Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


 

Έναρξη στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου σήμερα με αγιασμό, παρουσία φιλάθλων και με το γήπεδο στολισμένο με τα πανό των αγώνων σε ένα πλούσιο προπονητικό πρόγραμμα με μπάλα από την πρώτη ημέρα, και με την ομάδα μας να ξεκινάει τη χρονιά στην Α’ κατηγορία με όρεξη και αισιοδοξία και τις ευχές για μια εξίσου συναρπαστική με την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά πάντα με υγεία και πίστη για απολαυστικό θέαμα!

FullSizeRender
Υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κολιμάδη και του βοηθού Μανώλη Σούλου με σκοπό τη συνέχεια της πετυχημένης συνταγής, όπου οι πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς υποδέχτηκαν τα νέα πρόσωπα (Η. Κουρούμαλη, Α. Πιλιαφά, Μαστρογιαννόπουλο και Κακογιάννη) ενώ προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας οι Χάντης, Ζάβαλης, Κ. Ματθαιόπουλος, Αθανασούλης, Μπαρδούλης, Μιχόπουλος.
Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, όπως και πέρσι, ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Μάρας, ενώ παρουσιάστηκε στο γήπεδο αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα σε ρόλο Γενικού Αρχηγού ο Γιάννης Μαξούτης.
Έτοιμη και ανανεωμένη από σήμερα κιόλας η λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που παγιώνεται πλέον στον Ηρακλή
αποδεικνύοντας τα επαγγελματικά πρότυπα στα οποία λειτουργεί η ομάδα.
Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στην πρώτη συγκέντρωση της πριν την προετοιμασία την Παρασκευή από το εστιατόριο Ρουβέρα, τους υπεύθυνους του οποίου και ευχαριστούμε θερμά!
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Ηρακλή Ξυλοκάστρου 1928 με μόνη ευχή να κάνουμε τους πιστούς φιλάθλους μας περήφανους και πάλι!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ