποψηφιότητα της κας Νατάσσας Τουρλούκη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
«Καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Η εμπειρία της, η κατάρτισή της και η ενεργός συμμετοχή της στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Η κα Νατάσσα Τουρλούκη από την πλευρά της τόνισε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμπορευτώ με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Εκτιμώ τον κ. Τατούλη και το έργο του και είμαι διατεθειμένη να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για τη συνέχιση και ενδυνάμωσή του ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου και της Αργολίδας προς όφελος των πολιτών και ιδίως της νέας γενιάς».
Βιογραφικό
Η Νατάσσα Τουρλούκη είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και ζει στο Λυγουριό.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Δημόσιο Οικονομικό.
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος του ΚΤΕΛ Αργολίδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού.

Γραφείο Τύπου - Νέα Πελοπόννησος