Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

VETERANS WORLD CHAMPIONSHIPS 2021

 Email Image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15 Οκτώβρη 2021

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2021

 

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από 19 έως 24 Οκτωβρίου. Στο πάνελ συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Sportcamp Σπύρος Καραβούλης και ο εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Η σημαντικότατη αυτή διοργάνωση αποτελεί τιμή για την χώρα μας, καθώς θα συμμετάσχουν περίπου 750 αθλητές από πενήντα χώρες βοηθώντας τα μέγιστα στον αθλοτουρισμό. Η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που ανέλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης το 2021, συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του κόσμου και η σημαντική διοργάνωση αποτυπώθηκε τόσο από το ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού, όσο και των δημοσιογράφων που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός εξήρε την προσφορά του κυρίου Σπύρου Καραβούλη στον Αθλητισμό με αφορμή την πρόσφατη διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού.

 


Email Image

Email Image

SPORTCAMP Κέντρο Άθλησης & Αναψυχής