Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τέλος η Συγγρού για ΝΔ! Ανάρτηση Μητσοτάκη πριν τη... μετακόμιση!

Τέλος η Συγγρού για ΝΔ! Ανάρτηση Μητσοτάκη πριν τη... μετακόμιση! [pic]
Κατά την διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Ιανουάριο, ο -τότε- υποψήφιος αρχηγός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δεσμευθεί πως ένας από τους πρώτους του στόχους ως πρόεδρος του κόμματος θα ήταν η μεταφορά των γραφείων από τη Συγγρού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαρακτιριστικά αναφέρει πως το κόμμα καλούνταν να πληρώνει εξωφρενικά ποσά σε ενοίκια, ενώ υπάρχουν χώροι που θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο οικονομικοί.
Εκτός όμως από το οικονομικό κομμάτι, που εντάσσονταν στη γενικότερη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη για... νοικοκύρεμα στα οικονομικά της ΝΔ, υπήρχε κι ένας ακόμη λόγος, που δεν ήταν άλλος από την επιθυμία του να βρεθεί το "στρατηγείο" της "γαλάζιας" παράταξης σε μια περιοχή πιο "κοντά" στην κοινωνία.
Με ανάρτησή του, λοιπόν, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει πως η Νέα Δημοκρατία μετακομίζει και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα παραμονής στα γραφεία της Συγγρού.
"Απο αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!", λέει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που συνοδεύει την ανακοίνωση και με μία φωτογραφία, που δείχνει τον ίδιο να κάθεται πάνω σε ένα άδειο γραφείο, ενώ ο περιβάλλων χώρος φαίνεται έτοιμος για... εγκατάλειψη.
Δείτε το tweet
Τελευταία μερα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Απο αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!