Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΚΥΠΡΟΣ: Με τoν Andrew Lambrou στη Eurovision 2023!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/10/Andrew-Lambrou-Eurovision-2023-Cyprus.jpg

Μετά το Ισραήλ, η Κύπρος γίνεται η δεύτερη χώρα που ανακοινώνει τον εκπρόσωπο της για τον διαγωνισμό του 2023. Πριν από λίγο, το ΡΙΚ, με επίσημη ανακοίνωση του μας γνωστοποίησε ότι ο Κυπριακής καταγωγής Andrew Lambrou   θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης  στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ.  Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το καλοκαίρι το ΡΙΚ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον καλλιτέχνη, αφού σκοπός του καναλιού ήταν να στείλουν έναν καλλιτέχνη Κυπριακής καταγωγής.

O Andrew θα έχει μαζί του στο Λίβερπουλ μία πολύ έμπειρη ομάδα από το ΡΙΚ. Αρχηγός της Κυπριακής αποστολής θα είναι και φέτος η πολύ έμπειρη Εύη Παπαμιχαήλ με βοηθό αποστολής την Αλεξία Μουταφίδου ενώ για ακόμη μία χρονιά Head of Press θα είναι ο Ανδρέας Αναστασίου.

Όσο αφορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει τη σκηνή του Λίβερπουλ, η ομάδα του αλλά και ο ίδιος βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός τραγουδιών αξιολογήθηκε με τον Andrew να ηχογραφεί αυτά τα οποία συμπεριελήφθησαν στην τελική λίστα. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το τραγούδι όσο και την καλλιτεχνική διεύθυνση επί σκηνής.
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που εξασφάλισε το ogaegreece.com