Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η δημοσιότητα των τελευταίων ημερών για κατακλυσμιαία κύματα μεταναστών που περιμένουν να περάσουν στην ελληνική επικράτεια ανάλογα με τα πολιτικά παιχνίδια Τουρκίας, Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύουν το πολιτικό τζογάρισμα σκοτεινών κέντρων εις βάρος και της Ελλάδας μέσα από τη διαχείριση της ανθρώπινης απελπισίας και του συναισθήματος της φιλανθρωπίας από πλευράς των Ελλήνων.
Η αποτυχία του τουρκικού πραξικοπήματος, ενώ θα έπρεπε να φέρει την αρμονία ανάμεσα στη δημοκρατία της Τουρκίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση του κ.Γιούνκερ εν αντιθέσει με την επικράτηση των τανκς, εν τούτοις παρατηρείται ότι προκαλεί ένταση με θύμα πέρα από τους δύσμοιρους ανθρώπους που αναμιγνύονται με τρομοκράτες και διακινητές ναρκωτικών και την Ελλάδα.
Με δεδομένο το κλείσιμο των συνόρων στα σύνορα μας με τη FYROM  είναι προφανές ότι οι απειλές για ασταμάτητες ροές λαθρομεταναστών, παράνομα εισερχομένων στην ελληνική επικράτεια, προφανώς αποσκοπεί στην πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας μας κατακαλόκαιρο. 
Η υλοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου δεν δείχνει εφικτή με τα πλοία του ΝΑΤΟ στις ανατολικές ακτές του Αιγαίου και εν μέσω της τουριστικής σεζόν. Οι κάτοικοι των νησιών μας που συμμετείχαν ενεργά στην οικονομική διαχείριση του προβλήματος κατά τους χειμερινούς μήνες, τόσο με κοινοτικούς πόρους όσο και με αδιαφανείς εισροές μαύρου χρήματος δείχνουν να συνειδητοποιούν ότι η αρχική ευφορία τους καταλήγει εν τέλει στην καταστροφή της τοπικής τους κοινωνίας.
Την ώρα που η ελληνική Πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δείχνει απρόθυμο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τη μόνιμη εγκατάσταση περίπου 60.000 μουσουλμάνων ξένων υπηκόων στη χώρα μας που απαιτούν μια νέα ζωή με παιδεία και θρησκεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις το μεγάλο χαμένο από την εκτέλεση ενός πάρεργου σε υποχρεωτική βάση, αυτό που θα μας έλειπε θα ήταν η διόγκωση του προβλήματος που έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την αποτυχημένη πολιτική της. 
Τα παραδείγματα της Γαλλίας του κ.Ολάντ και της Γερμανίας της κας Μέρκελ είναι αρκετά ήδη νομίζουμε για να μας ενεργοποιήσουν καλύτερα τόσο στη διπλωματία όσο και στην ασφάλειά μας εντός και επί των συνόρων ώστε να αποδείξουμε τελικά ότι τα δημοσιεύματα είναι εσωτερικής κατανάλωσης, με ευρωπαϊκό οίστρο.
Εξαλλου ο πόλεμος στη Συρία τελειώνει με μεγάλο χαμένο τους παγκόσμιους σκοτεινούς ταραχοποιούς που σχεδίαζαν θρησκευτικούς και πολιτισμικούς παγκοσμίους πολέμους, εις βάρος της Ελλάδας και της Δύσης...
 

Thedayaftergr